- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.201
Rüymda gercek gibi resmen birgünü komple yasıyorum temizlik yapıorum markete gıdıorum gezıorum esşimi görüyorum tarstıorum rutin ne varsa yasıyorum film gibi hiç bos gecmıorMesela
Aman ha sakin. Sen o konudan çık koşa koşa buraya gelÇok var bnde yazıorum bazen denk GELIYOR konustuklarıı konu sıkıntı vs Bndede varsa öğrenmek amacıyla ama cevap vermiyorlardövesim gelio
Amooo insan yorulurRüymda gercek gibi resmen birgünü komple yasıyorum temizlik yapıorum markete gıdıorum gezıorum esşimi görüyorum tarstıorum rutin ne varsa yasıyorum film gibi hiç bos gecmıor
Aman ha sakin. Sen o konudan çık koşa koşa buraya gel
Valla kız inşallah sende yasıcaksın bana hak verirsin bu hormonlar komple herseyi etkiliyorAmooo insan yorulur
Röntgen çektirmem gerekiyordu mecburi test yaptırdım ve moralim sıfırlandıKız daha 6 gün var hele bir dur
Ayyy yine mi geldi bu deli kadın diyorlarmışay manyak kadın demesinler diye zaten susuyorum
Evet hayal bi cizgi goruliyor cn m 2-3 gun sonra tekrarlarsan koyulasacak insKizlar 24.gün test yapmıştım bunlar da bugün yani 26.gün. Resimde belli degil ama eskisinden bir tık daha belirgin gibi ne dersiniz.
Anladım ovülasyon testi hiç yapmadım tahmini gün aşırı ilişki ile denedim hep ama sanırım yakalayamıyorumcanım normalde 28 gün arayla regl olan bireyler genelde 14. gün yumurtlar ve böylelikle 28. günde yani adet olması gereken günde adet olmayınca yavaş yavaş gebelik anlaşılır. fakat bazı durumlarda adet tarihine çok yakın dönemde yumurtan çatlarsa atıyorum 25-26. gün gibi ilişkiye de girilmişse adet olman gereken günde öğrenemezsin gebeliği çünkü daha 2 -3 günlüktür. dolayısıyla eğer 10 günü aşan adet gecikmeniz varsa ve o zaman test yaparsanız ancak pozitif sonuç alabilirsiniz.
Ay inşallah bebek olsun da hormonlarını yerim ben onun. Gerçi değişen benim hormonlar olacak ama yerim yine deValla kız inşallah sende yasıcaksın bana hak verirsin bu hormonlar komple herseyi etkiliyor
Anladım canım ama daha çok erken boşuna moralini bozma benceRöntgen çektirmem gerekiyordu mecburi test yaptırdım ve moralim sıfırlandı
Şu anda da 3 gün var adet görmek istemiyorum ama ümidim kırıldıkça hevesimde kaçıyorRöntgen çektirmem gerekiyordu mecburi test yaptırdım ve moralim sıfırlandı
Ovulasyon testini öneririm ve ateş takibini.Anladım ovülasyon testi hiç yapmadım tahmini gün aşırı ilişki ile denedim hep ama sanırım yakalayamıyorum☹
Nen kimseyi tanimiyorum ,tanisalim miBişey fark ettimkonularda kim kimi tanısa ona cevap verıyor nıye
İlk gittiğim doktorlar istemedi 2 ay denedik olmadı 3 ay daha bekle dediler sonra Burda alanında uzman doktora gittim o istedi ama eşim burda çalışmıyor başka Şehirde çalışıyor bir de ondan hiç şüphe duymadım hep kendimde aradığım için hgs çekildim o acıyı yaşadım simir testi yapıldıCnm doktorlar en basta esinizden test istemediler mi. Genelde herhangi bir gebelik olmazsa kadinla beraber erkektende testleri ayni anda istiyolar. Hatta bana cok kizmisti doktor. Esinde de sorun cikabilir. Neden sperm testini yaptirmadiniz diye.
Ben tanıdık tanımadık fark etmeden yazıyorum ki.Nen kimseyi tanimiyorum ,tanisalim mi
Cnm benim Insalla ii olur. Zaten biz kadinlar herseyi kendimizde goruyoruz. Ama bazi seyleri de onlarda aramamiz gerekiyor. Cok uzulme cnm insallah hersey ii olur. Bu ara esler icinde ozel kurler var ,keciboynuzu cok ii geldigini duymustum.her sey allahtan cnm .İlk gittiğim doktorlar istemedi 2 ay denedik olmadı 3 ay daha bekle dediler sonra Burda alanında uzman doktora gittim o istedi ama eşim burda çalışmıyor başka Şehirde çalışıyor bir de ondan hiç şüphe duymadım hep kendimde aradığım için hgs çekildim o acıyı yaşadım simir testi yapıldıinofolic bebe aspirin Demir ilaçları folik asitler soğan ıncir kürleri yapmadığım kalmadı hayıt suyu içiyorum bu ay da ama eşimle yumurtlama günleri yakalamaya çalışıyorum süreç uzadıkça uzadı bir de bu sorun çıkınca eşimın değerler normalin çok çok altında bir ilaç kullanıyor sadece tedaviden kastım o etki eder mi bir umut işte bendeki
Bu ilk deneme miydi ben orayı kaçırdım mıŞu anda da 3 gün var adet görmek istemiyorum ama ümidim kırıldıkça hevesimde kaçıyor
Aynen valla ben kimseyi tanimiyorum.Ben tanıdık tanımadık fark etmeden yazıyorum ki.
Ya hani kafanıza takmayın takınca olmuyor dedikleri için ovülasyon yapsam kafama takar mıyım diye düşünüyodum hep ama böyle daha çok takıyorum galibaOvulasyon testini öneririm ve ateş takibini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?