- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.881
Ayyy kuzummmm teşekkürler cevabın için belkide yoğun çalıştığım için koşturuyorum ondan da fark etmiyorumdur ne bilim sanki öyle bir şey hissetmedim sen nasılsın iyi misin çiçeğim
Ahh keske öle olsa .Ben hamile kalınca ö le oldu canımacıdan Bi hafta sonra gebe olduğumu öğrendim
Canlar sonucum 2.30 çıktı ilk defa böyle bişey gördüm hep 0.1 çıkardı neki bu şimdi
Insallah hayırlısı olsun hakkımızda5'in altı malesef negatif canım ☹
Ama varsa eğer geç döllenme ihtimali olabileceğinden yükselebilir
Adetin gecikti mi yinede her ihtimali düşünmek lazım Allah hakkında hayırlısını versin
Pco nun en başta gelen şeyleri bunlar diyollal ondan dedim .Canım benimde belim yok kilom normal kıllanma yok dökülme bile var hatta pkoluyum. İş yerinde arkadaşım benden zayıf incecik kız hiç bir yerinde tüy yok onun doğuştan pkosu var ve adet düzensizliği hat safada. Kaç tane doktora gitmiş ileri pkoluymuş. Yani orası belli olmuyor.
Bu işler kısmet işi kuzum biliyorsun kim bilir belkide beraber bekleriz Rabbimin takdirini bekliyorum seninle beklemek de güzel olurdu hayırlısı bitanemYerim ben senin o güzel dillerini☺
çok şükür gülüm daha iyiyim kanamam devam ediyor bitsede hayırlısıyla orucumada başlasambakarsın beraber hamile kalırız inşaallah ne güzel olur ama önce senin güzel haberini alırım inşaallah ben bir müddet mecbur beklicem
İnşallah öyledirAhh keske öle olsa .
Kaç gün var canım? Ben gördüm, bence varAy kızlar ben test yaptım . Bi cizgi var gibi ama. Siz ne goreceksiniz bakalim. Iki gun once ovulasyon testim baya silikti.
Ay ne diyosun.Kaç gün var canım? Ben gördüm, bence var
Yani ben görüyorumAy ne diyosun.3 4 gün var en erken.
Erken gebelik testi değil dimi?Ay ne diyosun.3 4 gün var en erken.
Hayir normal test canimErken gebelik testi değil dimi?
Ay vardır inşallahh .Yani ben görüyorum, daha tecrübeli arkadaşlar da yorum yapar şimdi, ilk ben tebrik edeyim sen de bana dua et
2 gün sonra çok daha netleşecek bence, hadi hayırlı olsun tatlımHayir normal test canim
Normal testlerde bile 6 gun once ogrenen arladasim var canim.Hayir normal test canim
Görmeye çalışırken gözlerim acıdı o derece. Ama ovulasyonun da çift çizgi çıkması pozitifi uyandirdi bende. Tesekkur ederim kizlar yorumlariniz icin.Normal testlerde bile 6 gun once ogrenen arladasim var canim.bariz gibinduruyo insallah kan ver bence hemen
Hiç ümitlenmek istemiyorum canım korkuyorum galiba.. az önce daha önce hiç görmediğim büyüklükte baya koyu kıvamda beyaz akıntı geldi adet oldum sandım hatta bilgisi olan var mı ?..Kiz kac gun gecmisgit bi test al yap cabuk
Agzin bal yesin aslinda Goguslerimde cok acio sizlio durdugu yerde keske mucize olsa ya .İnşallah öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?