- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.141
Aynen hayirlisi tatlim.Hayırlısı olsun canım nplm
Çok haklısın inşallah ben de stressiz olmayı başarabilirimHadi bakalim yalniz surekli dusunu stres yapica hormonlarin dengesi bozuldugu icin dollenme zorlasiyor. Ne kadar kendini rahat birakirsan o kadar basarili ve kisa zamanda saglikli sonjc aliniyor.
İşte en çok o önemli benim eşimde sıkıntı çıktı onun tedavi süreci var hayırlısı bakalım ben aylarca kendimi yedin hiç eşine kondurmadım ama KESK’e baştan eşim de bakınsaymış nerden bilebilirdim ki doktorlar gidiyorum bir engel yok diyor hamile kalmana ama maalesef sorunun kaynağını bilemedikbeleş çocuk aranıyor
şaka bir yana umudumu arttırıyor adam her gittiğimde.
Allahtan eşimde bir sıkıntı yok bakalım neler olacak yarın...
Cnm merhaba adet gecikmesinden sonra kan testinde cikmasi gerekir. Stresten ya da hava degisiklikgindende gecikme olabilir. Istersen bi kac gun daha sonra tehrarla testini insl cikar . Daha once doktora gidip gebelik icin kontrol oldunuz mu.Kızlar merhaba benim adetim 3 gün gecikti kan verdim ancak 0.100 cıktı. 27 yaşındayım âdetlerim 28 gunde bir olur. Hic gecikmez. Ocaktan beri gebelik istiyoruz hic böyle gecikmemisti. Inşallah bu sefer tuttu dedim ama kocaman bir negatif aldim. Sizce kan testini erken mi yaptrdim tekrar etmeli miyim
Basaririsin cnm senin elinde hersey. Inanmak basarmanin yarisidir.Çok haklısın inşallah ben de stressiz olmayı başarabilirim
Adetin gecikmiş gebelik var ise kanda çıkardı. Ancak geç döllenme olduysa kana da geç geçer. 3-4 gün daha bekleyip test yapabilirsin.Kızlar merhaba benim adetim 3 gün gecikti kan verdim ancak 0.100 cıktı. 27 yaşındayım âdetlerim 28 gunde bir olur. Hic gecikmez. Ocaktan beri gebelik istiyoruz hic böyle gecikmemisti. Inşallah bu sefer tuttu dedim ama kocaman bir negatif aldim. Sizce kan testini erken mi yaptrdim tekrar etmeli miyim
Evet rahmime ve yumurtaliklara baktirdim tertemiz düzgün çalışıyo herşey. Inşallah hamileyimdirCnm merhaba adet gecikmesinden sonra kan testinde cikmasi gerekir. Stresten ya da hava degisiklikgindende gecikme olabilir. Istersen bi kac gun daha sonra tehrarla testini insl cikar . Daha once doktora gidip gebelik icin kontrol oldunuz mu.
Cnm doktorlar en basta esinizden test istemediler mi. Genelde herhangi bir gebelik olmazsa kadinla beraber erkektende testleri ayni anda istiyolar. Hatta bana cok kizmisti doktor. Esinde de sorun cikabilir. Neden sperm testini yaptirmadiniz diye.İşte en çok o önemli benim eşimde sıkıntı çıktı onun tedavi süreci var hayırlısı bakalım ben aylarca kendimi yedin hiç eşine kondurmadım ama KESK’e baştan eşim de bakınsaymış nerden bilebilirdim ki doktorlar gidiyorum bir engel yok diyor hamile kalmana ama maalesef sorunun kaynağını bilemedik
Adetime 2 güne kalasiya kadar bi belirtim yoktu. Adetime 2 gün kala normal olan göğüslerim birden şişmeye başladı. Kasıkta sanci başladı. Bu belirtilerden sonra bir de adet gecikti. Geç dollenme'den olmuş olabilir miAdetin gecikmiş gebelik var ise kanda çıkardı. Ancak geç döllenme olduysa kana da geç geçer. 3-4 gün daha bekleyip test yapabilirsin.
