- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.781
Hemen kan vermeye git cnm heyecanin yatisirTeşekkür ederim. Herkes var olduğunu söylüyor. Heyecanlandım sonuç için sabırsızlandım.
İki gün daha deneyeceğim iki testim var elimde bakalımBence baya pik gibi
Canım bugün yarın ve sonraki gün altın günlerin deperlendirKizlar olmus mu size?en sonuncuyu 2 Saat once yaptim
İki gün daha deneyeceğim iki testim var elimde bakalım❤ sen de yarın bak seninle aynıyız çünkü
Ayy ne güzeel oluur bende yatarım uyurum birazama nerdeee
Tesekkür ederim canim cevap icinCanım bugün yarın ve sonraki gün altın günlerin deperlendir
Cnm dus alirken vajinani temizlerken herhangi dus jeli kullanma saprmleri olduruyormus.Aslında baktırdım ama adetimin 3. Gününe randevu aldım İnşaallah gidip tam Bi kontrol olacağım. Ben hep sıcak duş yaparım bundan sonra yapmayayım en iyisi teşekkür ederin.
Allah seniAyyyyy çıldırıcam valla. Adam arkasını döndü horluyor. Zaten ovulasyon da pik olmadı gitti. Döngüm 24 gün. Adetim cumartesi bitti. Regle 15 gün kaldı bile. Yahu ben nasıl yapacam bu bebeyi
İNŞAllah hayırlısıyla gelsin geç olsun güç olmasıninşallah çok bekletmeden gelir bebegin bide oglumdada kızımdada bacaklarımda kesilme oluyodu yürürken birde çok uykum geliyordu şuanda var uykum ama bakalım kanım düşmediyse bu ay ümitliyim inşallah
allah senin gönlüne göre de versininşallah çok bekletmeden gelir bebegin bide oglumdada kızımdada bacaklarımda kesilme oluyodu yürürken birde çok uykum geliyordu şuanda var uykum ama bakalım kanım düşmediyse bu ay ümitliyim inşallah
Bu aralar yuruorum bn oldum olasi sewmisimdir bebekleri kardeslerim yigenlerimi buyumelerinde yardim ettim ama gel gorki bna olmadi kucuk kiz kardesim 23 yasinda iki cocugu var ablamin 3 cocugu 2 dusugu oldu otomatikmen etkileniosun cok takiorum elimde degil can olsun ses olsun istiorum kalabalik bi aileden gelip ewde tek kalmak bni iyice bunaltti korkuorumda cok dogumdan ama istiorum dua ediorum cabaliorum olmuo neden bilmiorum bnde bu konuda sinaniorum 6 10 sene olmayanlarda var biliorum aceleci dawranip onlara haksizlik ediorum ama icimdekine sus desemde susmuo bi sorunum olsa diecem bu sorunum var tedawi olayim yada hic olmayacak deseler allah gostermesin. Derimki ewlatlik bi yawruyu kurtaralim onada bizede can olsun bu en cok beni kemiren bisey olmadan herkezin pat pat olup bnm tik olmamasi .sDaha yasin genc cnm korkma allahin izniyle olur. Bu donemde gunde 1 saat yurumeye calis yuruyus kan dolasimini hizlandirdigi icin gebe kalmayida etkiliyor mus.
Papatya cayi gebelik engellermi nie icemiolar hamileler?kız hamileler papatya çayı içemez sakın ha
30 da bnmm bi kür vs kullandinmi ve catlama gunun ne zmn bn program kullaniorum yoksa cözemiorum cuma gozukuo senn ?29 mayıs yeni adet tarihim, çevremdekiler hep hamile kaldı artık sıra bana da gelsin lütfen
Ne yazmistin ki ? Bn ara ara giriorum ama bildigim biseyse yardim etmeye calisirim.Bu sayfada herkes adamına göre cevap veriyor kaç defadir yazıyorum kimse tiye almıyor neyse kendi aranızda takılin siz
Canım sen ve eskilerden denk gelen olursa saolun yazıyorsunuz ama çoğunlukla adamına göre.sunu sormuştum Arkadaşlar benim de ikinci ay denemem yumurtlama günu iki gün öncesi ve sonrası dikkat ettim ancak altı gün var adet olmama erken gebelik testi yaptım negatifNe yazmistin ki ? Bn ara ara giriorum ama bildigim biseyse yardim etmeye calisirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?