Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tiroit icinmi canım bu uğraş burda bi komşu var hamile sakın tiroit ilacını 1 gün bile atlama demiş doktor bebeğin sağlığı için

Cnm insallah en kisa zamanda guzel haberleri alirsin. Bende ilk belirti asiri usume agzim camur gibi bide idrarda amanyak gibi kotu bir koku olmustu.
Kızlar böyle gebelik belirtileri yazıyosunuz ya çok imreniyorum ben gebeliğimde tek farklı ne görmüştüm biliyo musunuz? Sıfır gebelik ve adet belirtisi. Normalde adet olacak olsam daha çokhamilelik belirtim olurdu. İlk 7 hafta sıfır gögüs veya karın veya kasık ağrısı sıfır akıntı sıfır his. O yüzden teste inanamamıştım

Canimsin. Bak farkinda olmadan bile birbirimize yardimci olabiliyoruz. Bende arastiririm iyotsuzu. Yalniz iyotsuz folic asit bulmak zor depodan hep getirttiriyoruz . Bide tek marka olarak buldum sadece.

Belirtiler hep kisiden kisiye degisiyor cnm. Bende basta hastami oluyorum diye dusunuyordum. Cunku bebek dusuncesini rafa kaldirmistim olmuyor diye.

Canimsin. Bak farkinda olmadan bile birbirimize yardimci olabiliyoruz. Bende arastiririm iyotsuzu. Yalniz iyotsuz folic asit bulmak zor depodan hep getirttiriyoruz . Bide tek marka olarak buldum sadece.
Bacım buralar hep alamanya burdahalkın çoğunda tsh sorunu var. Karadenizlilerdeki kancalı burun gibi bişi benim yaşadığım bölge halkının tiroit problemi. O sebeple bırak vitaminin iyotsuzunu bebek bezinin bile iyotsuzu var dicem hahagaha

Belirtiler hep kisiden kisiye degisiyor cnm. Bende basta hastami oluyorum diye dusunuyordum. Cunku bebek dusuncesini rafa kaldirmistim olmuyor diye.
Ay ben de de aynısı olmuştu. Bi ay ara verdiğimde tutmul nerden nası olmuşsa. Hayır ben bunu bile bile ikincinin niyetine yine kafaya takarak girip adet düzenimi fln yerle bir ettim. Baya dayaklığım ama piskolojim bozuluyo resmen, keşke gebe kalmaya yardımcı antidepresan üretseler

Dimi dimi hersey kafada bitiyor bence zaten stres yapinca butun hormonlar alt ust oluyor. Dusunmeden tadini cikartacaksin

Bende kızıma 1.5 seneden sonra hamile kaldım kafama takmayı bıraktığım ay ama gercekden çok zor bir süreçti inşallah kalırsın sende Ben 3 gebelik geçirdim 1tanesinin kalbi durdu kürtaj oldum belirtilerim hic bir hamileligimde göğüs acısı yasamadım günüm baya geçtikten sonra acı hissettim eger kist oluşmamışsa kasıklarıma batma oldu bacaklarım da yürürken az mesafede olsa kesilme oluyo daha yürüyememiştim birde göz kararması iştah açılması agızda pas metal tadı gibibayabi belirti yaşamışım

Kızlar idrar testi yaptım nihayet 30 sn geçmeden çift çizgi oldu çok şükür bi duanızı alayım Ben vajinismusu yenmeden önce değil anne olmayı eş olmayı bile beceremem derdim Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmiyor.. annemi 18 yaşımda kaybettim ama onu öyle güzel halleriyle hatırlıyorum ki inşallah onun gibi olurum ve inşallah sağ Salim gelir bebeğim. Allah buradaki herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…