Cnm benim gec dolleneme olabilir belki bilemeyecegim 2-3 gun daha bekle sonra doktora git bence. Hormon testleri var ayni zamanda gebelik icin cok onemli. Bazende rahimde kist filan olmuyor sonraki ayda olabiliyor. O yuzden doktora giderek doktor seni yonlendirir. Insalllah hamilesindir. AmaEvet rahmime ve yumurtaliklara baktirdim tertemiz düzgün çalışıyo herşey. Inşallah hamileyimdirböyle sıfır iken sonradan yükselebilme ihtimali var mi peki? 1 hafta beklemelimiyim
Adetime 2 güne kalasiya kadar bi belirtim yoktu. Adetime 2 gün kala normal olan göğüslerim birden şişmeye başladı. Kasıkta sanci başladı. Bu belirtilerden sonra bir de adet gecikti. Geç dollenme'den olmuş olabilir miCnm benim gec dolleneme olabilir belki bilemeyecegim 2-3 gun daha bekle sonra doktora git bence. Hormon testleri var ayni zamanda gebelik icin cok onemli. Bazende rahimde kist filan olmuyor sonraki ayda olabiliyor. O yuzden doktora giderek doktor seni yonlendirir. Insalllah hamilesindir. Ama
Olabilir adetine yakın göğüs ağrının hafiflemesi lazımdı. Sen bir süre daha bekleyip tekrar test yap en iyisi.Adetime 2 güne kalasiya kadar bi belirtim yoktu. Adetime 2 gün kala normal olan göğüslerim birden şişmeye başladı. Kasıkta sanci başladı. Bu belirtilerden sonra bir de adet gecikti. Geç dollenme'den olmuş olabilir mi
O da olabilir cnm . Insallah gec dollenmedir.Adetime 2 güne kalasiya kadar bi belirtim yoktu. Adetime 2 gün kala normal olan göğüslerim birden şişmeye başladı. Kasıkta sanci başladı. Bu belirtilerden sonra bir de adet gecikti. Geç dollenme'den olmuş olabilir mi
Benim ilk gebeliğim olcak. Galiba siz gebesiniz. Siz gebeliginizi nasıl anladiniz ne gibi belirtiler vardi.O da olabilir cnm . Insallah gec dollenmedir.
Benimde cnm bu ilk gebelik. Cok uzerine dusmedim . adetgeciktinten sonra test yapmistim. Ama oncesinde yerlesme kanamasi oldu. Idrerda amonyak gibi kotu bir koku oldu bide agzim camur gibiydi . Sonrasinda zaten halsizlik ve goguslerde buyume ve dolgunluk oldu.Benim ilk gebeliğim olcak. Galiba siz gebesiniz. Siz gebeliginizi nasıl anladiniz ne gibi belirtiler vardi.
Çok geçmiş olsun canım ya amin inşallah bu ay rabbim dilediğine kavuştururYildiz__Tozu
K KurkmantoluS
gittim doktora yine poliplerle dolmuş içim
bunlar hep kist
Letu adlı bir ilaç kullanmıştım bir kere çok güzel büyütmüştü yumurtalarımı
yine onu deneyeceğiz.
yalnız ilaç meme kanseri tedavisinde kullanıldığı için fazla kullanmamak gerekiyor.
27sinde yumurtamın büyüyüp büyümediğine bakacak. yeterli olgunluğa geldiyse
Ovitrelle çatlatma iğnesiyle doğal deneyeceğiz.
Nolur tutsun bu kez aminnnn
Insallah cnm .Yildiz__Tozu
K KurkmantoluS
gittim doktora yine poliplerle dolmuş içim
bunlar hep kist
Letu adlı bir ilaç kullanmıştım bir kere çok güzel büyütmüştü yumurtalarımı
yine onu deneyeceğiz.
yalnız ilaç meme kanseri tedavisinde kullanıldığı için fazla kullanmamak gerekiyor.
27sinde yumurtamın büyüyüp büyümediğine bakacak. yeterli olgunluğa geldiyse
Ovitrelle çatlatma iğnesiyle doğal deneyeceğiz.
Nolur tutsun bu kez aminnnn
çoook teşekkür ederim kuzumInsallah cnm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?