- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.821
Kesin ben burdayim anne diyorEki Görüntüle 2269283
Kızlar az önce yaptım. 2 dk içinde böyle oldu. 5 dknın sonunda da aynı çıktı. Dün yaptığım testin aynısı çıktı. Kan sonucum bugün çıkacak. Dün akşam dayanamayıp başka markanın testini aldım. Adı serulab. Sizce durum ne?
Aminn inşallah rabbim olmayanlarada tatdırsın inşallah hayırlı olsun bebegin Allah tamamına erdirsin insallahBende geldim kızlar. 3 haftalık falan hamileyim şükür tup bebek oldu miniğimiz Rabbım isteyen herkese nasip etsin ınslalah
Ay canımKesin ben burdayim anne diyorHayırli olsun canim şimdiden kucagınada almayı nasip etsin Allahım
Amin inan yatıp kalkıp olmayanlara dua ediyorum şu günlerde ınslalah bizde sag salim kucağımıza alırız hayırlıcaAminn inşallah rabbim olmayanlarada tatdırsın inşallah hayırlı olsun bebegin Allah tamamına erdirsin insallah
İnşallah alırsın canım kucağınaAmin inan yatıp kalkıp olmayanlara dua ediyorum şu günlerde ınslalah bizde sag salim kucağımıza alırız hayırlıca
Hayırlı olsun canımAy canımInşallah
Ay inşallah. Sonuç alacağım. Zaman geçmek bilmiyorHayırlı olsun canım ❤
İlac alinca yürüyorum zaten haftada 3 kez dısarda yürüyorum ama ilk 3 ay biraz dikkat etcem hayırlısı Allahtanİnşallah alırsın canım kucağınaçok da yatma cokta ayakda kalma rahimine kan dolaşımı olsun yürüyüş yaparsan kendini yormadan aslinda hamile kalmak icinde şart yürüyüş kan dolaşımı olup hamile kalmayı kolaylaştırıyor
Gecikmede olabilir tabi ama aklında kalmaz en azından negatifi görünce önüne bakıyorsun. Diğer türlü kendini ümitleniyorsun o yüzden yapmak daha mantıklı geliyor banaa :)Ya bide kimle konuşsam hava değişiminden gecikmiş
Çok erken yapmışsın canım. Adet gününü beklemelisin veya 1-2 önce tekrarla.Bende takvime çok dikkat ettim bu ay kendim hemsireyim nöbetler denk geliyor düzen olmuyor benim de ikinci ay denemem yumurtlama günu iki gün öncesi ve sonrası dikkat ettim ancak altı gün var adet olmama erken gebelik testi yaptım negatif(
Kızzz hamilesinn işteee niye sevinmiyorsunn :)) Sağlıkla artar inşallah değerlerindeEki Görüntüle 2269283
Kızlar az önce yaptım. 2 dk içinde böyle oldu. 5 dknın sonunda da aynı çıktı. Dün yaptığım testin aynısı çıktı. Kan sonucum bugün çıkacak. Dün akşam dayanamayıp başka markanın testini aldım. Adı serulab. Sizce durum ne?
İnşaallah canımEe canım daha 6 gün var. Koskoca altı gün. Negatif çıkması çoook normal. Sen erken gebelik testi diye aldanma. Burda çok okudum ultra hassaslarda çıkmayıp 5 liralıkta çıkanları. Sen regl 2-3 gün gecikmeden tekrar test yapma derim. İnşallah hamişsindir
Canım sen kaç yaşındasın ve çocuğun varmıCanım sen ve eskilerden denk gelen olursa saolun yazıyorsunuz ama çoğunlukla adamına göre.sunu sormuştum Arkadaşlar benim de ikinci ay denemem yumurtlama günu iki gün öncesi ve sonrası dikkat ettim ancak altı gün var adet olmama erken gebelik testi yaptım negatif( tekrar kan Tahlili yaptırayım mi yoksa ümidi keseyimmi
hayirli olsun
hamile oldugumu ve idrar yolu enfeksiyonum oldugunu ogrenmistim .:)Kizlar bir sey soracagim aranizda idrar yolu enfeksiyonu gecirip hamile olduğunu öğrenen var mi?
Tamam canım bekliyorum evet ben de hiç bilmezdim ama ben daha ilk bebek olmadan tecrübem arttı çok şey okurum araştırım bugün ovülasyonu çok merak ediyorum bakalım daha san koyulacak mı anan 19 çok geç 18 çatlamış olur diye düşünüyorumTamam
Bakip paylasicam yarin heyecanlandim bende♥ App de adet tarihlerimi girince 19 unda yumurta cattlamasi diyo ama bence 19 una kadar beklicek gibi degil baya regl belirtisi gibi seyler yasiyorum. Isin ilginci bebek dusunmuyorken hic bunun farkinda degildim hatta adet gunlerimi bile takip etmedigim icin hep regl olcam saniyodum sonrada olmadi gecikti falan saniyodum :))) oysa vucut baya sinyal veriyormusta bakalimm su ovu donemini basariyla tamamlayip bekleme donemine gecmek istiyorum:)
İnsallah hemen biterde gönül rahatligiyla tutarsin orucunu. Ramazanin verdigi farkli bi huzur var insana. O huzurla sıkıntılarida kolayca aşarsın canim insalah
Çok beklemene gerek yok bi kere adet olsan yeterli oluyor rahim hazırsa zaten hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?