Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy kuzummmm teşekkürler cevabın için belkide yoğun çalıştığım için koşturuyorum ondan da fark etmiyorumdur ne bilim sanki öyle bir şey hissetmedim sen nasılsın iyi misin çiçeğim

Yerim ben senin o güzel dillerini☺
çok şükür gülüm daha iyiyim kanamam devam ediyor bitsede hayırlısıyla orucumada başlasam bakarsın beraber hamile kalırız inşaallah ne güzel olur ama önce senin güzel haberini alırım inşaallah ben bir müddet mecbur beklicem

Canlar sonucum 2.30 çıktı ilk defa böyle bişey gördüm hep 0.1 çıkardı neki bu şimdi

5'in altı malesef negatif canım
Ama varsa eğer geç döllenme ihtimali olabileceğinden yükselebilir
Adetin gecikti mi yinede her ihtimali düşünmek lazım Allah hakkında hayırlısını versin

Pco nun en başta gelen şeyleri bunlar diyollal ondan dedim .

Bu işler kısmet işi kuzum biliyorsun kim bilir belkide beraber bekleriz Rabbimin takdirini bekliyorum seninle beklemek de güzel olurdu hayırlısı bitanem

Ay kızlar ben test yaptım . Bi cizgi var gibi ama. Siz ne goreceksiniz bakalim. Iki gun once ovulasyon testim baya silikti.

Eklentiler

• Screenshot_20190516-181031_Gallery.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 75
Normal testlerde bile 6 gun once ogrenen arladasim var canim. bariz gibinduruyo insallah kan ver bence hemen
Görmeye çalışırken gözlerim acıdı o derece. Ama ovulasyonun da çift çizgi çıkması pozitifi uyandirdi bende. Tesekkur ederim kizlar yorumlariniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…