Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tabiki alabilirsin canım ben oğluma hamileyken sadece 20 gün kullanmıştım kan değerim yüksek çıkınca doktor bırak dedi
Yeşil yapraklı sebzeler ye hergün çiğ olarak mesela brokolide bol miktarda var ama mevsimi geçti mevsimlik sebzeler ye portakal suyu yumurta ve özellikle yeşil mercimek bol miktarda folik asit içerir hergün bir kâse ye
Haşlayıp salatana katabilirsin.. diğer baklagiller kuru fasulye falan onları da tüket
Ben bu hamileliğindede kullanmadım ama neden kan değerlerimde referanstan yüksek çıktığı için doktor gerek yok kullanmana dedi
Hangi folik asiti kullanıyordun

Tamam canım şimdi düzeltirim ben aslında çok uğraştım ama hep başka birinin fotosu çıktı nick aynı olunca otomatik hep aynı çıkardı. Bazen nickleri çıkarmaya çalışırken zorlanıyorum bazılarınıda etiketleyemiyorum falan ama uğraşıp yapıyorum

Çok teşekkür ederim Mavi Boncugumm

Naptın canım ne dedi doktor?

Canım gerçekten kafadan attığın zaman oluyo kolay değil biliyorum bende ilk aylar düşünmeden edemiyodum ama nasip gerçekten akışına bırakmak lazım iki aydır attım kafamdan olsa da olur olmasa da olur modundayım eşimle beraber mutluyum ömür boyu böyle de geçirebilirim ama çevresel faktörler malesef çok etkiliyo beni de kulak tıkamaya çalışıyorum işte elimden geldiğince napalım

Arkadaşlar canlarım yumurtlama dönemini önceden hissederdim ama şimdi hissetmiyorum hanımı sancı olurdu falan boyle ben gibi hissetmeden yumurtlayan var mı acaba öyle çok akıntı da olmuyor ben de sanırım ben çok kuruyum

Bende hissetmemki ağrı falan olmaz
Zaten illa hissedilecek diye bişey yok canım
Her ay bir olmaz takma ona

Naptın canım ne dedi doktor?
Alta yazdım datlum, biryığın yumurtacıklar gördüm valla. Hadi tek taraf şuandan olabilir maum adetin 16. Günü daha pik yok ama yakınım hissediyorum bi hafta içinde olacak, 26 mm fln dedi çünkü ölçüp. Diğer tarafında da 30 mm lik sabit bi su kistim var. Adetin 3. Günü kan vericem işte. Ay bişiler anlattı durdu, bi ilaç takviyeleri varmış, adetin 14. Günü başlanan 28. Güne kadar alınan. Ee dedim onlar beni mahfediyo, bi de onlarda gebe kalınmıyo ki dedim. Tarlusal mı dedim, yok bu başka dedi. Klomen falan mı acaba bahsettiği ki. Bi de işte şey dedi, erkeklik hormonu fazla salgılanıyo olabilir fln. Ama bakıldı ona bende yok. Zaten tüysüz yumurta gibi hatunum, belim melim de incecik yani. Yani hala ben pcooo olmayacaaaam hırsındayım hahaha

Bende hissetmemki ağrı falan olmaz
Zaten illa hissedilecek diye bişey yok canım
Her ay bir olmaz takma ona
Ayyy kuzummmm teşekkürler cevabın için belkide yoğun çalıştığım için koşturuyorum ondan da fark etmiyorumdur ne bilim sanki öyle bir şey hissetmedim sen nasılsın iyi misin çiçeğim

Ben bugün de adet olmadım bat 13 mayıs test yapmaya korkuyorum ( ya var ya iyiki burası var iyiki siz varsınız her şey daha kolay vallahi varlığınızla ahanda duygusallığa da mı başlıyorum yoksa ben

Adetim 34 gunde bir olduğu için 22 mayısta olucaktım bhgcnin 2.30 çıkması geç mi döllenme acaba aslın da erken yapmak iyi değilmiş

Canım benimde belim yok kilom normal kıllanma yok dökülme bile var hatta pkoluyum. İş yerinde arkadaşım benden zayıf incecik kız hiç bir yerinde tüy yok onun doğuştan pkosu var ve adet düzensizliği hat safada. Kaç tane doktora gitmiş ileri pkoluymuş. Yani orası belli olmuyor.

Kizlar bisey sorcam yumurtalik zamani sizde de yada olan varmi sag kasigim aciyo agri degil aci var resmen elimle fln dokununcada aciyo ve iki aydir fark ediorum bunu sadece yumurtlama zamani oluo uygulamaya gore .
Ben hamile kalınca ö le oldu canım acıdan Bi hafta sonra gebe olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…