Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence benimki henuz catlamadi cunku bende akinti ve agrilar yeni basladi bende bunun ovuye isaret etttigini bilmiyordum ki burda okuduklarimsan sonra ogrendm olsun ins seninde bidahaki aya ♥
Teşekkürler canım inşallah bakalım beklıyorum inşallah koyulaşır ve çatlar en azından fikrim olur can sıkıntısı iste öyle uğraş bana inşallah sen bu ay hamile kalırsın Allah’ın izniyle

Hee belirti yok diyip sallamıcam o zaman ben

Hava cok güzel dısarı cıktık biraz keyif yapalım diye bulantılarıma da iyi geliyor

Kızlar bu arada benim araştırmalarıma göre bebeğin tutunmasını kokaylaştırmak için ovülasyon döneminden sonra kuru dut,ananas ve kabak çekirdeği iyi oluyormuş.belki faydası olur, araştırıp siz de yapmak isterseniz diye paylaşayım dedim.

Ayyyyy çıldırıcam valla. Adam arkasını döndü horluyor. Zaten ovulasyon da pik olmadı gitti. Döngüm 24 gün. Adetim cumartesi bitti. Regle 15 gün kaldı bile. Yahu ben nasıl yapacam bu bebeyi

Ay evet yarın 7.gün bazen kahverengi bazen kırmızı geliyor ne kadar sürecek ilk defa yaşadığımdan bilemiyorum ama eğer 10 günde kesilmezse orucuma devam edicem 10 günden sonrası özür sayılıyor artık

Selam kizlar Nasilsiniz?benim merak ettigim ovu.testinde pik nasil oluyor.nerden anliycaz pik oldugunu.

Canım t çizgisi c kadar koyu olunca pik oluyormuş. Daha ben de müşerref olamadım kendisiyle
Bende gecen ay bi kac kere meraktan denedm birde bu ay bir iki kere yaptim 2. Cizgi hep var ama pik olmasina bende sahit olmadim fakat duzenli yapmiyorum bi heves almistim bir kutu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…