- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.941
Ilk aylar 7 gun kalanyapiyodum ama akillandim artik 2-3 kala yapiyomseni de görcez inşallah
Amin canım inşallahhhhInsallah cnm rabbim isteyen herkeze hayirli saglikli ewlat nasip etsin umarim mujde habercimsindir
Bence pik değil henüz ama başka yorumlar da gelir zaten arkadaşlardan.yarın ya da ertesi gün pik olur bence, sen takip etmeye devam et bana sorarsan tatlımKızlaaaaar please yorum
Teşekkür ederim canımBence pik değil henüz ama başka yorumlar da gelir zaten arkadaşlardan.yarın ya da ertesi gün pik olur bence, sen takip etmeye devam et bana sorarsan tatlım
Sen nasılsın canım nasıl oldun rabbim yardımcın olsun tez zamanda hayırlısıyla tekrardan nasip etsin inşallahAynen öyle telaş hiç bitmez zaten asıl telaş hamile kalınca başlıyor al örnek ben hayırlısı değilmiş olmadı Rabbim sağlıklısını nasip etsin cümlemizeadetten önce de akıntı olur ama hamileyken daha yoğun oluyor
Bende öyle oldu başkalarını bilmemde
hoşgeldin tatlımSelam kızlar hayırlı ramazanlar nasılsınız ne var ne yok çoktandır giremedim bugun nasip oldu çok şükür çoğunu okudum yeni gelenlere hoşgeldin diyorum hamile olanlara hayırlı olsun diyerek hamile kalmayı hala benim gibi bekleyenlere de bu mübarek günşerde bol bol dua ediyorumbu arada adetimin 68. Gunundeyim yani en son 10 martta adet oldum 8 gün sürdü sonrası baya bi karışık beklemeye devam rekorum 67ydi artık onuda kırdım bugun 68. Gundeyim bakalım bol bol duaediyorum rabbimden umut kesilmez
İnşallahHayırlı haberler alırız inşallah ❤
Sen de mi olmadın hala doktora gittin mi peki tekrar inşallah gelir bi an önce canım yahoşgeldin tatlım
biliyorsun ben de en son 8 martta olmuştum ben dayanamadım artık ve tarlusal içtim dün kutu bitti
bakalım ben de beklemedeyim
doktora mesaj attımSen de mi olmadın hala doktora gittin mi peki tekrar inşallah gelir bi an önce canım ya
İnşallah gelir ya benim zaten adetlerim düzensizdi cok 2 3 ay üst üste iyi gelmişti heralde düzene giriyo demiştim ama bu ay komple gitti bi umut bekliyorum ben belkide ikinci hamileliğimdeki gibi olmuştur diye en son hamileliğimi adetimin geciktiği günlerde kalmışım belki yine oyle olmuştur yada olcaktır diye umut ediyorum her zaman ki gecikmelerimden tek farkı akıntım hiç kesilmedi buay hep akıntım var en geç 67 günde olurdum bugun onu kırdım geçtim bakalım nolucakdoktora mesaj attım
tarlusala başlıyorum ben dayanamıyorum diye
aynı zamanda inofolic başladım çok güzel regl olunca yaz bana dedi.
bekliyorum bakalım.
olabiliyor evet . benimde oyle olmus. hatta bende uzulmustum keske olmasaymis nasil olacak boyle diye. ama bol sivi tuketince gecti benimki . hamile kaldigimda idrar yolu enfeksiyonu vardı . ılık suyla yıka ve bol su tüket.Bende antibiyotik falan kullandim ama tam gecmedi gibi akinti var hala. Simdi de tam yumurtlama dönemindeyim. Böyleyken olmaz diye umutsuzum ama olabilir mi o zaman
fobidol mu oyle bise . 2 gundur icmiyorum. bugun biraz daha iyiyim. yarin daha da iyi olursam hic icmicem ya. hergun yerim mercimekTabiki alabilirsin canım ben oğluma hamileyken sadece 20 gün kullanmıştım kan değerim yüksek çıkınca doktor bırak dedi
Yeşil yapraklı sebzeler ye hergün çiğ olarak mesela brokolide bol miktarda var ama mevsimi geçti mevsimlik sebzeler ye portakal suyu yumurta ve özellikle yeşil mercimek bol miktarda folik asit içerir hergün bir kâse ye
Haşlayıp salatana katabilirsin.. diğer baklagiller kuru fasulye falan onları da tüket
Ben bu hamileliğindede kullanmadım ama neden kan değerlerimde referanstan yüksek çıktığı için doktor gerek yok kullanmana dedi
Hangi folik asiti kullanıyordun
Mavi Boncugumm canım iyi misin biraz daha? patoloji sonuçların geldi mi?
yeniden deneyeceğiz değil mi umut kesmek yok.
fobidol mu oyle bise . 2 gundur icmiyorum. bugun biraz daha iyiyim. yarin daha da iyi olursam hic icmicem ya. hergun yerim mercimekama ya ondan degilse onu da bilemiyorum bakicaz biraz iyilesirsem yine icerim belki daha sonra. midem de surekli rahatsizlik ve bas agrisi oluyo (migren krizi gibi bise) ama surekli gün boyu. hic kusmadım simdiye kadar. bendede bu sekilde gosterdi galiba kendini hormonlar :/
Sen nasılsın canım nasıl oldun rabbim yardımcın olsun tez zamanda hayırlısıyla tekrardan nasip etsin inşallah
Folidoce bende eklem ağrısı yapıyor uykusuzluk ve şişkinlik... benimde 3.kutuya başladım gün aşırı içiyorum bu son kutuda. Geçen iki kez baş ağrısı yaşadım ama sebebi folidoce mi bilmiyorum.fobidol mu oyle bise . 2 gundur icmiyorum. bugun biraz daha iyiyim. yarin daha da iyi olursam hic icmicem ya. hergun yerim mercimekama ya ondan degilse onu da bilemiyorum bakicaz biraz iyilesirsem yine icerim belki daha sonra. midem de surekli rahatsizlik ve bas agrisi oluyo (migren krizi gibi bise) ama surekli gün boyu. hic kusmadım simdiye kadar. bendede bu sekilde gosterdi galiba kendini hormonlar :/
Selam kızlar hayırlı ramazanlar nasılsınız ne var ne yok çoktandır giremedim bugun nasip oldu çok şükür çoğunu okudum yeni gelenlere hoşgeldin diyorum hamile olanlara hayırlı olsun diyerek hamile kalmayı hala benim gibi bekleyenlere de bu mübarek günşerde bol bol dua ediyorumbu arada adetimin 68. Gunundeyim yani en son 10 martta adet oldum 8 gün sürdü sonrası baya bi karışık beklemeye devam rekorum 67ydi artık onuda kırdım bugun 68. Gundeyim bakalım bol bol duaediyorum rabbimden umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?