Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya bu arada bir şey diyeceğim biz eylülden beri tedavi görüyoruz ya benim eşim kova burcu çocuğum da kova olcak o yüzden olmuyor diye geyik yapıyordu benimle.
evladım babası gibi kova burcunu bekliyor diyor hep
eğer inşallah bu ay hamile kalırsam kova olacak belki de eşimin espirileri gerçek olacak bilemiyorum

Cnm benim benimde midem cok hassastir. En lucuk seyde bulanirdi. Ama gebelikte cok yormadi beni cok sukur. Tabi bulanti oldu ama basturdim bi sekilde .

DAyanamayıp kan tahliline gittik gecenin bi vakti. çok şükür 292 çıktı 5. Hafta civarındayım pazartesi uzmana gidicem dualarınızı bekliyorum benim dualarım hep sizinle ❤
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah biraz beklesen değerin katlansa öyle gitsen daha iyi şuan kese gözükmez degerin 10 bine ulaşırken kese gözüküyor

Merhabalar Uzun zamandır topiğe girmedim. Çünkü bazı şeyleri oluruna bırakmak istedim. Ben üzerine düştükçe olmuyor. Bata geri sayım yapmadım bugün bat günüm. Henüz gelen yok ama 2-3 gündür yoğun ağrım var her an âdet olacakmışım gibi hissediyorum. Sürekli lavabodayım Bakalım bekliyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…