Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki gün daha deneyeceğim iki testim var elimde bakalım sen de yarın bak seninle aynıyız çünkü

Tamam
Bakip paylasicam yarin heyecanlandim bende App de adet tarihlerimi girince 19 unda yumurta cattlamasi diyo ama bence 19 una kadar beklicek gibi degil baya regl belirtisi gibi seyler yasiyorum. Isin ilginci bebek dusunmuyorken hic bunun farkinda degildim hatta adet gunlerimi bile takip etmedigim icin hep regl olcam saniyodum sonrada olmadi gecikti falan saniyodum :))) oysa vucut baya sinyal veriyormusta bakalimm su ovu donemini basariyla tamamlayip bekleme donemine gecmek istiyorum:)

inşallah çok bekletmeden gelir bebegin bide oglumdada kızımdada bacaklarımda kesilme oluyodu yürürken birde çok uykum geliyordu şuanda var uykum ama bakalım kanım düşmediyse bu ay ümitliyim inşallah
İNŞAllah hayırlısıyla gelsin geç olsun güç olmasın

Arkadaşlar benim de ikinci ay denemem yumurtlama günu iki gün öncesi ve sonrası dikkat ettim ancak altı gün var adet olmama erken gebelik testi yaptım negatif (

Daha yasin genc cnm korkma allahin izniyle olur. Bu donemde gunde 1 saat yurumeye calis yuruyus kan dolasimini hizlandirdigi icin gebe kalmayida etkiliyor mus.
Bu aralar yuruorum bn oldum olasi sewmisimdir bebekleri kardeslerim yigenlerimi buyumelerinde yardim ettim ama gel gorki bna olmadi kucuk kiz kardesim 23 yasinda iki cocugu var ablamin 3 cocugu 2 dusugu oldu otomatikmen etkileniosun cok takiorum elimde degil can olsun ses olsun istiorum kalabalik bi aileden gelip ewde tek kalmak bni iyice bunaltti korkuorumda cok dogumdan ama istiorum dua ediorum cabaliorum olmuo neden bilmiorum bnde bu konuda sinaniorum 6 10 sene olmayanlarda var biliorum aceleci dawranip onlara haksizlik ediorum ama icimdekine sus desemde susmuo bi sorunum olsa diecem bu sorunum var tedawi olayim yada hic olmayacak deseler allah gostermesin. Derimki ewlatlik bi yawruyu kurtaralim onada bizede can olsun bu en cok beni kemiren bisey olmadan herkezin pat pat olup bnm tik olmamasi .s

29 mayıs yeni adet tarihim, çevremdekiler hep hamile kaldı artık sıra bana da gelsin lütfen

Bu sayfada herkes adamına göre cevap veriyor kaç defadir yazıyorum kimse tiye almıyor neyse kendi aranızda takılin siz

Ne yazmistin ki ? Bn ara ara giriorum ama bildigim biseyse yardim etmeye calisirim.
Canım sen ve eskilerden denk gelen olursa saolun yazıyorsunuz ama çoğunlukla adamına göre.sunu sormuştum Arkadaşlar benim de ikinci ay denemem yumurtlama günu iki gün öncesi ve sonrası dikkat ettim ancak altı gün var adet olmama erken gebelik testi yaptım negatif ( tekrar kan Tahlili yaptırayım mi yoksa ümidi keseyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…