Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar ben test yaptım . Bi cizgi var gibi ama. Siz ne goreceksiniz bakalim. Iki gun once ovulasyon testim baya silikti.
Ben yarın daha çok koyulacak ve yumurtlama gerçeklesek olarak görüyorum benim de dün öyleydi şimdi yaptım beklıyorum bakalım koyulaşma var mı eğer yoksa dün koyuydu pik kabul edeceğim

Görmeye çalışırken gözlerim acıdı o derece. Ama ovulasyonun da çift çizgi çıkması pozitifi uyandirdi bende. Tesekkur ederim kizlar yorumlariniz icin.
Çok pardon adet gününüze yakın yapmışsınız ben yumurtlama gününde sandım pardon eğer bu kadar koyuysa bebeği olabilir hayırlısıyla insallah gönlünce olsun canım hamişsindir inşallah

Bu işler kısmet işi kuzum biliyorsun kim bilir belkide beraber bekleriz Rabbimin takdirini bekliyorum seninle beklemek de güzel olurdu hayırlısı bitanem

İnşaAllah canımın içi Rabbim yüzünü güldürsün tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatla müjdelendirsin gelişme olursa beni de haberdar et emi

balarisi_ akıntı hamileyken artıyor bendede her iki hamileğimdede çok artış oldu
Hadi hayırlara vesile olur inşaallah kuzum
Aminnn canımcm hepimiz için en hayrlısı olsun ben zaten Rabbime bıraktım illa olsun yada olmasın diyemiyorum baştan sona o kadar zor bir süreç ki her an dua etmeli. Daha test de yapmadım dedim çıksa bu sefer dicem kese görünecek mi o olsa kalbi atacak mı 9 ay güzel geçse sağlıklı doğacak mı.. aslında biz bazı şeyleri aceleye getirirken tevekkül ve sabrı unutuyoruz dedim sabredeyim başarayım sabretmeyi. Bakmadım valla bu hafta ama bu akıntı ilk kes böyle çok geldi çok şaşırdım ve korktum herhalde adet habercisi diye..

Ben yarın daha çok koyulacak ve yumurtlama gerçeklesek olarak görüyorum benim de dün öyleydi şimdi yaptım beklıyorum bakalım koyulaşma var mı eğer yoksa dün koyuydu pik kabul edeceğim
Benim bata 3 gün var. Gebelik ovulasyon testlerinde de belli oluyor diye elimde bol oldugu icin yaptim. Ama yanlislikla hcgyi yapmisim. Pesine ovulasyon testini de yaptim ne cikacak diye kuzum. Yumurtlama doneminde degilim. testlerini atarsan yorumlarim iki aydir ovulasyon testi kullaniyorum.

İnşaAllah canımın içi Rabbim yüzünü güldürsün tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatla müjdelendirsin gelişme olursa beni de haberdar et emi
Amin inşallah eşim bu ay yok ondan bat tarihi yazdırmadım sana bakalım ne zamana kısmet olacak beklemek de bazen güzel heyecan yaa ne bilim öyle işte sonucu olumlu ya da olumsuz umut işte mutlaka haber ederim bekleyişe girersem eğer diğer aya inşallah Hepimizin inşallah bütün kardeşlerimin ve senin de çok çok güldürsünnnn Çok amin

Evet ben yanlış anlamışım sonra anladım evet o zaman hayırlı olsun diyelim inşallah hamilssindir canım benim

Geçen iki gün yaptım bugün yaptım ama yanlıs tarafı tutunca bozuk çıktı sonuç ondan beklıyorum yapacağım bakalım koyulaşmak var mı ya da dün pik oldu mu çözemedim canım ben yumurtlamak dönemindeyim bu arada hatt programa göre bugün yumurtlama günümmuş

Eklentiler

• B0D2B565-D745-48A9-8640-C95975F922C2.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 34
P
Yarın da yap. Bana kalirsa yarin pik olur.
Programa bel bağlama. Testler daha doğru bence. Belli olmuyor her ay degisiyor. Ben gecen ay 14.gün pik gordum. Bu ay 10.gün akıntı olunca bi test yaptım ki çift cizgi .11.gün pik oldu. Bir de ateş takibi yap. Dil altindan.

Ateş ölçer alayım bir o eksik evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…