Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesin ben burdayim anne diyor Hayırli olsun canim şimdiden kucagınada almayı nasip etsin Allahım

Aminn inşallah rabbim olmayanlarada tatdırsın inşallah hayırlı olsun bebegin Allah tamamına erdirsin insallah
Amin inan yatıp kalkıp olmayanlara dua ediyorum şu günlerde ınslalah bizde sag salim kucağımıza alırız hayırlıca

Amin inan yatıp kalkıp olmayanlara dua ediyorum şu günlerde ınslalah bizde sag salim kucağımıza alırız hayırlıca
İnşallah alırsın canım kucağına çok da yatma cokta ayakda kalma rahimine kan dolaşımı olsun yürüyüş yaparsan kendini yormadan aslinda hamile kalmak icinde şart yürüyüş kan dolaşımı olup hamile kalmayı kolaylaştırıyor

İlac alinca yürüyorum zaten haftada 3 kez dısarda yürüyorum ama ilk 3 ay biraz dikkat etcem hayırlısı Allahtan

Çok erken yapmışsın canım. Adet gününü beklemelisin veya 1-2 önce tekrarla.

Kızzz hamilesinn işteee niye sevinmiyorsunn :)) Sağlıkla artar inşallah değerlerinde

Canım sen kaç yaşındasın ve çocuğun varmı

surekli mide yanmasi ve hazimsizlik sorunum.var bunlarla birlikte halsizlik oluyor yerimden kalkamiyorum. folik asit yan etkisi mi diye dusundum ? ne diyosunuz kizlar dun folik asit icmedim bugun daha rahat uyandim ama yine basladi ayni sikayetker.eger folik asittense birakmak istoyorum. folik asiti yiyeceklerden alamaz miyim ya ? ne diyosunuz

Tamam canım bekliyorum evet ben de hiç bilmezdim ama ben daha ilk bebek olmadan tecrübem arttı çok şey okurum araştırım bugün ovülasyonu çok merak ediyorum bakalım daha san koyulacak mı anan 19 çok geç 18 çatlamış olur diye düşünüyorum

Çok beklemene gerek yok bi kere adet olsan yeterli oluyor rahim hazırsa zaten hamile kalırsın

Ay inşaallah canım ya ama niye doktorlar 3 ay bekleyin diyor bende ağustosa kadar beklemeyi düşünüyordum bide bi bayan yazmıştıki kürtajdan sonra yapışıklık olabiliyor hsg çektir diye inşaallah öyle bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…