Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok şubattan beri deniyoruz öncesinde de aralıklı denemelerimiz oldu ama enfeksiyon kapmıştım ara vermek durumunda kalmıştık
Geçtimi enfeksiyon. Yani 3 ay olmuş. İnşallah bu ay olur ama insan onada alışıyor ilk aylar bende çok korkuyordum acaba biç olmayacak mı diye. Stres yapmamaya çalış akışına bırak canım.

Geçtimi enfeksiyon. Yani 3 ay olmuş. İnşallah bu ay olur ama insan onada alışıyor ilk aylar bende çok korkuyordum acaba biç olmayacak mı diye. Stres yapmamaya çalış akışına bırak canım.
Geçti evet üç ay düzenli denedik ama maalesef bu aydan da ümidimi kesmek üzereyim. Önceden acelem yok bir sene geçsin bakarız diye düşünürdüm denemeye başladıktan sonra kuruntulu birine dönüşmeye başladık resmen

EVet bayrama gelcek o zaman ona kürler falan yapacağım yanımda da olmayınca müdahale edemiyorum gelınce etkili kürlerden ve keçiboynuzu insallah aklımda hayırlısı demek diyorum bir vakti zamanı var sonuçlarımda kaç defa hayal kırıklığı yaşadım yanı çift çizgiyi yumurtlamada görüp ben gibi sevinen var mı acaba ona bile mutlu oluyorum

Cnm hic umudunu kaybetme rabbim en dogru zamani belirler. O kadar etrafimda insan var ki 40 yas ustu menapoz dediler simdi kucaklarinda bebeleriyle beraber.

Bn kendimi tanıtayım 25 yasındayım 4 senelik evliyim Bi oğlum var uzun süre ikinci olmadı pkom varmış sağ overde Hiçbi tedavi görmedim soğan suyu içtim ertesi ay hamile kaldım su an ikinciyi beklıyoruz pozitif im herkesle anlaşırım

Yok canım sana kötü bişi dedin demedim zaten ben de biliyorum benim ilk oğlum da aynen bi ay ara verdiğimde oluvermişti. Düzenli ilişki konusunda da eşimle aynı şehirdeysek çoğunlukla düzenli bi cinsel hayatımız var ama düzen de bende stres yapmaya başladı haftada 2 yi çocuk için 3 e çıkarmıştık şimdi bu ay da 1 e indirmeyi deniyorum. 18. Günüm bugün hala pik yok testlerde, büyük ihtimal 20-24 arası pik olacak ve eşim yine işseyahatinde olacak biliyorum takmamak lazım ama şu ara bende dahil hepimiz buraya o kadar çok takmamak lazım yazdık ki takmamayı takar oldum

Anladım sende sanırım15-20 tane falan var sanırım bu sebeplerle bu kan hormon testleri adetin 3. Günü yapılıyor, tüm yumurtalar rahimtemizkenmiş voluyor ve yeni yumurtalar daha yumurtalıkta gelişmemiş oluyor ondan sanırım ben en son2016 da 73 gün olmadım, kağan kocatepeye gitmiştim, hem adet öncesi hem sırası hem 10 gün sonrası herseyime bakıp sapasağlamsın git gebe kalmadan bana uğrama demişti o ay gebe kalmıştımzaten. Daha emzirmeyi bırakalı da 8 ay olacak benim. Ya herkes yırtık dondan çıkar gibi gebeyim diye etrafımda zıplamasa sanırım bu kadar hassaslaşmayacaktımekimde jinekolog herseyi eliyle kontrol ettiğinde de gayet sağlıklısın demişti ama ben sıyırdım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…