Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 63 de oldum canım. Din doktordaydım 16. Günümdü yani yumurtalıklarımda iki tarafta da yumurtalar vardı baya çatlamak üzere gibi. Adetin 3. Günü gel hormon testleri yapalım dedi ama biliyorum ben onları çok yaptırdım bişey çıkmayacak ama almanca tam anlamamakla birlikte adet 14-28 günleri arasında kullanılan ve gebe kalmayı kolaylaştıran bi ilaçlardan bahsetti kesin progrstan di mi? Acaip kilo aldırıp beni hep ağlatan şeyler onlar. Ben galiba akunpuntkurcu bulucam yaaa o hep adetimi düzene soktu

Kızlar ben napim şimdi adete 7 gun varken kan testi olmuş 2.39 yazıyor 2 gune mi tekrarlim beklimmi içim içimi yiyor şuan

olabiliyor evet . benimde oyle olmus. hatta bende uzulmustum keske olmasaymis nasil olacak boyle diye. ama bol sivi tuketince gecti benimki . hamile kaldigimda idrar yolu enfeksiyonu vardı . ılık suyla yıka ve bol su tüket.
içiyodum ama ramazanda girince sık içemedim. geçiyo gibi sanki akıntılar kesiliyo. değerlendiriyoruz bakalım olur inşallah bizimde

bi doktor bulabilirsem soracagim yaa. doktora karar veremedim iyi doktorlarin fiyatlari yuksek yakinimdakilerden de iyi yorumlar duyamadim. bir turli doktora karar veremiyorum :/ dedigin gibi dozu yuksek oldugu icin bende yarim kullanmayi dusunuyorum eger devam edersem. suan 3. gunum bakalim neler olacak ama yine mide yanmasiyla uyandim. sanirim ilactan degil bu bunyemle alakali. bulanti kusma yerine mide yanmasi agrimasi eksimesi oluyo bende sanirim
sen nasilsin mavi boncuk bu arada ?

Normaldir canım hamile olduğun için mideyle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsin geçecek inşallah
Mide yanması genelde ilerdeki aylarda olur ama seninki erken başladı demekki
Aç kalmamaya çalış tuzlu hafif şeyler ye
Asit içeren gıdalar yeme bir müddet
Domates turşu vs yeme . Doktor seçmek zor
Özeller hep para ,devlettede iyisi denk gelirse ne âlâ.... Allah hayırlısıyla karşılaştırsın
Bende nasıl olayım canım iyi olmaya çalışıyorum çok şükür diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…