- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #10.981
Siliğin de siliği bir çizgi.Aynen uzman olduk ama bu yıl çift göremedim ben hiç :)))
Regl tarihin ne canımSiliğin de siliği bir çizgi.Yine de umutlanmak istemiyorum. Adetimi bekleyeceğim.
Göreceksin inşallah.
Cnm benim cok kafana takarsan olmuyor. Oluruna birak . Egerki herhangi bir sorun horminlarda ya da yahimde yada esinizde yoksa alllahin izniyle olur. Daha yeni evlidin anladigim kadariyla cmevliligin tadini cikar. Bende 2.5 yil sonra oldu sastik kaldik. Fsh yusek tsh sikintili miyom var varda var yani. Ama olcagi varsa oluyor. Zamani var demekli kafana takma .bu guzel gunlerin hurmetine olur insBu aralar yuruorum bn oldum olasi sewmisimdir bebekleri kardeslerim yigenlerimi buyumelerinde yardim ettim ama gel gorki bna olmadi kucuk kiz kardesim 23 yasinda iki cocugu var ablamin 3 cocugu 2 dusugu oldu otomatikmen etkileniosun cok takiorum elimde degil can olsun ses olsun istiorum kalabalik bi aileden gelip ewde tek kalmak bni iyice bunaltti korkuorumda cok dogumdan ama istiorum dua ediorum cabaliorum olmuo neden bilmiorum bnde bu konuda sinaniorum 6 10 sene olmayanlarda var biliorum aceleci dawranip onlara haksizlik ediorum ama icimdekine sus desemde susmuo bi sorunum olsa diecem bu sorunum var tedawi olayim yada hic olmayacak deseler allah gostermesin. Derimki ewlatlik bi yawruyu kurtaralim onada bizede can olsun bu en cok beni kemiren bisey olmadan herkezin pat pat olup bnm tik olmamasi .s
Hayirli olsun cnmm.Eki Görüntüle 2269283
Kızlar az önce yaptım. 2 dk içinde böyle oldu. 5 dknın sonunda da aynı çıktı. Dün yaptığım testin aynısı çıktı. Kan sonucum bugün çıkacak. Dün akşam dayanamayıp başka markanın testini aldım. Adı serulab. Sizce durum ne?
Yumurtlamaya göre 19 mayıs canım.Regl tarihin ne canım
Sonucu haber etmeyi unutmaKuzum kan testine geldim hala regl olmadım bekliyoruz bakalım inşallahhh
Cnm ben 12 haftadayim sadece folic asit kullaniyorum iyotsuz.Kan ilacı kullanan gebe var mı aramızda
İnşallah teşekkür ederimHayirli olsun cnmm.
Cnm yerlesme kanamasi olabilir. Bende de adatten 4 gun filan once gelmisti. Erken adet oldugumu dusunmustum. Sabah gelen koyu akinti ogleden sonra gelmemisti. Insallah hamissin dir.Hiç ümitlenmek istemiyorum canım korkuyorum galiba.. az önce daha önce hiç görmediğim büyüklükte baya koyu kıvamda beyaz akıntı geldi adet oldum sandım hatta bilgisi olan var mı ?..
Hemen bir test yapabilirsin cnm .
- Kizlaaaaaarr bir bakiiinn.Merhabalar tam 1.5 haftadr kasigim ağrıyo sol taraftan belime doğru bi ağrı var. Daha önce az dolgun olan göğüslerim bugün fena şişmeye başladılar. Ara ara batma şeklinde sancim belime doğru devam ediyor. Bir deee bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Sizce gebelik varmıdır? Idrarda gebelik testi yapayim mi? 27 yaşındayım herhangi kist problemim falan da yok. Sizce ne yapmaliyim
Neden iyotsuz kullanıyorsunuz?Cnm ben 12 haftadayim sadece folic asit kullaniyorum iyotsuz.
Cnm folibol bende haftada bir kullaniyordum dozu tuksek diye. Kadin dogum doktoru baska bi ilac vldozu verdi.suanda folic 1 iyotsuz kullaniyorumfobidol mu oyle bise . 2 gundur icmiyorum. bugun biraz daha iyiyim. yarin daha da iyi olursam hic icmicem ya. hergun yerim mercimekama ya ondan degilse onu da bilemiyorum bakicaz biraz iyilesirsem yine icerim belki daha sonra. midem de surekli rahatsizlik ve bas agrisi oluyo (migren krizi gibi bise) ama surekli gün boyu. hic kusmadım simdiye kadar. bendede bu sekilde gosterdi galiba kendini hormonlar :/
Cnm bende hipotroid oldugu icin endokrim doktoru ilk 3.5 ay iyottan uzak durmam gerektigini soyledi. Iyot fazlaligi bende dusuge neden olurmus.Neden iyotsuz kullanıyorsunuz?
Bnde 6.haftadan beri doktora gitmedim de dedim acaba gec mı kaldım kullanıyo musunuzCnm ben 12 haftadayim sadece folic asit kullaniyorum iyotsuz.
Cnm benim bende en son 10 . Haftada gittim. Simdi 12 icindeyim. Doktor devam et dedi bana ama netten bakinca folic asit 12 haftadan sonra birakiliyormus. Benimde kafam karisti. Bide ben kalp ameliyatli oldugu icin 7 / 24 kap doktorun oldugu bir hadtaneye gitmem gerektigini soyledi. Simdi hem hastane hemde doktor arayacagim kendimeBnde 6.haftadan beri doktora gitmedim de dedim acaba gec mı kaldım kullanıyo musunuz
Bnde pzt gtcemCnm benim bende en son 10 . Haftada gittim. Simdi 12 icindeyim. Doktor devam et dedi bana ama netten bakinca folic asit 12 haftadan sonra birakiliyormus. Benimde kafam karisti. Bide ben kalp ameliyatli oldugu icin 7 / 24 kap doktorun oldugu bir hadtaneye gitmem gerektigini soyledi. Simdi hem hastane hemde doktor arayacagim kendimeya da eskiler gibi birakip sadece doguma hastaneye gidecem.
Cnm su icersen belki ise yarayabilirmidem çok kötüüü
Aynen cnm suana kadar 2 doktor gittim. Ilki bole bise demedi. Zaten gittim hastane arastirma hastanesi daha ne kadar buyuk hastaneye gidebilirim bilememdim. Bence ikinci doktor kafadan salladi beni. 3. Bir doktor bulacam. Bu ara pazartesi benimde kontrolum var.Bnde pzt gtcemdoktorlar için gtsın dıo ama ilaçlar ı içmk zzor oluyor doğru düzgün tarih koyan yok
İnşallah canım hayırlısı olsun bi daha gelmedi zaten bu arada 4. Gün hala olmadımCnm yerlesme kanamasi olabilir. Bende de adatten 4 gun filan once gelmisti. Erken adet oldugumu dusunmustum. Sabah gelen koyu akinti ogleden sonra gelmemisti. Insallah hamissin dir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?