Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah canım benim Allah hepimize en hayırlısını doğru zamanda nasip etsin
Yildiz__Tozu
Amin canım amin inşallah bütçenize göre bişeyler önerir de zorlanmazsınız vallahi cok sevindim inşallah bende olurum artık bugün baya kasık ağrım var ya inşallah gelcektir test yapmaktanda test almaktanda gına geldi

yarın söyleyecek
yalnız bu aralar maddi olarak çöküşlerdeyiz ciddi sorunlarımız var inşallah pahalı bir şeyler olmaz karşılayamam çünkü.
Yaaaaa inşallah ya uygun bişeydir yada ücretsizdir. Allahım yardımcın olsun. Beleştir inşallah

Xnm adet gununu gectikten sonra test yap bence garanti olsun.

sen beni çok korkutuyorsun yaaa bulantıların geçsin artık ben çok korkuyorum bulantılardan
sana hep dua ediyorum valla inş artık midesi bulanmaz diyeee
Ahahha canım benim olay olay oldu bu mide başıma  inşallah sende gebe kalırsın da miden ağzına gelsin nolcaak kız idare edıoruz ben ıslak mendil bağlıyorum ağzıma bazen kolonyalı o derece

Ahahha canım benim olay olay oldu bu mide başıma  inşallah sende gebe kalırsın da miden ağzına gelsin nolcaak kız idare edıoruz ben ıslak mendil bağlıyorum ağzıma bazen kolonyalı o derece
benim çocukluktan beri midem çok hassastır sürekli bulanır acillik olurum zaten arada ben kullanmıyorsam arabayı araba tutar bir iş arkadaşım vardı öyle her teneffüs kusmaya giderdi okulda. en korktuğum şey ama tabi ki keşke hamile olsam da benim de midem bulansaaa

Ben normalde evden Bi yere arabayla giderken beynim duruyor simdi hiç mahvoluyorum inşallah tez zamanda sende bu mide sizler kulübüne katılırsın balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…