Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah rahmet eğlesin cnaım annene. Sende iyi bir anne olacaksın eminim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim senin için :))

Amin ins saglicakla kucagina almayi nasip etain rabbim

Gözün aydın olsun inşallah. Annenin de inşallah mekanı cennet olsun, seni ordan görüyordur mutlaka Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım hayırlı olsun, evladını sağlıkla kucağına al inşallah

Cnm insallah en kisa zamanda guzel haberleri alirsin. Bende ilk belirti asiri usume agzim camur gibi bide idrarda amanyak gibi kotu bir koku olmustu.
Ben de şiddetli bel ağrısı ve ara sıra olan kasık ağrısı var bunlar genelde adet öncesi olan belirtilerim ama bir umut işte amin amin inşallah çok teşekkür ediyorum

Ayy ben de müjdeli haberi alsam keşke bu ay.gerçekten çok zorlu bir süreç her ay umut hüsran zaten üç ay sonra tedavi başlayacak doktorum inşallah gerek olmadan rabbim nasip eder. günler geçmiyor sanki

Ne güzel haberAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Gözün aydın olsun inşallah. Annenin de inşallah mekanı cennet olsun, seni ordan görüyordur mutlaka Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım inşallah sizin de gönlünüze göre olsun Rabbim nasip etsin size hep dualarımda yer vericem unutmam hiçbirinizi

Ben de şiddetli bel ağrısı ve ara sıra olan kasık ağrısı var bunlar genelde adet öncesi olan belirtilerim ama bir umut işte amin amin inşallah çok teşekkür ediyorum
Cnm benim belirtiler kisiden kisye degisir adet belirtileri gibide oluyor sen dusunmemeye calis oyalanacak biseler bul kendine adetin bitince test yap. Daha garanti olur.

Cnm folibol bende haftada bir kullaniyordum dozu tuksek diye. Kadin dogum doktoru baska bi ilac vldozu verdi.suanda folic 1 iyotsuz kullaniyorum
tesekkur edeeim canim ozellikle onermedi zatem herangi bir folik asit al kullan demiati bana da eczane onu verdi aldim. nerden bilirdim bu kadar etkileyecegini sonucta vitamin dedim. ama benim midem onceden de rahatsiz bor mide oldugu icin oldu heralde :/ bugün ogleden sonra rennie ictim suana kadar iyi geldim. prospektusun dede hamileler icin uretildigi yaziyor bir kac gun bu ilaci deneyecegim bakalim

Cnm gecmis olsun ins ii gelir ilac sana . Haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…