- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.961
Benim hiç bilgim yok kuzucmKan hapı kullanan var mı demiştim ana
Ben 63 de oldum canım. Din doktordaydım 16. Günümdü yani yumurtalıklarımda iki tarafta da yumurtalar vardı baya çatlamak üzere gibi. Adetin 3. Günü gel hormon testleri yapalım dedi ama biliyorum ben onları çok yaptırdım bişey çıkmayacakSelam kızlar hayırlı ramazanlar nasılsınız ne var ne yok çoktandır giremedim bugun nasip oldu çok şükür çoğunu okudum yeni gelenlere hoşgeldin diyorum hamile olanlara hayırlı olsun diyerek hamile kalmayı hala benim gibi bekleyenlere de bu mübarek günşerde bol bol dua ediyorumbu arada adetimin 68. Gunundeyim yani en son 10 martta adet oldum 8 gün sürdü sonrası baya bi karışık beklemeye devam rekorum 67ydi artık onuda kırdım bugun 68. Gundeyim bakalım bol bol duaediyorum rabbimden umut kesilmez
2 güne tekrarlayın bence inşallah artarKızlar ben napim şimdi adete 7 gun varken kan testi olmuş 2.39 yazıyor 2 gune mi tekrarlim beklimmi içim içimi yiyor şuan
Sabredebilirsen tekrarlatma kuzum ya . Bence idrar testi al 20ye kadar olcuyonadet gunune kadar onu yap koyuluk takip etKızlar ben napim şimdi adete 7 gun varken kan testi olmuş 2.39 yazıyor 2 gune mi tekrarlim beklimmi içim içimi yiyor şuan
Öylemi yapayım oğlum da 6 günüm gecerken 200 dü olsa bile artarmiki yoksa sonramı artar2 güne tekrarlayın bence inşallah artar
Benim idrar testim 2 aylık hamileyken bile silik yok gibiSabredebilirsen tekrarlatma kuzum ya . Bence idrar testi al 20ye kadar olcuyonadet gunune kadar onu yap koyuluk takip et
Demekki senin betahcg yavas artiyor kuzum bunyeden farkedebilir. Ama boylede gunler gecmezkiBenim idrar testim 2 aylık hamileyken bile silik yok gibi
Ayyyy bende gördüm sankiiAy kızlar ben test yaptım . Bi cizgi var gibi ama. Siz ne goreceksiniz bakalim. Iki gun once ovulasyon testim baya silikti.
içiyodum ama ramazanda girince sık içemedim. geçiyo gibi sanki akıntılar kesiliyo. değerlendiriyoruz bakalım olur inşallah bizimdeolabiliyor evet . benimde oyle olmus. hatta bende uzulmustum keske olmasaymis nasil olacak boyle diye. ama bol sivi tuketince gecti benimki . hamile kaldigimda idrar yolu enfeksiyonu vardı . ılık suyla yıka ve bol su tüket.
bi doktor bulabilirsem soracagim yaa. doktora karar veremedim iyi doktorlarin fiyatlari yuksek yakinimdakilerden de iyi yorumlar duyamadim. bir turli doktora karar veremiyorum :/ dedigin gibi dozu yuksek oldugu icin bende yarim kullanmayi dusunuyorum eger devam edersem. suan 3. gunum bakalim neler olacak ama yine mide yanmasiyla uyandim. sanirim ilactan degil bu bunyemle alakali. bulanti kusma yerine mide yanmasi agrimasi eksimesi oluyo bende sanirimYaşadıkların normal tabi hamilelikten dolayı oluyor folbiol'ün dozajı diğerlerinden daha yüksek olduğu için doktor bana onu günde yarım kullan demişti ama ben onu değilde daha kaliteli bişey almıştım (folidoce)
Bence doktora bidaha sor onun dozu yüksek çünkü
Insallah bende öyle düsünüyorum bakalımDemekki senin betahcg yavas artiyor kuzum bunyeden farkedebilir. Ama boylede gunler gecmezkiay sanirim ben olsam 2 gunde bir değilde 4 gun sonra verirdim.
Bence bebiş var, gözlerime güvenirim :)))Ay kızlar ben test yaptım . Bi cizgi var gibi ama. Siz ne goreceksiniz bakalim. Iki gun once ovulasyon testim baya silikti.
Kuzum kan testine geldim hala regl olmadım bekliyoruz bakalım inşallahhhHaber et inşallah bebiştir
bi doktor bulabilirsem soracagim yaa. doktora karar veremedim iyi doktorlarin fiyatlari yuksek yakinimdakilerden de iyi yorumlar duyamadim. bir turli doktora karar veremiyorum :/ dedigin gibi dozu yuksek oldugu icin bende yarim kullanmayi dusunuyorum eger devam edersem. suan 3. gunum bakalim neler olacak ama yine mide yanmasiyla uyandim. sanirim ilactan degil bu bunyemle alakali. bulanti kusma yerine mide yanmasi agrimasi eksimesi oluyo bende sanirim
sen nasilsin mavi boncuk bu arada ?
Benim hiç bilgim yok kuzucm
Artık test yapa yapa bayağı uzmanlaşmışız hep beraber .Bence bebiş var, gözlerime güvenirim :)))
Aynen uzman olduk ama bu yıl çift göremedim ben hiç :)))Artık test yapa yapa bayağı uzmanlaşmışız hep beraber .gerçekten bakarken gözlerim yoruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?