- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.061
Allah rahmet eğlesin cnaım annene. Sende iyi bir anne olacaksın eminim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin için :))Kızlar idrar testi yaptım nihayet 30 sn geçmeden çift çizgi oldu çok şükür bi duanızı alayımBen vajinismusu yenmeden önce değil anne olmayı eş olmayı bile beceremem derdim Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmiyor.. annemi 18 yaşımda kaybettim ama onu öyle güzel halleriyle hatırlıyorum ki inşallah onun gibi olurum ve inşallah sağ Salim gelir bebeğim. Allah buradaki herkesin gönlüne göre versin inşallah
Amin ins saglicakla kucagina almayi nasip etain rabbimKızlar idrar testi yaptım nihayet 30 sn geçmeden çift çizgi oldu çok şükür bi duanızı alayımBen vajinismusu yenmeden önce değil anne olmayı eş olmayı bile beceremem derdim Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmiyor.. annemi 18 yaşımda kaybettim ama onu öyle güzel halleriyle hatırlıyorum ki inşallah onun gibi olurum ve inşallah sağ Salim gelir bebeğim. Allah buradaki herkesin gönlüne göre versin inşallah
sende olmasanTahmin ettim kuzum ondan söyledim
Canım hayırlı olsun, evladını sağlıkla kucağına al inşallahKızlar idrar testi yaptım nihayet 30 sn geçmeden çift çizgi oldu çok şükür bi duanızı alayımBen vajinismusu yenmeden önce değil anne olmayı eş olmayı bile beceremem derdim Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmiyor.. annemi 18 yaşımda kaybettim ama onu öyle güzel halleriyle hatırlıyorum ki inşallah onun gibi olurum ve inşallah sağ Salim gelir bebeğim. Allah buradaki herkesin gönlüne göre versin inşallah
Ben de şiddetli bel ağrısı ve ara sıra olan kasık ağrısı var bunlar genelde adet öncesi olan belirtilerim ama bir umut işteCnm insallah en kisa zamanda guzel haberleri alirsin. Bende ilk belirti asiri usume agzim camur gibi bide idrarda amanyak gibi kotu bir koku olmustu.
Ayy ben de müjdeli haberi alsam keşke bu ay.gerçekten çok zorlu bir süreç her ay umut hüsranBende kızıma 1.5 seneden sonra hamile kaldım kafama takmayı bıraktığım ay ama gercekden çok zor bir süreçti inşallah kalırsın sendeBen 3 gebelik geçirdim 1tanesinin kalbi durdu kürtaj oldum belirtilerim hic bir hamileligimde göğüs acısı yasamadım günüm baya geçtikten sonra acı hissettim eger kist oluşmamışsa kasıklarıma batma oldu bacaklarım da yürürken az mesafede olsa kesilme oluyo daha yürüyememiştim birde göz kararması iştah açılması agızda pas metal tadı gibi bayabi belirti yaşamışım
Ne güzel haberKızlar idrar testi yaptım nihayet 30 sn geçmeden çift çizgi oldu çok şükür bi duanızı alayımBen vajinismusu yenmeden önce değil anne olmayı eş olmayı bile beceremem derdim Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmiyor.. annemi 18 yaşımda kaybettim ama onu öyle güzel halleriyle hatırlıyorum ki inşallah onun gibi olurum ve inşallah sağ Salim gelir bebeğim. Allah buradaki herkesin gönlüne göre versin inşallah
Çok teşekkür ederim canımAllah rahmet eğlesin cnaım annene. Sende iyi bir anne olacaksın eminim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin için :))
Teşekkür ederim canım bugÜn senin yardımların düşüncelerin olmasa belki cesaret edemezdimAmin ins saglicakla kucagina almayi nasip etain rabbim
Teşekkür ederim Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallahNe güzel haberAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Allah razı olsun canım inşallah sizin de gönlünüze göre olsun Rabbim nasip etsin size hep dualarımda yer vericem unutmam hiçbiriniziGözün aydın olsun inşallah. Annenin de inşallah mekanı cennet olsun, seni ordan görüyordur mutlakaRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cnm benim belirtiler kisiden kisye degisir adet belirtileri gibide oluyor sen dusunmemeye calis oyalanacak biseler bul kendine adetin bitince test yap. Daha garanti olur.Ben de şiddetli bel ağrısı ve ara sıra olan kasık ağrısı var bunlar genelde adet öncesi olan belirtilerim ama bir umut işteamin amin inşallah çok teşekkür ediyorum
Canim benim nr yaptim ki ben o senin icinden gelen bisey. Daha da guzel haberlerinizj bekliyoruz.Teşekkür ederim canım bugÜn senin yardımların düşüncelerin olmasa belki cesaret edemezdim ❤
Allah razı olsun canım inşallahCanım hayırlı olsun, evladını sağlıkla kucağına al inşallah
tesekkur edeeim canim ozellikle onermedi zatem herangi bir folik asit al kullan demiati bana da eczane onu verdi aldim. nerden bilirdim bu kadar etkileyecegini sonucta vitamin dedim. ama benim midem onceden de rahatsiz bor mide oldugu icin oldu heralde :/ bugün ogleden sonra rennie ictim suana kadar iyi geldim. prospektusun dede hamileler icin uretildigi yaziyor bir kac gun bu ilaci deneyecegim bakalimCnm folibol bende haftada bir kullaniyordum dozu tuksek diye. Kadin dogum doktoru baska bi ilac vldozu verdi.suanda folic 1 iyotsuz kullaniyorum
Cnm gecmis olsun ins ii gelir ilac sana . Haberlerini bekliyoruz.tesekkur edeeim canim ozellikle onermedi zatem herangi bir folik asit al kullan demiati bana da eczane onu verdi aldim. nerden bilirdim bu kadar etkileyecegini sonucta vitamin dedim. ama benim midem onceden de rahatsiz bor mide oldugu icin oldu heralde :/ bugün ogleden sonra rennie ictim suana kadar iyi geldim. prospektusun dede hamileler icin uretildigi yaziyor bir kac gun bu ilaci deneyecegim bakalim
aynen mutlaka yazacagim kimseler cekmesinCnm gecmis olsun ins ii gelir ilac sana . Haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?