Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin göğsünden süt geliyordu dimi? Ay ne güzel ya, maşallah, sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallah
Evet süt geliyordu canım anneme söylediğim daha yeni benden de geliyordur dedi bende hamile olduğumu öyle anlamıştım dedi amiiin inşallah Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duygu sağlıkla almayı nasio et Rabbim

Evet öyle canım benim ama işte ya yaşımızın verdiği cahillik yada başka bişey bilmiyorum ama insan korkuyor acaba hiç mi olmayacak diye. Çok şükür ki senin bir evladın var ya hiç olmasaydı. İnşallah 2-3 ay sonunda hemen gebe kalırsın

ben de 30 yaşındayım 3 yıllık evliyim. eylülden beri tedavi görüyorum daha bir yıl dolmadı ama bakalım hayırlısı ev hanımı mısınız hepiniz?
Ayy 2 yıllık çalışmanın ardından kendimi evime zor attım. Halis mulis ev hanımıyım

Nur Fatma canımmmm gözün aydın. Sağlıkla ilerler inşallah
Allah razı olsun saolun teşekkür ederim Amiin inşallah Bu sefer sağlıkla kucağıma almayı nasip et Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşat kimsenin kucağını boş bırakma Allahım

Bende 26 yaşındayım. 2.5 yıldır evliyim. Hiç çocuğum yok Çalışıyorum proje yöneticiyim. İlerdeki hedefim ev hanımı olmak Bebiş gelsede ev hanımlığına terfi etsem diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…