- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.001
Bence bi test yapma zamani geldiİnşallah canım hayırlısı olsun bi daha gelmedi zaten bu arada 4. Gün hala olmadım
nedense cesaret edemiyorum bir türlü ilk olunca hayal kırıklığını düşünemiyorum galiba keşke tek seferde tutmuş olsa da bebişim, kurtulsamBence bi test yapma zamani geldi
Cnm kisiden kisiye degisiyor.bazi kisilerde duymustum reflu gibi oluyordu. Bende test yapmadan once agzim camur gibi olmustu. Asiri bir usume titreme bide idrarda sanki amonyak kokusu gibi keskin bir koku vardi.nedense cesaret edemiyorum bir türlü ilk olunca hayal kırıklığını düşünemiyorum galiba keşke tek seferde tutmuş olsa da bebişim, kurtulsamşaka bir yana hayırlısı olsun inşallah. Ben bide şey sorsam sana canım, böyle reflü gibi bir durum var bende bir süredir yani bir iki gündür baya arttı sürekli yediğim çıkacak gibi. Bu kadar erken başlar mı acaba bilgin var m
Hımm o da doğru o kadar çok farklı belirtisi var ki. Bugün bir idrar testi alıp yapacağım bakalım dua edin bana :)Cnm kisiden kisiye degisiyor.bazi kisilerde duymustum reflu gibi oluyordu. Bende test yapmadan once agzim camur gibi olmustu. Asiri bir usume titreme bide idrarda sanki amonyak kokusu gibi keskin bir koku vardi.
Hadi bakalim dualarim sizinle allah gonlunuze gore versin. Testi sabahleyin ilk idrarla yapin daha saglikli cikiyor musHımm o da doğru o kadar çok farklı belirtisi var ki. Bugün bir idrar testi alıp yapacağım bakalım dua edin bana :)
inşallah teşekkür ederimHadi bakalim dualarim sizinle allah gonlunuze gore versin. Testi sabahleyin ilk idrarla yapin daha saglikli cikiyor mus
Rica ederim tatlim ins guzel haberle donersininşallah teşekkür ederim
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımAynen cnm suana kadar 2 doktor gittim. Ilki bole bise demedi. Zaten gittim hastane arastirma hastanesi daha ne kadar buyuk hastaneye gidebilirim bilememdim. Bence ikinci doktor kafadan salladi beni. 3. Bir doktor bulacam. Bu ara pazartesi benimde kontrolum var.
Aynen cnm hakkimizda hayirlisi. Ben suan bilemiyorum nereye gidecegimi valla :))) bide bulundugum yerde en yakim acibadem bide sisli etfal arastirma var. 3. Buyuk yok. Il degistirecem artikHakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımbnde arastrmaya gıdıorum kendimizi emanet ediyoruz daha napalım
Valla bizim Bi akraba devlete gıdıordu sürekli kontrole. Gecen hafta 20 haftalık bebeğini ölü doğum yaptı meğer bebek karın zarına yapısık büyümüş parca parca kürtaja yapmaslar doğumdan sonraAynen cnm hakkimizda hayirlisi. Ben suan bilemiyorum nereye gidecegimi valla :))) bide bulundugum yerde en yakim acibadem bide sisli etfal arastirma var. 3. Buyuk yok. Il degistirecem artik
Iste neye kime nasil guvenecegiz bilemiyoruz ki. Allah yardimcimiz olsunValla bizim Bi akraba devlete gıdıordu sürekli kontrole. Gecen hafta 20 haftalık bebeğini ölü doğum yaptı meğer bebek karın zarına yapısık büyümüş parca parca kürtaja yapmaslar doğumdan sonraoperasyonu yapan doktor nasıl gittiğinde ultrasonla bakan doktor fark etmedi diye hayret etmiş gel de güven işte . Kadın dıor gebeyken gittiğim doktor gayet iyi mükkeml durumu dıordu aklıma gelmezdi dıor
Iste neye kime nasil guvenecegiz bilemiyoruz ki. Allah yardimcimiz olsun
Cnm benim allah yardimcin olsun bende basta bulanti oluyordu . Simdi azaldi baya.midem beni mahvedıor ya suyu bile kabullenmiyor çoğu zaman
Bnde sürekli varCnm benim allah yardimcin olsun bende basta bulanti oluyordu . Simdi azaldi baya.
Aaa bu sefer etiket yapmışın ama neden bana bildirim gelmediK KurkmantoluS nerdesin kız
Kiyamam ben sana . Gecen bir doktordan dinlemistim bulanti olmadi aslinda ii biseymis. Bebegin canliligini gosteriyor mus.Bnde sürekli var
Kaşım gözümden çok içim bir parçan; annem sen benim yanıma kalansın. bir şarkı sözü aslında ama içimden geçtiKızlaaaarrr. Çarşamba annemin doğum günü. Bana güzel bi söz söyler misiniz. Pastanın üzerine yazdırabileceğim. Bakıyorum bakıyorum bişey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?