Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktora mesaj attım
tarlusala başlıyorum ben dayanamıyorum diye
aynı zamanda inofolic başladım çok güzel regl olunca yaz bana dedi.
bekliyorum bakalım.
3 kutu bitirdim sonra bıraktım inıfolici folik asit iç eğer başladım tekrar doktorum her gün 1 tane açmakta karnına iç dedi ama içtim içtim sonra vagcetim

Kızlar merhabalar biz de 1,5 yıldır bebek istiyoruz ama daha nasip olmadı.Bekleyişinize ben de katılmak istiyorum inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız hayırlısıylaBat 21 Mayıs ve her zaman olduğu gibi yine çok heyecanlıyımBelirtileriniz var mı yada yeni hanile kalan arkadaşlar ne belirti yaşadınız

Allah ragzi olsun ts ederim hastaneye bi kez daha gitmeyi dusunuoruz esimle bir gitcem bu sever insallah bi sorun cikmaz da dedigin gibi olur rabbim isteyen herkeze nasip etsin ve anne adayi olan ilk önce sen ve hamislerimiz saglikli hayirli evlatlar nasip olsun guzel dogumlariniz olsun cnm bnm

Kızlar ben gebeliğim boyunca femibion diye bitane vitamin kullandım. Femibion 0 ile başlıyor, gebelik öncesi 3 ay işte içinde her vitamin ve folik asit var. Ardından femibion 1 ilk 3 ay için, sonra femibion 2, omega 3 falan dahildi. Ve femibion 2 emzirirken de kullanılıyor. Bu vitaminler ben gibi hassas mideli birine bile hiç dokunmadı ve asla kilo aldırmadılar. Ve emzirirken de gayet süte destek oldular. Ben 3 seneden uzun kullandım ve inanın hiç hasta dahi olmadım. Bu vitaminler biraz tuzluydu ama ben çok memnun kaldım. Oğlan da kafası havada doğdu, 3-4 aylıkken dönüyodu , 5 aylık emeklemeye, 6 aylık sıralamaya 9 aylık yürümeye yaşına gelmeden de bildiğin konuşmaya başladı ben hepsini bu vitamine bağlıyorum bilemiyorum tabii. Bi de çocuk hastalanmıyor herkes hasta, herkesi öpüyor kokluyor ama bi grip nezle bikere olmuşluğu yok ki bu çocuk 11 aylık yuvaya başladı . Yani diyeceğim o ki folik asit vitamin falan önemsiz gibi görünse de hep geleceğe çocuğun gelişimine sağlığına yatırım. Ben şuanda yine femibion 0 kullanıyorum . Tüm kan değerlerim de gayet iyi çıkıyor tavsiye ederim. Tsh dışında tabii o konuya girmicem

Cnm insallah en kisa zamanda guzel haberleri alirsin. Bende ilk belirti asiri usume agzim camur gibi bide idrarda amanyak gibi kotu bir koku olmustu.

Cnm benim neguzel valla masallah. Ilac icin cok guzel yazmissin. Ama bana iyotlu ilaclar yasak suanda deniz kenari ve baliklarda ahil olmak uzere. hormonlarim normal olsa hemen alabilirdim.

Amin cnm insallah.

Kızlar içimde bir sevinç hapşırınca sag kasıgıma bişey batıyor bende onu sevdim geldin mi annem sen diye Belkide kistimi seviyom cok güldüm kendime

Cnm benim neguzel valla masallah. Ilac icin cok guzel yazmissin. Ama bana iyotlu ilaclar yasak suanda deniz kenari ve baliklarda ahil olmak uzere. hormonlarim normal olsa hemen alabilirdim.
Sanırım bu vitaminin iyotsuz olanı da vardı kız, bende de gebelikte yüksek tsh vardı işte ben de hep iyotsuzunu almıştım kullanmıştım bak unutmuşum ben hepsini kızzzz!!!! Acaba bu vitamindeki iyot yüzünden mi arttı yine benim tsh değerim acaba laaaaannnnnn hiç düşünmediydim şimdi sen hatırlattın!! Ekimden beri kullanıyorum aralıkta deger işte 4.8 çıktı normalde 3 olan değer . Bak ben hemen iyotsuzuna geçeyim kız iyi oldu yazdıgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…