- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.261
Hayırlı olsunKızzlaaar ben yanlış görmüyorum demiiii hamileyiiim demiiii
Hayırlı olsunKızzlaaar ben yanlış görmüyorum demiiii hamileyiiim demiiii ❤❤
Cnm benim hayirli olsun. Daha yeni oldugu icin cok net degil bi kac gun donra tekrarlayabilirsin yafa direk kan verebilirsin.Kızzlaaar ben yanlış görmüyorum demiiii hamileyiiim demiiii ❤❤
ooooo süpeeeer kan ver kan koş hemen gitKızzlaaar ben yanlış görmüyorum demiiii hamileyiiim demiiii ❤❤
Senin göğsünden süt geliyordu dimi? Ay ne güzel ya, maşallah, sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallahKızzlaaar ben yanlış görmüyorum demiiii hamileyiiim demiiii ❤❤
Teşekkür ederim hamd olsun AllahımaHayırlı olsun
Teşekkür ederim canımCnm benim hayirli olsun. Daha yeni oldugu icin cok net degil bi kac gun donra tekrarlayabilirsin yafa direk kan verebilirsin.
Kocama hamileyim diyince kesin gidicez o yüzden iki kere gitmiyin akşamı bekliyimooooo süpeeeer kan ver kan koş hemen git
Devamı benzerlik gösterir derken. İnşallah benden bahsetmiyorsunYalnız değilmişim inşallah devamıda benzerlik gösterir çat diye hamile kaldığımı öğrenir şok olurum
Evet süt geliyordu canım anneme söylediğim daha yeni benden de geliyordur dedi bende hamile olduğumu öyle anlamıştım dediSenin göğsünden süt geliyordu dimi? Ay ne güzel ya, maşallah, sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallah
Evet öyle canım benim ama işte ya yaşımızın verdiği cahillik yada başka bişey bilmiyorum ama insan korkuyor acaba hiç mi olmayacak diye. Çok şükür ki senin bir evladın var ya hiç olmasaydı. İnşallah 2-3 ay sonunda hemen gebe kalırsınKuzum daha genceciksin nasip olur inşaallah
Senin yaşında olmaya imrenenler var
örnek benhele bi hayırlısıyla olsun o zaman sabrında olur Allah anne olunca otomatikman o hissi içimize koyuyor zaten
Ben 27 yaşımda evlenmeme rağmen 1-1,5 sene bekledim sonra başka şeyler çıktı derken 30 oldum ama şimdiki aklım olsa hemen olsun isterdim nasip tabi bizim istememizle olmuyor ama yaştan dolayı böyle diyorum daha genç yaşta olsam takmazdım yaş etkiliyor insanı
Bak şimdi şu 2-3 ay nasıl geçecek onu düşünüyorum yaşım ilerliyor ah bende 20'li yaşlarda olaydım
HehehhhAllah seni
Bence deüzdü ☹☹☹ ayrılmayalım bu gruptan ama
Ayy 2 yıllık çalışmanın ardından kendimi evime zor attım. Halis mulis ev hanımıyımben de 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim. eylülden beri tedavi görüyorum daha bir yıl dolmadı ama bakalım hayırlısı ev hanımı mısınız hepiniz?
Allah razı olsun saolun teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?