Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
masaallah allah tum dileklerini hayirlisiyla yasamayi nasip etsin.

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin annesizlik çok zordur Allah seni annenle cennette kavuştursun sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah eminimki annen kadar güzel bir anne olacaksın

Kızlar şimdi size iki soru, normalden farklı olarak ellerimde daha çok olmak üzere deli gibi bi kaşıntı var 2-3 gündür, bir de çok fena gaz problemim var, ovülasyonun üzerinden 1 hafta geçti.bu kadar erken belirtisi olamaz dimi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

K KurkmantoluS kız benim max 4 gün sürer zaten.
doktor fena gaza getirdi yarın gel de patlatalım artık şu yumurtaları yazmış canım doktorum.
fena gaza geldim valla. inşallah ön ayak olurum sana önce ben sonra iyileşip de sen. hepimiz ay heyecanlandım yine ortada bir şey yokken.

Uyyyy Rabbim yardımcın olsun balım ya
Hayırla beklediğin gibi sonuçlanır inşaallah
Adet olamamakda ayrı sıkıntı hayırlı ramazanlar bu arada sanada tatlım
inşallah bian önce rabbim tekrardan nasip eder canım ya bekliyom öyle işte amin saol
almanların hamile kalöak için genelde agnuscaston diye bitkisel bi ilaç içtiklerini duymultum canım hatta bende almıştım o ay adetim geciktiğihalde hamile kalmıştım oda sebeb oldu mu hiç bilmiyorum inan
Benim idrar testim 2 aylık hamileyken bile silik yok gibi
aynı ben valla benimde kanda 5 haftalıktı idrarda cok silikti cok gwç geçiyo benümde idrara
Ayyycanım ya kendim olmuş kadar sevindim valla çok şükür bin şükür inşallah tez Zamanda rabbim nasip eder hamile kalmayı hayırlısıyla

Nasıl patlatcanızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…