- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.101
yarın söyleyecekNasıl patlatcanızzzz
Amin canım amin inşallah bütçenize göre bişeyler önerir de zorlanmazsınız vallahi cok sevindim inşallah bende olurum artık bugün baya kasık ağrım var ya inşallah gelcektir test yapmaktanda test almaktanda gına geldi
Yaaaaa inşallah ya uygun bişeydir yada ücretsizdir. Allahım yardımcın olsun. Beleştir inşallahyarın söyleyecek
yalnız bu aralar maddi olarak çöküşlerdeyiz ciddi sorunlarımız var inşallah pahalı bir şeyler olmazkarşılayamam çünkü.
Xnm adet gununu gectikten sonra test yap bence garanti olsun.Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
beleş çocuk aranıyorYaaaaa inşallah ya uygun bişeydir yada ücretsizdir. Allahım yardımcın olsun. Beleştir inşallah
tamam cnmm cok sagol :)Xnm adet gununu gectikten sonra test yap bence garanti olsun.
bende bi milyon tane test varAmin canım amin inşallah bütçenize göre bişeyler önerir de zorlanmazsınız vallahi cok sevindim inşallah bende olurum artık bugün baya kasık ağrım var ya inşallah gelcektir test yapmaktanda test almaktanda gına geldi
Hadi bakalim yalniz surekli dusunu stres yapica hormonlarin dengesi bozuldugu icin dollenme zorlasiyor. Ne kadar kendini rahat birakirsan o kadar basarili ve kisa zamanda saglikli sonjc aliniyor.Haklısın canım ama düşünmemek çok zor hayırlısı inşallah
Rica ederim tatlimtamam cnmm cok sagol :)
Kesin haber ver yarın. Merak ettim iyicebeleş çocuk aranıyor
şaka bir yana umudumu arttırıyor adam her gittiğimde.
Allahtan eşimde bir sıkıntı yok bakalım neler olacak yarın...
Ovulasyon almıştın da yanlışlıkla hcg gelmişti demibende bi milyon tane test varyakın olsak da versem
evet yaaa bakalım yarınki duruma göre ovü de almayı düşünüyorum garanti olsunOvulasyon almıştın da yanlışlıkla hcg gelmişti demi
Hadi bakalım hayırlısı ile bu ay olur inşallahevet yaaa bakalım yarınki duruma göre ovü de almayı düşünüyorum garanti olsun
İyyim canım bulanıyorumNapıyon kızzzz
sen beni çok korkutuyorsun yaaa bulantıların geçsin artık ben çok korkuyorum bulantılardanİyyim canım bulanıyorumsen napıyosun yoksun
haziranda hamile kalmak isteyenler diye topic mi açsakHadi bakalım hayırlısı ile bu ay olur inşallah
Ahahha canım benim olay olay oldu bu mide başıma  inşallah sende gebe kalırsın da miden ağzına gelsin nolcaak kız idare edıoruz ben ıslak mendil bağlıyorum ağzıma bazen kolonyalı o derecesen beni çok korkutuyorsun yaaa bulantıların geçsin artık ben çok korkuyorum bulantılardan
sana hep dua ediyorum valla inş artık midesi bulanmaz diyeee
benim çocukluktan beri midem çok hassastır sürekli bulanır acillik olurum zaten arada ben kullanmıyorsam arabayı araba tutar bir iş arkadaşım vardı öyle her teneffüs kusmaya giderdi okulda. en korktuğum şey ama tabi ki keşke hamile olsam da benim de midem bulansaaaAhahha canım benim olay olay oldu bu mide başıma  inşallah sende gebe kalırsın da miden ağzına gelsin nolcaak kız idare edıoruz ben ıslak mendil bağlıyorum ağzıma bazen kolonyalı o derece
Ben normalde evden Bi yere arabayla giderken beynim duruyor simdi hiç mahvoluyorumbenim çocukluktan beri midem çok hassastır sürekli bulanır acillik olurum zaten arada ben kullanmıyorsam arabayı araba tutar bir iş arkadaşım vardı öyle her teneffüs kusmaya giderdi okulda. en korktuğum şey ama tabi ki keşke hamile olsam da benim de midem bulansaaa ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?