- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.081
Canım ben efekt yaptıklarında hiç göremedim
masaallah allah tum dileklerini hayirlisiyla yasamayi nasip etsin.Kızlar idrar testi yaptım nihayet 30 sn geçmeden çift çizgi oldu çok şükür bi duanızı alayımBen vajinismusu yenmeden önce değil anne olmayı eş olmayı bile beceremem derdim Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmiyor.. annemi 18 yaşımda kaybettim ama onu öyle güzel halleriyle hatırlıyorum ki inşallah onun gibi olurum ve inşallah sağ Salim gelir bebeğim. Allah buradaki herkesin gönlüne göre versin inşallah
Kızlar idrar testi yaptım nihayet 30 sn geçmeden çift çizgi oldu çok şükür bi duanızı alayımBen vajinismusu yenmeden önce değil anne olmayı eş olmayı bile beceremem derdim Rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmiyor.. annemi 18 yaşımda kaybettim ama onu öyle güzel halleriyle hatırlıyorum ki inşallah onun gibi olurum ve inşallah sağ Salim gelir bebeğim. Allah buradaki herkesin gönlüne göre versin inşallah
sonucunuz nedirİnşallah teşekkür ederim
Hayirli ugurlu olsun benimde ilk ayim haziran ilk haftasi belli olcak bakalim insss senin gibi sansli olurumTeşekkür ederim Allah sizin de gönlünüze göre versin inşallah ❤
Hamileyim Beta hCg 495.5 çıktı.sonucunuz nedir
Tebrik ederim, doktorunuz cuma tekrar gelin demişti onu merak ettim de :)Hamileyim Beta hCg 495.5 çıktı.
Teşekkür ederim. Bu sabah kan verdim. Sonuç hastanede ertesi gün çıkıyor. Pazartesi çıkacakTebrik ederim, doktorunuz cuma tekrar gelin demişti onu merak ettim de :)
Canım adetin geçti mi? Ya seni hiç üzmek istemem ama ben de göremedim.vardır inşallah sağlıkla ama tabii ki.belki daha adetine çok varaa ondan çıkmamıştır.
Haklısın canım ama düşünmemek çok zor hayırlısı inşallahCnm benim belirtiler kisiden kisye degisir adet belirtileri gibide oluyor sen dusunmemeye calis oyalanacak biseler bul kendine adetin bitince test yap. Daha garanti olur.
Napıyon kızzzzBnde hiç çizgi göremedim ama hayırlısı
hepimiz öyle inşallah Allahım sesimizi duysunGözün aydın olsun canım insallah önünüzdeki aya hamile kalırsın
Allah razı olsun kuzum çok şükür diyeyim günden güne iyileşiyorum kanamam devam ediyor bhcg'em inşallah düşmüştür
Seni de soramadım kaç zamandır
Nasıl durumun adet olmadın mı hala bi değişiklik yok mu?
inşallah bian önce rabbim tekrardan nasip eder canım ya bekliyom öyle işte amin saolUyyyy Rabbim yardımcın olsun balım ya
Hayırla beklediğin gibi sonuçlanır inşaallah
Adet olamamakda ayrı sıkıntı hayırlı ramazanlar bu arada sanada tatlım
almanların hamile kalöak için genelde agnuscaston diye bitkisel bi ilaç içtiklerini duymultum canım hatta bende almıştım o ay adetim geciktiğihalde hamile kalmıştım oda sebeb oldu mu hiç bilmiyorum inanBen 63 de oldum canım. Din doktordaydım 16. Günümdü yani yumurtalıklarımda iki tarafta da yumurtalar vardı baya çatlamak üzere gibi. Adetin 3. Günü gel hormon testleri yapalım dedi ama biliyorum ben onları çok yaptırdım bişey çıkmayacakama almanca tam anlamamakla birlikte adet 14-28 günleri arasında kullanılan ve gebe kalmayı kolaylaştıran bi ilaçlardan bahsetti kesin progrstan di mi? Acaip kilo aldırıp beni hep ağlatan şeyler onlar. Ben galiba akunpuntkurcu bulucam yaaa o hep adetimi düzene soktu
aynı ben valla benimde kanda 5 haftalıktı idrarda cok silikti cok gwç geçiyo benümde idraraBenim idrar testim 2 aylık hamileyken bile silik yok gibi
Ayyycanım ya kendim olmuş kadar sevindim valla çok şükür bin şükür inşallah tez Zamanda rabbim nasip eder hamile kalmayı hayırlısıyla
Nasıl patlatcanızzzzK KurkmantoluS kız benim max 4 gün sürer zaten.
doktor fena gaza getirdi yarın gel de patlatalım artık şu yumurtaları yazmışcanım doktorum.
fena gaza geldim valla. inşallah ön ayak olurum sana önce ben sonra iyileşip de sen. hepimiz ay heyecanlandım yine ortada bir şey yokken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?