Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim cnm . Hayirlisi olur ins.

Merhabalarrrrr, bende 36 yasinda 2.5 yillik evlilik hayati olan biriyim. Troid ve fsh sorunlarim vardi yaza tupcuye gidecektim. Sogan kuru testere disli aslan pencesi ve incir kuru yaptim .bir ay sonra geve kaldim.
Tüpçü lafınıza bayılıyorum çok gülüyorum ben küçükken eve tüpçü gelirdi koca mavi tüpü sırtında , mavi kot pantolonlu ağzında da sigaralıııı bana onu anımsatıyosunuz hahaha

Emin ol çoğu kişi aynen bu durumda. İlk başta ay 1-2 yıl hayatımızı yaşayalım diyoruz sonra pat bebe sevdası. Sonra da vay anam niye olmuyor hiç mi olmayacak vs vakti saati var işte bilmiyoruz sabır kuzum

a
Emin ol çoğu kişi aynen bu durumda. İlk başta ay 1-2 yıl hayatımızı yaşayalım diyoruz sonra pat bebe sevdası. Sonra da vay anam niye olmuyor hiç mi olmayacak vs vakti saati var işte bilmiyoruz sabır kuzum
Aynen ya beni özetledin sanki bi cool havalar gezelim tozalım sonra elde testler dene allah dene

Bende 24 yaşındayım 11 aylık evliyim. Bi tane bile bebem yok, azcık bile yok yani Ama olsa ona bakacak sabrım var mı onu da bilmiyorum

Kuzum daha genceciksin nasip olur inşaallah
Senin yaşında olmaya imrenenler var
örnek ben hele bi hayırlısıyla olsun o zaman sabrında olur Allah anne olunca otomatikman o hissi içimize koyuyor zaten
Ben 27 yaşımda evlenmeme rağmen 1-1,5 sene bekledim sonra başka şeyler çıktı derken 30 oldum ama şimdiki aklım olsa hemen olsun isterdim nasip tabi bizim istememizle olmuyor ama yaştan dolayı böyle diyorum daha genç yaşta olsam takmazdım yaş etkiliyor insanı
Bak şimdi şu 2-3 ay nasıl geçecek onu düşünüyorum yaşım ilerliyor ah bende 20'li yaşlarda olaydım

Kizlar ramazanda nasil belirti ariyosunuz ya Sabah kalkinca midem bulaniyo haliyle yanıyor. E aksama dogruda basim dönüyor sahurda kalktigimiz icin uykumda var. Yasasin bu ay iyikide kafama takmamisjm
Hahaa ne güzel dedin valla bende kafami kaldiramiyorum uykudan. Esim var mi yoksa demeye basladi. Su aralar ovu dönemi deniyoruz daha. İyice uykusuz kaldim onun icin adamcagiz erken yumurtlamissindir belki vardir diyo oda beni gecti valla

30 yasındayım 6 yıllık evliyim 4 yasında bir kızım var ogretmenım 13 14 aydır deniyoruz 2.. Cocuk ıcın ama olmuyor diye Dr a gittim hıc olmadık seyler enfeksiyon yara pko cıktı klomen kullandim yine olmadı kist olustu duzelmesını bekliyorum hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…