Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım ovülasyon testi hiç yapmadım tahmini gün aşırı ilişki ile denedim hep ama sanırım yakalayamıyorum

Cnm doktorlar en basta esinizden test istemediler mi. Genelde herhangi bir gebelik olmazsa kadinla beraber erkektende testleri ayni anda istiyolar. Hatta bana cok kizmisti doktor. Esinde de sorun cikabilir. Neden sperm testini yaptirmadiniz diye.
İlk gittiğim doktorlar istemedi 2 ay denedik olmadı 3 ay daha bekle dediler sonra Burda alanında uzman doktora gittim o istedi ama eşim burda çalışmıyor başka Şehirde çalışıyor bir de ondan hiç şüphe duymadım hep kendimde aradığım için hgs çekildim o acıyı yaşadım simir testi yapıldı inofolic bebe aspirin Demir ilaçları folik asitler soğan ıncir kürleri yapmadığım kalmadı hayıt suyu içiyorum bu ay da ama eşimle yumurtlama günleri yakalamaya çalışıyorum süreç uzadıkça uzadı bir de bu sorun çıkınca eşimın değerler normalin çok çok altında bir ilaç kullanıyor sadece tedaviden kastım o etki eder mi bir umut işte bendeki

Cnm benim Insalla ii olur. Zaten biz kadinlar herseyi kendimizde goruyoruz. Ama bazi seyleri de onlarda aramamiz gerekiyor. Cok uzulme cnm insallah hersey ii olur. Bu ara esler icinde ozel kurler var ,keciboynuzu cok ii geldigini duymustum.her sey allahtan cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…