- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.181
InşallahBenim normalde 18 ile 21 gün arası ovulosyon gerçekleşiyor adetlerim duzensizdi bu ay macun kullandım ovulosyon 14.gun gerçekleşti ise yaradı sanırım çok mutluyum inşallah hamilede kalırım
canım normalde 28 gün arayla regl olan bireyler genelde 14. gün yumurtlar ve böylelikle 28. günde yani adet olması gereken günde adet olmayınca yavaş yavaş gebelik anlaşılır. fakat bazı durumlarda adet tarihine çok yakın dönemde yumurtan çatlarsa atıyorum 25-26. gün gibi ilişkiye de girilmişse adet olman gereken günde öğrenemezsin gebeliği çünkü daha 2 -3 günlüktür. dolayısıyla eğer 10 günü aşan adet gecikmeniz varsa ve o zaman test yaparsanız ancak pozitif sonuç alabilirsiniz.Kızlar geç döllenme nasıl oluyor ya bilen beni aydınlatabilir mi mesela ben ilişkiden iki gün sonra bat a 6 gün kala kan testi verdim negatifti yinede gebe olma ihtimali olabilir mi ümidi kesmelimiyim
Yaa iyi bari çook sevindim. İnşallah bu ay olur. Sana dua edicemsağ ol kuzum yok bu sefer toplamda 300 400 ü bulacak en fazla. o da olsun artık napalımyeter ki gelsin bebiş
Kız daha 6 gün var hele bir durKızlar geç döllenme nasıl oluyor ya bilen beni aydınlatabilir mi mesela ben ilişkiden iki gün sonra bat a 6 gün kala kan testi verdim negatifti yinede gebe olma ihtimali olabilir mi ümidi kesmelimiyim
Senin bide 9 ay böyle oluyormuşben yine sanırım
ben de sana ediyorum canım bir an önce şu ascus mudur nedir ondan kurtul da inşallahYaa iyi bari çook sevindim. İnşallah bu ay olur. Sana dua edicem
Yooo ben öyle değilim vallahBişey fark ettimkonularda kim kimi tanısa ona cevap verıyor nıye
Kız Allah etmesin yaSenin bide 9 ay böyle oluyormuş
Bizim burda yok ama diğer bir çok yerde öyleYooo ben öyle değilim vallah
İnşallah kuzum ya. Bugün rüyama girdi. Aslında öyle çok takmıyorum ama gece burda yorumları okuduktan sonra uyuyunca bilinç altı galiba rüyama girdi. Doktor ameliyat falan bişeyler diyordu. Bende artık anneme anlatmalıyım diyordumben de sana ediyorum canım bir an önce şu ascus mudur nedir ondan kurtul da inşallah
Yok yok gezme tamam kıyamadım. Erken bitsinKız Allah etmesin yaöğüre öğüre mi gezeyim
Yok yok gezme tamam kıyamadım. Erken bitsin
Evet bende bi çok konuda isyan eden kadınlar gördüm. Bana niye cevap vermiyorsunuz. Tanıdıklarınıza veriyorsunuz diye.Bizim burda yok ama diğer bir çok yerde öyle
MeselaBn film gibi rüyalar görüyorum uzun metrajlı
Çok var bnde yazıorum bazen denk GELIYOR konustuklarıı konu sıkıntı vs Bndede varsa öğrenmek amacıyla ama cevap vermiyorlarEvet bende bi çok konuda isyan eden kadınlar gördüm. Bana niye cevap vermiyorsunuz. Tanıdıklarınıza veriyorsunuz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?