- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.901
Ben yarın daha çok koyulacak ve yumurtlama gerçeklesek olarak görüyorum benim de dün öyleydi şimdi yaptım beklıyorum bakalım koyulaşma var mı eğer yoksa dün koyuydu pik kabul edeceğimAy kızlar ben test yaptım . Bi cizgi var gibi ama. Siz ne goreceksiniz bakalim. Iki gun once ovulasyon testim baya silikti.
Çok pardon adet gününüze yakın yapmışsınız ben yumurtlama gününde sandım pardon eğer bu kadar koyuysa bebeği olabilir hayırlısıyla insallah gönlünce olsun canım hamişsindir inşallahGörmeye çalışırken gözlerim acıdı o derece. Ama ovulasyonun da çift çizgi çıkması pozitifi uyandirdi bende. Tesekkur ederim kizlar yorumlariniz icin.
Ayy bizede dua et canim benimGörmeye çalışırken gözlerim acıdı o derece. Ama ovulasyonun da çift çizgi çıkması pozitifi uyandirdi bende. Tesekkur ederim kizlar yorumlariniz icin.
Akintinin gebelikte arttığı soyleniyo canim bilemedimHiç ümitlenmek istemiyorum canım korkuyorum galiba.. az önce daha önce hiç görmediğim büyüklükte baya koyu kıvamda beyaz akıntı geldi adet oldum sandım hatta bilgisi olan var mı ?..
Ya adet öncesi De olabilirmiş biraz araştırdım keşke ayırt edici bişey olsaydıAkintinin gebelikte arttığı soyleniyo canim bilemedim
Bu işler kısmet işi kuzum biliyorsun kim bilir belkide beraber bekleriz Rabbimin takdirini bekliyorum seninle beklemek de güzel olurdu hayırlısı bitanem
Aminnn canımcm hepimiz için en hayrlısı olsun ben zaten Rabbime bıraktım illa olsun yada olmasın diyemiyorum baştan sona o kadar zor bir süreç ki her an dua etmeli. Daha test de yapmadım dedim çıksa bu sefer dicem kese görünecek mi o olsa kalbi atacak mı 9 ay güzel geçse sağlıklı doğacak mı.. aslında biz bazı şeyleri aceleye getirirken tevekkül ve sabrı unutuyoruz dedim sabredeyim başarayım sabretmeyi. Bakmadım valla bu haftabalarisi_ akıntı hamileyken artıyor bendede her iki hamileğimdede çok artış oldu
Hadi hayırlara vesile olur inşaallah kuzum
Aylardir arastiriyorum gebelikle adeti ayirt eden hic bisey yokYa adet öncesi De olabilirmiş biraz araştırdım keşke ayırt edici bişey olsaydı
Hala ümitlenmiyorum nedense pazartesiye kadar gelmese yapmaya karar verdimAylardir arastiriyorum gebelikle adeti ayirt eden hic bisey yokama bi hcg testi yapsan bitcek sorularsa
Zorla adet edicem kendimiAylardir arastiriyorum gebelikle adeti ayirt eden hic bisey yokama bi hcg testi yapsan bitcek sorularsa
Benim bata 3 gün var. Gebelik ovulasyon testlerinde de belli oluyor diye elimde bol oldugu icin yaptim. Ama yanlislikla hcgyi yapmisim. Pesine ovulasyon testini de yaptim ne cikacak diye kuzum. Yumurtlama doneminde degilim.Ben yarın daha çok koyulacak ve yumurtlama gerçeklesek olarak görüyorum benim de dün öyleydi şimdi yaptım beklıyorum bakalım koyulaşma var mı eğer yoksa dün koyuydu pik kabul edeceğim
Amin inşallah eşim bu ay yok ondan bat tarihi yazdırmadım sana bakalım ne zamana kısmet olacak beklemek de bazen güzel heyecan yaa ne bilim öyle işte sonucu olumlu ya da olumsuz umut işte mutlaka haber ederim bekleyişe girersem eğer diğer aya inşallahİnşaAllah canımın içiRabbim yüzünü güldürsün tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatla müjdelendirsin gelişme olursa beni de haberdar et emi
Evet ben yanlış anlamışım sonra anladım evet o zaman hayırlı olsun diyelim inşallah hamilssindir canım benimBenim bata 3 gün var. Gebelik ovulasyon testlerinde de belli oluyor diye elimde bol oldugu icin yaptim. Ama yanlislikla hcgyi yapmisim. Pesine ovulasyon testini de yaptim ne cikacak diye kuzum. Yumurtlama doneminde degilim.testlerini atarsan yorumlarim iki aydir ovulasyon testi kullaniyorum.
Geçen iki gün yaptım bugün yaptım ama yanlıs tarafı tutunca bozuk çıktı sonuç ondan beklıyorum yapacağım bakalım koyulaşmak var mı ya da dün pik oldu mu çözemedim canım ben yumurtlamak dönemindeyim bu arada hatt programa göre bugün yumurtlama günümmuşBenim bata 3 gün var. Gebelik ovulasyon testlerinde de belli oluyor diye elimde bol oldugu icin yaptim. Ama yanlislikla hcgyi yapmisim. Pesine ovulasyon testini de yaptim ne cikacak diye kuzum. Yumurtlama doneminde degilim.testlerini atarsan yorumlarim iki aydir ovulasyon testi kullaniyorum.
Inşallah arkadaşım. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.Evet ben yanlış anlamışım sonra anladım evet o zaman hayırlı olsun diyelim inşallah hamilssindir canım benim
Amin canım inaşallahInşallah arkadaşım. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın.
Yarın da yap. Bana kalirsa yarin pik olur.Geçen iki gün yaptım bugün yaptım ama yanlıs tarafı tutunca bozuk çıktı sonuç ondan beklıyorum yapacağım bakalım koyulaşmak var mı ya da dün pik oldu mu çözemedim canım ben yumurtlamak dönemindeyim bu arada hatt programa göre bugün yumurtlama günümmuş
AteşP
Yarın da yap. Bana kalirsa yarin pik olur.
Programa bel bağlama. Testler daha doğru bence. Belli olmuyor her ay degisiyor. Ben gecen ay 14.gün pik gordum. Bu ay 10.gün akıntı olunca bi test yaptım ki çift cizgi .11.gün pik oldu. Bir de ateş takibi yap. Dil altindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?