- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.121
hemen iyileş beraber doğuralm
Kızlarrrr olacak ben eminimhemen iyileş beraber doğuralm
Dayan cnm az kaldi en fazla 13_ 14 haftadan sonra bulanmiyor mus.İyyim canım bulanıyorumsen napıyosun yoksun
Cnm benim benimde midem cok hassastir. En lucuk seyde bulanirdi. Ama gebelikte cok yormadi beni cok sukur. Tabi bulanti oldu ama basturdim bi sekilde .benim çocukluktan beri midem çok hassastır sürekli bulanır acillik olurum zaten arada ben kullanmıyorsam arabayı araba tutar bir iş arkadaşım vardı öyle her teneffüs kusmaya giderdi okulda. en korktuğum şey ama tabi ki keşke hamile olsam da benim de midem bulansaaa ❤
ne güzel mevzular bunlar yaCnm benim benimde midem cok hassastir. En lucuk seyde bulanirdi. Ama gebelikte cok yormadi beni cok sukur. Tabi bulanti oldu ama basturdim bi sekilde .
Hayırlısı olsun canım nplmDayan cnm az kaldi en fazla 13_ 14 haftadan sonra bulanmiyor mus.
Ben bu gece uyuyamamuyudunuz muuu
Önümüzdeki ay var önünde daha kız yap yap bitir valla nasılsa test bolbende bi milyon tane test varyakın olsak da versem
Önümüzdeki ay var önünde daha kız yap yap bitir valla nasılsa test bolbende bi milyon tane test varyakın olsak da versem
hemen iyileş beraber doğuralm
haziranda hamile kalmak isteyenler diye topic mi açsak
Yaaa ne güzeeelll olurdu
Hadi bakalım inşallah hamiş hamiş içine doğuyordur inşallahKızlarrrr olacak ben eminim ☺☀
Çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah biraz beklesen değerin katlansa öyle gitsen daha iyi şuan kese gözükmez degerin 10 bine ulaşırken kese gözüküyorDAyanamayıp kan tahliline gittik gecenin bi vakti.çok şükür 292 çıktı 5. Hafta civarındayım pazartesi uzmana gidicem dualarınızı bekliyorum benim dualarım hep sizinle ❤
Evet canım öyleymiş ben de bir hafta falan bekleyeyim dedimÇok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah biraz beklesen değerin katlansa öyle gitsen daha iyi şuan kese gözükmez degerin 10 bine ulaşırken kese gözüküyor
Adetin ne zaman canım belki ondan henüz çok belirgin degıldır ya da fotodan da kaybaklanabılırİlk 5 dk fotosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?