Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm benim cok kafana takarsan olmuyor. Oluruna birak . Egerki herhangi bir sorun horminlarda ya da yahimde yada esinizde yoksa alllahin izniyle olur. Daha yeni evlidin anladigim kadariyla cmevliligin tadini cikar. Bende 2.5 yil sonra oldu sastik kaldik. Fsh yusek tsh sikintili miyom var varda var yani. Ama olcagi varsa oluyor. Zamani var demekli kafana takma .bu guzel gunlerin hurmetine olur ins

Hiç ümitlenmek istemiyorum canım korkuyorum galiba.. az önce daha önce hiç görmediğim büyüklükte baya koyu kıvamda beyaz akıntı geldi adet oldum sandım hatta bilgisi olan var mı ?..
Cnm yerlesme kanamasi olabilir. Bende de adatten 4 gun filan once gelmisti. Erken adet oldugumu dusunmustum. Sabah gelen koyu akinti ogleden sonra gelmemisti. Insallah hamissin dir.

Hemen bir test yapabilirsin cnm .

Cnm folibol bende haftada bir kullaniyordum dozu tuksek diye. Kadin dogum doktoru baska bi ilac vldozu verdi.suanda folic 1 iyotsuz kullaniyorum

Bnde 6.haftadan beri doktora gitmedim de dedim acaba gec mı kaldım kullanıyo musunuz
Cnm benim bende en son 10 . Haftada gittim. Simdi 12 icindeyim. Doktor devam et dedi bana ama netten bakinca folic asit 12 haftadan sonra birakiliyormus. Benimde kafam karisti. Bide ben kalp ameliyatli oldugu icin 7 / 24 kap doktorun oldugu bir hadtaneye gitmem gerektigini soyledi. Simdi hem hastane hemde doktor arayacagim kendime ya da eskiler gibi birakip sadece doguma hastaneye gidecem.

Bnde pzt gtcem doktorlar için gtsın dıo ama ilaçlar ı içmk zzor oluyor doğru düzgün tarih koyan yok

Bnde pzt gtcem doktorlar için gtsın dıo ama ilaçlar ı içmk zzor oluyor doğru düzgün tarih koyan yok
Aynen cnm suana kadar 2 doktor gittim. Ilki bole bise demedi. Zaten gittim hastane arastirma hastanesi daha ne kadar buyuk hastaneye gidebilirim bilememdim. Bence ikinci doktor kafadan salladi beni. 3. Bir doktor bulacam. Bu ara pazartesi benimde kontrolum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…