- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.041
Tiroit icinmi canım bu uğraş burda bi komşu var hamile sakın tiroit ilacını 1 gün bile atlama demiş doktor bebeğin sağlığı içinSanırım bu vitaminin iyotsuz olanı da vardı kız, bende de gebelikte yüksek tsh vardı işte ben de hep iyotsuzunu almıştım kullanmıştım bak unutmuşum ben hepsini kızzzz!!!! Acaba bu vitamindeki iyot yüzünden mi arttı yine benim tsh değerim acaba laaaaannnnnn hiç düşünmediydim şimdi sen hatırlattın!! Ekimden beri kullanıyorum aralıkta deger işte 4.8 çıktı normalde 3 olan değer . Bak ben hemen iyotsuzuna geçeyim kız iyi oldu yazdıgın
Kızlar böyle gebelik belirtileri yazıyosunuz ya çok imreniyorumCnm insallah en kisa zamanda guzel haberleri alirsin. Bende ilk belirti asiri usume agzim camur gibi bide idrarda amanyak gibi kotu bir koku olmustu.
Canimsin. Bak farkinda olmadan bile birbirimize yardimci olabiliyoruz. Bende arastiririm iyotsuzu. Yalniz iyotsuz folic asit bulmak zor depodan hep getirttiriyoruz . Bide tek marka olarak buldum sadece.Sanırım bu vitaminin iyotsuz olanı da vardı kız, bende de gebelikte yüksek tsh vardı işte ben de hep iyotsuzunu almıştım kullanmıştım bak unutmuşum ben hepsini kızzzz!!!! Acaba bu vitamindeki iyot yüzünden mi arttı yine benim tsh değerim acaba laaaaannnnnn hiç düşünmediydim şimdi sen hatırlattın!! Ekimden beri kullanıyorum aralıkta deger işte 4.8 çıktı normalde 3 olan değer . Bak ben hemen iyotsuzuna geçeyim kız iyi oldu yazdıgın
Belirtiler hep kisiden kisiye degisiyor cnm. Bende basta hastami oluyorum diye dusunuyordum. Cunku bebek dusuncesini rafa kaldirmistim olmuyor diye.Kızlar böyle gebelik belirtileri yazıyosunuz ya çok imreniyorumben gebeliğimde tek farklı ne görmüştüm biliyo musunuz? Sıfır gebelik ve adet belirtisi. Normalde adet olacak olsam daha çokhamilelik belirtim olurdu. İlk 7 hafta sıfır gögüs veya karın veya kasık ağrısı☺ sıfır akıntı sıfır his. O yüzden teste inanamamıştım
Bacım buralar hep alamanyaCanimsin. Bak farkinda olmadan bile birbirimize yardimci olabiliyoruz. Bende arastiririm iyotsuzu. Yalniz iyotsuz folic asit bulmak zor depodan hep getirttiriyoruz . Bide tek marka olarak buldum sadece.
Ay ben de de aynısı olmuştu. Bi ay ara verdiğimde tutmul nerden nası olmuşsa. Hayır ben bunu bile bile ikincinin niyetine yine kafaya takarak girip adet düzenimi fln yerle bir ettim. Baya dayaklığım ama piskolojim bozuluyo resmen, keşke gebe kalmaya yardımcı antidepresan üretselerBelirtiler hep kisiden kisiye degisiyor cnm. Bende basta hastami oluyorum diye dusunuyordum. Cunku bebek dusuncesini rafa kaldirmistim olmuyor diye.
Dimi dimi hersey kafada bitiyor bence zaten stres yapinca butun hormonlar alt ust oluyor. Dusunmeden tadini cikartacaksinAy ben de de aynısı olmuştu. Bi ay ara verdiğimde tutmul nerden nası olmuşsa. Hayır ben bunu bile bile ikincinin niyetine yine kafaya takarak girip adet düzenimi fln yerle bir ettim. Baya dayaklığım ama piskolojim bozuluyo resmen, keşke gebe kalmaya yardımcı antidepresan üretseler
Ayyy kız kendim olmuş gibi sevindimmm
sanmam pazartesi son günüm olur muhtemelenAyyy kız kendim olmuş gibi sevindimmmacaba uzun mu sürer
yarın doktora gideceğim haber veririmAyyy kız kendim olmuş gibi sevindimmmacaba uzun mu sürer
Gözün aydın olsun canım insallah önünüzdeki aya hamile kalırsın
Maşallah o zaman bizimki pek yaramazKiyamam ben sana . Gecen bir doktordan dinlemistim bulanti olmadi aslinda ii biseymis. Bebegin canliligini gosteriyor mus.
Ende kistimi bebek sanmıştımKızlar içimde bir sevinç hapşırınca sag kasıgıma bişey batıyor bende onu sevdim geldin mi annem sen diyeBelkide kistimi seviyom cok güldüm kendime
Bende kızıma 1.5 seneden sonra hamile kaldım kafama takmayı bıraktığım ay ama gercekden çok zor bir süreçti inşallah kalırsın sendeKızlar merhabalar biz de 1,5 yıldır bebek istiyoruz ama daha nasip olmadı.Bekleyişinize ben de katılmak istiyorum inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız hayırlısıylaBat 21 Mayıs ve her zaman olduğu gibi yine çok heyecanlıyım Belirtileriniz var mı yada yeni hanile kalan arkadaşlar ne belirti yaşadınız
Deme kız öyleB
Ende kistimi bebek sanmıştım
Vall cnm ben doktorun yalacisiyimMaşallah o zaman bizimki pek yaramaz
sanmam pazartesi son günüm olur muhtemelen
Tahmin ettim kuzum ondan söyledimYaaaaa bu benim aklıma hiç gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?