- 8 Ocak 2019
- 4.583
- 12.110
- 208
- 34
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.801
Kullanmadığım şey kalmadı pes ettim artık kür ovulasyon klomen falan filan, bizim arkadaş meganonla hamile kaldı klomenden sonra, bende şimdi öyle yapcam ama çatlatma iğnesine denk getiremiyoruzki ilişkiyi ya eşim görevde oluyo napcaz bilmem zamana bıraktık testlerimiz de hep temiz çıkıyo 9 aylık evliyim30 da bnmm bi kür vs kullandinmi ve catlama gunun ne zmn bn program kullaniorum yoksa cözemiorum cuma gozukuo senn ?
Çatlatma ignesini n gerçekten faydası varmı acabaKullanmadığım şey kalmadı pes ettim artık kür ovulasyon klomen falan filan, bizim arkadaş meganonla hamile kaldı klomenden sonra, bende şimdi öyle yapcam ama çatlatma iğnesine denk getiremiyoruzki ilişkiyi ya eşim görevde oluyo napcaz bilmem zamana bıraktık testlerimiz de hep temiz çıkıyo 9 aylık evliyim
Yumurta büyütüp çatlatıyolar 36 saat içinde ilişki gerek, faydası var ama çok değil %25 arttırıyo ihtimali ama tutmiyinca kiste dönebiliyo bi ay onun acısını çekiyosun adetle atıyosun bende öyle oldu herkeste olmayabilir tabiÇatlatma ignesini n gerçekten faydası varmı acaba
Bende takvime çok dikkat ettim bu ay kendim hemsireyim nöbetler denk geliyor düzen olmuyor benim de ikinci ay denemem yumurtlama günu iki gün öncesi ve sonrası dikkat ettim ancak altı gün var adet olmama erken gebelik testi yaptım negatifYumurta büyütüp çatlatıyolar 36 saat içinde ilişki gerek, faydası var ama çok değil %25 arttırıyo ihtimali ama tutmiyinca kiste dönebiliyo bi ay onun acısını çekiyosun adetle atıyosun bende öyle oldu herkeste olmayabilir tabi
Hayırlı haberler alırız inşallahHaydi bakalım aynıyız kuzu
Kuzum bazen kan testinde hemen cikmiyomus en erken kesin konus adetinden 5 gun sonra alabiliosun bazilarin hemen belli oluo bazilarin gec bekle biraz daha 3 5 gun tekrar yaptir yinemi olmadi biraz daha bekle bi komsum var kiz 2 ayllikdan kanda cikmis duşun hemen cikmamis gec tutunmusCanım sen ve eskilerden denk gelen olursa saolun yazıyorsunuz ama çoğunlukla adamına göre.sunu sormuştum Arkadaşlar benim de ikinci ay denemem yumurtlama günu iki gün öncesi ve sonrası dikkat ettim ancak altı gün var adet olmama erken gebelik testi yaptım negatif( tekrar kan Tahlili yaptırayım mi yoksa ümidi keseyimmi
Çok saol canım bnm inşallah sende bende ve tüm bayanlar buradaki gebe kalırızKuzum bazen kan testinde hemen cikmiyomus en erken kesin konus adetinden 5 gun sonra alabiliosun bazilarin hemen belli oluo bazilarin gec bekle biraz daha 3 5 gun tekrar yaptir yinemi olmadi biraz daha bekle bi komsum var kiz 2 ayllikdan kanda cikmis duşun hemen cikmamis gec tutunmus
Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli ewlatlar nasip etsin insallah canim ben bu ayda umitli degilim sizlerin haberleri bile mutlu edio bni umarim guzel hberlerini alirim.Çok saol canım bnm inşallah sende bende ve tüm bayanlar buradaki gebe kalırız
Canım benimde aynı oldu bence adet gününü bekle benimde 5 gğn vardı erken gebelik testinden yaptım negatif bugün 16sı regl günüm bakalım artıkCanım sen ve eskilerden denk gelen olursa saolun yazıyorsunuz ama çoğunlukla adamına göre.sunu sormuştum Arkadaşlar benim de ikinci ay denemem yumurtlama günu iki gün öncesi ve sonrası dikkat ettim ancak altı gün var adet olmama erken gebelik testi yaptım negatif( tekrar kan Tahlili yaptırayım mi yoksa ümidi keseyimmi
Engellemek değil canım düşüğe sebep oluyormuş Allah korusunPapatya cayi gebelik engellermi nie icemiolar hamileler?
Ee canım daha 6 gün var. Koskoca altı gün. Negatif çıkması çoook normal. Sen erken gebelik testi diye aldanma. Burda çok okudum ultra hassaslarda çıkmayıp 5 liralıkta çıkanları. Sen regl 2-3 gün gecikmeden tekrar test yapma derim. İnşallah hamişsindirArkadaşlar benim de ikinci ay denemem yumurtlama günu iki gün öncesi ve sonrası dikkat ettim ancak altı gün var adet olmama erken gebelik testi yaptım negatif(
Amiin canım Allah razı olsun. Valla bekleme bencede. Çünkü doktorlar direk 6 diyor bir çoğu. Bende senin gibi düşündüm betam düştü, adet düzenim oldu... Sadece tedavi sürecinde bi kanser iğnesi vurdular sonlansın diye onun etkileri için çekiniyordum, doktor iğnenin etkisi devam etmez düşün dedi... kendini hazır hissettiğinde bekleme.Amin Allah razı olsun canım Rabbim tez zamanda sanada hayırlı sağlıklı evlat versinBende 2 ay bekleyeyim eğer adetlerim tam düzene girerse kontrollerim yolunda olursa daha fazla beklemeyi düşünmüyorum bakalım hayırlısı inşallah
Amiin canım Allah razı olsun. Valla bekleme bencede. Çünkü doktorlar direk 6 diyor bir çoğu. Bende senin gibi düşündüm betam düştü, adet düzenim oldu... Sadece tedavi sürecinde bi kanser iğnesi vurdular sonlansın diye onun etkileri için çekiniyordum, doktor iğnenin etkisi devam etmez düşün dedi... kendini hazır hissettiğinde bekleme.
İnsallah hemen biterde gönül rahatligiyla tutarsin orucunu. Ramazanin verdigi farkli bi huzur var insana. O huzurla sıkıntılarida kolayca aşarsın canim insalahAy evet yarın 7.gün bazen kahverengi bazen kırmızı geliyor ne kadar sürecek ilk defa yaşadığımdan bilemiyorum ama eğer 10 günde kesilmezse orucuma devam edicem 10 günden sonrası özür sayılıyor artık
Çok beklemene gerek yok bi kere adet olsan yeterli oluyor rahim hazırsa zaten hamile kalırsınAynen kuzum adetim düzene girsinde inşaallah öyle yada böyle 2 ay beklicem zaten doktor bana 3 ay demişti
Kanser iğnesi neden vurdular canım orayı anlayamadım
Hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım illaki zamanı oluyor rabbim ne zaman ol derse nasıbimizi yaşıyoruz. Eşimden dolayı ikna edebilecegim hiç aklima gelmezdi çokşükür bugünlerimize bi kızım bi oğlum var ama iste insan özlüyor yeniden anne olmayi rabbim hiç olmayanlarada versin evlatkapidan baktırmasın çok zorallah senin gönlüne göre de versin ❤
Hmm bilmiodumEngellemek değil canım düşüğe sebep oluyormuş Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?