Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaaaar please yorum

Eklentiler

• 1558033255358753410840.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 35
  • 1558033178925515623181.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 37
Selam kızlar hayırlı ramazanlar nasılsınız ne var ne yok çoktandır giremedim bugun nasip oldu çok şükür çoğunu okudum yeni gelenlere hoşgeldin diyorum hamile olanlara hayırlı olsun diyerek hamile kalmayı hala benim gibi bekleyenlere de bu mübarek günşerde bol bol dua ediyorum bu arada adetimin 68. Gunundeyim yani en son 10 martta adet oldum 8 gün sürdü sonrası baya bi karışık beklemeye devam rekorum 67ydi artık onuda kırdım bugun 68. Gundeyim bakalım bol bol duaediyorum rabbimden umut kesilmez

Sen nasılsın canım nasıl oldun rabbim yardımcın olsun tez zamanda hayırlısıyla tekrardan nasip etsin inşallah

hoşgeldin tatlım
biliyorsun ben de en son 8 martta olmuştum ben dayanamadım artık ve tarlusal içtim dün kutu bitti
bakalım ben de beklemedeyim

doktora mesaj attım
tarlusala başlıyorum ben dayanamıyorum diye
aynı zamanda inofolic başladım çok güzel regl olunca yaz bana dedi.
bekliyorum bakalım.
İnşallah gelir ya benim zaten adetlerim düzensizdi cok 2 3 ay üst üste iyi gelmişti heralde düzene giriyo demiştim ama bu ay komple gitti bi umut bekliyorum ben belkide ikinci hamileliğimdeki gibi olmuştur diye en son hamileliğimi adetimin geciktiği günlerde kalmışım belki yine oyle olmuştur yada olcaktır diye umut ediyorum her zaman ki gecikmelerimden tek farkı akıntım hiç kesilmedi buay hep akıntım var en geç 67 günde olurdum bugun onu kırdım geçtim bakalım nolucak

Bende antibiyotik falan kullandim ama tam gecmedi gibi akinti var hala. Simdi de tam yumurtlama dönemindeyim. Böyleyken olmaz diye umutsuzum ama olabilir mi o zaman
olabiliyor evet . benimde oyle olmus. hatta bende uzulmustum keske olmasaymis nasil olacak boyle diye. ama bol sivi tuketince gecti benimki . hamile kaldigimda idrar yolu enfeksiyonu vardı . ılık suyla yıka ve bol su tüket.

fobidol mu oyle bise . 2 gundur icmiyorum. bugun biraz daha iyiyim. yarin daha da iyi olursam hic icmicem ya. hergun yerim mercimek ama ya ondan degilse onu da bilemiyorum bakicaz biraz iyilesirsem yine icerim belki daha sonra. midem de surekli rahatsizlik ve bas agrisi oluyo (migren krizi gibi bise) ama surekli gün boyu. hic kusmadım simdiye kadar. bendede bu sekilde gosterdi galiba kendini hormonlar :/

Mavi Boncugumm canım iyi misin biraz daha? patoloji sonuçların geldi mi?
yeniden deneyeceğiz değil mi umut kesmek yok.

Teşekkür ederim kuzum hamdolsun daha iyiyim kanamam kesilmedi 1 hafta geçti devam ediyor ama bakalım ne kadar sürecek
Patoloji sonucunu kürtaj olduğum gün kağıda 20 gün sonra diye yazmışlar yani yaklaşık 2 hafta sonra gidicem inşallah bakalım
Tabiki yola devam ☺
İnşaallah adetim gecikmeden gelirde
2 ay mı beklesem 3 ay mı karar veremedim☺
Sen nasılsın bu arada adetin geldi mi sizleri soramadım kendi halimle uğraşmaktan

Yaşadıkların normal tabi hamilelikten dolayı oluyor folbiol'ün dozajı diğerlerinden daha yüksek olduğu için doktor bana onu günde yarım kullan demişti ama ben onu değilde daha kaliteli bişey almıştım (folidoce)
Bence doktora bidaha sor onun dozu yüksek çünkü

Sen nasılsın canım nasıl oldun rabbim yardımcın olsun tez zamanda hayırlısıyla tekrardan nasip etsin inşallah

Allah razı olsun kuzum çok şükür diyeyim günden güne iyileşiyorum kanamam devam ediyor bhcg'em inşallah düşmüştür
Seni de soramadım kaç zamandır
Nasıl durumun adet olmadın mı hala bi değişiklik yok mu?

Folidoce bende eklem ağrısı yapıyor uykusuzluk ve şişkinlik... benimde 3.kutuya başladım gün aşırı içiyorum bu son kutuda. Geçen iki kez baş ağrısı yaşadım ama sebebi folidoce mi bilmiyorum.
Iyi geceler

Uyyyy Rabbim yardımcın olsun balım ya
Hayırla beklediğin gibi sonuçlanır inşaallah
Adet olamamakda ayrı sıkıntı hayırlı ramazanlar bu arada sanada tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…