Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aha bak bak ben hiç bilmiyodum bunu ama ilaç hormon falan almak istemiyorum bünyeme yaa sonra vucudumda başka biyer bozuluveriyp kilo alıyorum falan. Kilo konusunda çok hassasım 38 bedenin üzerine çıksam onu depresyon haline getiriveriyorum, bu tip ilaçlar da biliyorum ki kilo ekliyo kadına hep. Sen ikinci kızına mı o ay hamile kalmıştın canım bu ilacı kullandığında mı? Ya bakalım daha 3 adet dönemi geçmiş daha ve aslen yumurtlama günü ve öncesindeki bi hafta eşimle hiç ilişkimiz olmamış. Yani teknik olarak hiç denememişiz gibi bi durum var. Burda 36 yaşından büyüksen ve 6 adet dönemi deneyip gebe kalamadıysan hala ve başka çocuğun yoksa sanırım alternatife yönlendiriyorlar. Bakalım yaa önceliğim , düzenli adet olmak, kilo dengemi ve başka biyerimi bozmadan 1-2 yıl içinde gebe kalmak. Yan komşunun kızı bizimkiyle yaşıt ve kardesi haftaya doğacak. Kız gebeliği öğrendiğinden beri huysuz egzaması falan oluştu herşeye ağlıyor. Kardeş olayı çocukta stres yapmış . Bizim oğlana dün bunu açıkladım, yüzünü buruşturup “ ben de kardeş istiyorum diye söylendi durdu herkesin çocuğu farklı , bizimki kardeşi olsun diye ölüyor milletin kardeşini alıp eve getirmeye kalkıyor.

Hadi bakalim yalniz surekli dusunu stres yapica hormonlarin dengesi bozuldugu icin dollenme zorlasiyor. Ne kadar kendini rahat birakirsan o kadar basarili ve kisa zamanda saglikli sonjc aliniyor.
Siz bunları yazdıkça iyice pisikolojim bozuldu çılgınca stres yapıyorum ben artık ya. Dün eşimle birlikte olamadım stresten o derece. Ki yumurtlama dönemim bile değil. Yarım bıraktık ve öncesinde bi hafta da birlikte olmamıştık. Baya beynim yandı geriliyorum böyle anlatamam . Bu konuya bildiğiniz bi çay bi yiyecek bi çare var mı yaa içkiye başlayacağım bu gidişle o rahatlatır belki diye ama o da yumurtaya iyi gelmez yani

Kıyamam ya

Ya biryığın yumurta var demişsin merak ettim nası görünüyodu? Yani benim doktor bidahaki adetin kan tahliline kadar kesin bişi söylemedi ama ben yumurtalıklarımı haliyle gördüm. İkisinde de 3-4 tane yumurta vardı, zaten tek yumurtalığımda bi tane su kisti var, ayın da tam ortası yani 20-25 mm arasında 2-3 yumurta görünmesi tek tarafta çok normal geldi bana. Yani doktor biryıgın yumurta var demedi. Sağ yumurtalığımda kist, soldan bu ay yumurtlama olacaksa görüntü fena değil sanırım. Bu sebeple doktor kesin konuşamıyo bana. Yani bu benim düşüncem. Senin yumurtalık görüntün nasıldı canım? Böyle 3-5 tane mi yoksa biryıgın biryıgın mı? Ay insanın kendi dilinde konuşamıyo olması çok üzücü sorsam cevabı anlayacak mıyım soru işareti. Zaten tektim. Eşim hayatımda bikez gelmedi jinekoloğa benle zaten temmuzda türkiyeye gideceğim, paraya kıyıp eski doktoruma gidip ona mı baktırsam 350 tl ye kıyıp diye düşünmelerdeyim ya

Kizlar 24.gün test yapmıştım bunlar da bugün yani 26.gün. Resimde belli degil ama eskisinden bir tık daha belirgin gibi ne dersiniz.

Eklentiler

• Screenshot_20190518-132031_Gallery.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20190518-132035_Gallery.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 56
Canim benim ama ben kotu bursey soyledigimi dusunmiyorum. Yasadigimi yazdim sadece .bende evlendiketen sonra yumurtlama gunune cok dikkat ettim yol olmadi sonradan amannnnn bos ver dedim tadini cikar nasilsa olmuyor o ay gebe kaldim. Ayrica doktorlarda duzrnli iliski duyor. Sadece yumurtlama doneminde olnaz diyor. Cunku erkeklerin spermlerinde sikinti oluyormus duzensiz olunca hatta sperm testinde bile iliskiden 2. Gun sonra yapialmasi bu yuzden. Kafaandan cikartirsan emin ol daha cabuk allahin izniyle gebe kalirsin. Bide ben saracoglunun incir kurunu yapmistim yumurtayi kalitelestiriyor diye.

Yaaa inşallah bu sefer olur. Maddi olarak pahalı şeyler değil inşallah

Biraz daha beklemiş hali. Insallah dogrudur.

Eklentiler

• Screenshot_20190518-133027_Gallery.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 50
canım en büyüğü 3 4 mm halinde çok fazla var benim doktorum bunlarla gebe kalınsa bile çok sağlıklı bir gebelik olmayabilir hep düşük riski olabilir diyor. bakalım bu ilaç minik minik olanları kurutup sağlıklı 20 mm yi bulan bir yumurta sağlıyormuş. gerçekten o şekilde olursa da hemen çatlatıp deneyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…