Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selammm selamm... Hamişleri tebrik ediyorum Allahım sağlık sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin, benim gibi hamiş adaylarada tez zamanda müjdeli haberler diliyorum bende ismini yazdıranlardan biriyim ama bayadır giremedim aslında gebelik düşüncesinden uzaklaşmak istedim, akışına bırakamıyorum çünkü siteye falan girdikçe zaman daha zor geçiyor gibi geldi bi nevi totemde yapmış gibi oldum :)

Kızlar çok heyecanlıyım görücüye çıkmış gibiyim almanyada kadın doğum doktoruna gittim, doğru düzgün kontrol ettireceğim kendimi şuan sıramı bekliyorum ama çarpıntı halindeyim ya dertlerimi anlatamazsam ya kist kitle bişi çıkarsa diye doğumdan beri ilk kez doğru düzgün ultrason görecek rahmim yumurtalıklarım bakalım nasıl gidecek ya

Çok datlu bi almandı, rahim iyi problem yok. Smear de verdim. Ama iki yumurtalığımda da belli ki son adetten kalma yumurtacıklar var. Adetimin 3. Günü kan vericem. Hormonel sorun olabilir pco olabilir dedi. Ama işte biryıgın doktor gezdim yıllar içinde herkes başta pco mu diye dalıyo hormonlara bakınca ve bisonraki adet dönemi bakınca tertemiz görüyo. Bence benim hormon bozukluğu psikolojik arada vuruyo bişi etkiliyo stres olabilir mevsim olabilir ne biliyim ya. Benim gibi olan vAr mı aranızda kızçeler? Bitane de oğlum var yani, kendisi için hiç bi ekstra bişi yapmadık doğal yoldan oldu bilemedim ben bunu

Bnm de Bi oğlum var bmada pko demişlerdi

Kizlar bisey sorcam yumurtalik zamani sizde de yada olan varmi sag kasigim aciyo agri degil aci var resmen elimle fln dokununcada aciyo ve iki aydir fark ediorum bunu sadece yumurtlama zamani oluo uygulamaya gore .

Mavi Boncugumm bir yanlışlık var sanırım isim olarak
Emine dilek bu ben değilim.
benim bat ---> 3 haziran . bu karışıklığı gidermek için nick değiştirdim .
müsait olunca düzeltebilir miyiz lütfen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…