Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ateş ölçer alayım bir o eksik evde
Al al. Yumurtlamadan önce 36.2 falan oluyor benim. Yumurtlamadan sonra artiyor. 36.3 36.4 diye. Mesela şuan 36.8. Kisiye gore degisir bu degerler. Sabah yataktan çıkmadan 7 8 gibi ölç. Gün icinde de ölç ama sabahkini not et onu baz al canim. Faydasini gorursun.

canım teşekkür ediyorum bilgiler için aynen uygulayacağım

Agzin bal yesin aslinda Goguslerimde cok acio sizlio durdugu yerde keske mucize olsa ya .
Senin belirtilerin neydi nasil anladin ? Adetin duzenlimiydi bide kur fln kullandinmi ?
Benim adetim Bi hafta on gün sarkı ordu en fazla düzenli sayılmaz ve sağ over Pkoluyum. Soldada basit kist vardı. Soğan suyu içtim o ay dan sonraki ay gebe kaldım canım. Artı Baska hiçbir kür yada ilaç kullanmadım

Agzin bal yesin aslinda Goguslerimde cok acio sizlio durdugu yerde keske mucize olsa ya .
Senin belirtilerin neydi nasil anladin ? Adetin duzenlimiydi bide kur fln kullandinmi ?
Göğüslerim arada bir ağrıor lakin sağ ve solda cok baksın ağrılarım oldu akıntım coktu birde ateşleniyodum herkes enfeksiyon olabilirsin dedi bende kulak asmadım sonra baktım ağrı gecmıor test yaptım pozitif gördüm doktora gttim bebişini gördüm umarım sende bu sevince ulaşırsın canım benim

• Kizlaaaaaarr bir bakiiinn.Merhabalar tam 1.5 haftadr kasigim ağrıyo sol taraftan belime doğru bi ağrı var. Daha önce az dolgun olan göğüslerim bugün fena şişmeye başladılar. Ara ara batma şeklinde sancim belime doğru devam ediyor. Bir deee bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Sizce gebelik varmıdır? Idrarda gebelik testi yapayim mi? 27 yaşındayım herhangi kist problemim falan da yok. Sizce ne yapmaliyim

Bence yap canım

Aynen öyle telaş hiç bitmez zaten asıl telaş hamile kalınca başlıyor al örnek ben hayırlısı değilmiş olmadı Rabbim sağlıklısını nasip etsin cümlemize adetten önce de akıntı olur ama hamileyken daha yoğun oluyor
Bende öyle oldu başkalarını bilmemde

Mayıs 28

Ayni gibi benim ya sivi tuketmistim ondan mi bilmiyorum ben hic anlamadim bu isten ama akinti var direk ovu donemindeyim cok net yani

Insallah cnm rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli ewlat nasip etsin umarim mujde habercimsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…