- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.241
Anladim cnm . Hayirlisi olur ins.Yok canım sana kötü bişi dedin demedim zatenben de biliyorum benim ilk oğlum da aynen bi ay ara verdiğimde oluvermişti. Düzenli ilişki konusunda da eşimle aynı şehirdeysek çoğunlukla düzenli bi cinsel hayatımız var ama düzen de bende stres yapmaya başladı haftada 2 yi çocuk için 3 e çıkarmıştık şimdi bu ay da 1 e indirmeyi deniyorum. 18. Günüm bugün hala pik yok testlerde, büyük ihtimal 20-24 arası pik olacak ve eşim yine işseyahatinde olacak biliyorum takmamak lazım ama şu ara bende dahil hepimiz buraya o kadar çok takmamak lazım yazdık ki takmamayı takar oldum
Tüpçü lafınıza bayılıyorum çok gülüyorumMerhabalarrrrr, bende 36 yasinda 2.5 yillik evlilik hayati olan biriyim. Troid ve fsh sorunlarim vardi yaza tupcuye gidecektim. Sogan kuru testere disli aslan pencesi ve incir kuru yaptim .bir ay sonra geve kaldim.
Bende hepsi var ikiz olduğunu düşünüyorum
haziranda hamile kalmak isteyenler diye topic mi açsak
Emin ol çoğu kişi aynen bu durumda. İlk başta ay 1-2 yıl hayatımızı yaşayalım diyoruz sonra pat bebe sevdası. Sonra da vay anam niye olmuyor hiç mi olmayacak vsGeçti evet üç ay düzenli denedik ama maalesef bu aydan da ümidimi kesmek üzereyim. Önceden acelem yok bir sene geçsin bakarız diye düşünürdüm denemeye başladıktan sonra kuruntulu birine dönüşmeye başladık resmen
Aynen ya beni özetledin sankiEmin ol çoğu kişi aynen bu durumda. İlk başta ay 1-2 yıl hayatımızı yaşayalım diyoruz sonra pat bebe sevdası. Sonra da vay anam niye olmuyor hiç mi olmayacak vsvakti saati var işte bilmiyoruz sabır kuzum
a
Aynen ya beni özetledin sankibi cool havalar gezelim tozalım sonra elde testler dene allah dene
Yalnız değilmişim inşallah devamıda benzerlik gösterir çat diye hamile kaldığımı öğrenir şok olurumÇünkü bende öyleydim
Bende 24 yaşındayım 11 aylık evliyim. Bi tane bile bebem yok, azcık bile yok yaniAma olsa ona bakacak sabrım var mı onu da bilmiyorum
Bende 24 yaşındayım 11 aylık evliyim. Bi tane bile bebem yok, azcık bile yok yaniAma olsa ona bakacak sabrım var mı onu da bilmiyorum
üzdüYa bende konunun ismini değiştirmek istiyodum daha genel bişey yapıcam ama düzenle yerinde yok nasıl yapıcam bilmiyorum
Hahaa ne güzel dedin vallaKizlar ramazanda nasil belirti ariyosunuz ya Sabah kalkinca midem bulaniyo haliyle yanıyor. E aksama dogruda basim dönüyor sahurda kalktigimiz icin uykumda var. Yasasin bu ay iyikide kafama takmamisjm
Düzenli yazmasamda okuyorum hep bayiliyorum dogalliginahe bir de daha hiç pozitif görmedim
en belirgin özelliğim bu
Tüpçü lafınıza bayılıyorum çok gülüyorumben küçükken eve tüpçü gelirdi koca mavi tüpü sırtında , mavi kot pantolonlu ağzında da sigaralıııı bana onu anımsatıyosunuz hahaha
Ben turizm dim ama artik ev hanimina dondumben de 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim. eylülden beri tedavi görüyorum daha bir yıl dolmadı ama bakalım hayırlısı ev hanımı mısınız hepiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?