Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence bi test yapma zamani geldi
nedense cesaret edemiyorum bir türlü ilk olunca hayal kırıklığını düşünemiyorum galiba keşke tek seferde tutmuş olsa da bebişim, kurtulsam şaka bir yana hayırlısı olsun inşallah. Ben bide şey sorsam sana canım, böyle reflü gibi bir durum var bende bir süredir yani bir iki gündür baya arttı sürekli yediğim çıkacak gibi. Bu kadar erken başlar mı acaba bilgin var m

Cnm kisiden kisiye degisiyor.bazi kisilerde duymustum reflu gibi oluyordu. Bende test yapmadan once agzim camur gibi olmustu. Asiri bir usume titreme bide idrarda sanki amonyak kokusu gibi keskin bir koku vardi.

Cnm kisiden kisiye degisiyor.bazi kisilerde duymustum reflu gibi oluyordu. Bende test yapmadan once agzim camur gibi olmustu. Asiri bir usume titreme bide idrarda sanki amonyak kokusu gibi keskin bir koku vardi.
Hımm o da doğru o kadar çok farklı belirtisi var ki. Bugün bir idrar testi alıp yapacağım bakalım dua edin bana :)

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım bnde arastrmaya gıdıorum kendimizi emanet ediyoruz daha napalım

Aynen cnm hakkimizda hayirlisi. Ben suan bilemiyorum nereye gidecegimi valla :))) bide bulundugum yerde en yakim acibadem bide sisli etfal arastirma var. 3. Buyuk yok. Il degistirecem artik
Valla bizim Bi akraba devlete gıdıordu sürekli kontrole. Gecen hafta 20 haftalık bebeğini ölü doğum yaptı meğer bebek karın zarına yapısık büyümüş parca parca kürtaja yapmaslar doğumdan sonra operasyonu yapan doktor nasıl gittiğinde ultrasonla bakan doktor fark etmedi diye hayret etmiş gel de güven işte . Kadın dıor gebeyken gittiğim doktor gayet iyi mükkeml durumu dıordu aklıma gelmezdi dıor

Iste neye kime nasil guvenecegiz bilemiyoruz ki. Allah yardimcimiz olsun

Kızlaaaarrr. Çarşamba annemin doğum günü. Bana güzel bi söz söyler misiniz. Pastanın üzerine yazdırabileceğim. Bakıyorum bakıyorum bişey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…