- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.761
Teşekkürler canım inşallah bakalım beklıyorum inşallah koyulaşır ve çatlar en azından fikrim olur can sıkıntısı iste öyle uğraş banaBence benimki henuz catlamadi cunku bende akinti ve agrilar yeni basladi bende bunun ovuye isaret etttigini bilmiyordum ki burda okuduklarimsan sonra ogrendm olsun ins seninde bidahaki aya ♥
İnşallah takipteyim 2 gün de yapacağım testi bakalım koyulaşma olacak mı2 gün sonra koyulaşır gibi duruyor canım. Çatlasa daha silik oluyor benim testlerimde öyleydi en azından.
Hee belirti yok diyip sallamıcam o zaman benEvet canim cok benziyor ama adet gecikmesinden sonra farklı oluyor birde insan unutuyor sadece 7.ci haftadan sonra aserme başlıyor bulanti falan birde kasık toplanıyomuş gibi oluyor kalp carpintısı olmuştu kızımda kasık batıyo seyirmişti ama adet gecikmesi olduktan sonra belirti veriyodu
devlete gideceğim canım hayırlısı gönlümden gecen kız ama nasip sağlıklısıİnsallah iyidir özele gidiyosan cinsiyeti belli olur.
Ne güzel dedin canım insanın birbirine umut vermesi ne güzel terapi oluyor
Bizede haber ver bende yarin yapmaya calisirim vakit bulabilirsem :)İnşallah takipteyim 2 gün de yapacağım testi bakalım koyulaşma olacak mı
Bugün ve dün yaptığım sanki koyulaşmış gibi bugün ki yarın pik yapacak sankiBizede haber ver bende yarin yapmaya calisirim vakit bulabilirsem :)
Hee belirti yok diyip sallamıcam o zaman ben
Bugün ve dün yaptığım sanki koyulaşmış gibi bugün ki yarın pik yapacak sanki
Kanda düstügünü gördüm zaten ben. Teste gerek kalmadi canim. Kanama dedigimde öyle kanama degildi 3 5 gün kanamaydi sonra leke seklinde devam etti cok az bi sekilde. Senin cok olmasa bari ramazana denk geldin oda kötü oldu
Canım t çizgisi c kadar koyu olunca pik oluyormuş. Daha ben de müşerref olamadım kendisiyleSelam kizlar Nasilsiniz?benim merak ettigim ovu.testinde pik nasil oluyor.nerden anliycaz pik oldugunu.
Ay Cok tesekkur ederim canim.galiba benim olmus.oyle gozukuyor.Canım t çizgisi c kadar koyu olunca pik oluyormuş. Daha ben de müşerref olamadım kendisiyle
Bende gecen ay bi kac kere meraktan denedm birde bu ay bir iki kere yaptim 2. Cizgi hep var ama pik olmasina bende sahit olmadim fakat duzenli yapmiyorum bi heves almistim bir kutu:)Canım t çizgisi c kadar koyu olunca pik oluyormuş. Daha ben de müşerref olamadım kendisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?