Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 26 yaşındayım. 2.5 yıldır evliyim. Hiç çocuğum yok Çalışıyorum proje yöneticiyim. İlerdeki hedefim ev hanımı olmak Bebiş gelsede ev hanımlığına terfi etsem diyorum artık
Ev hanımlığını şiddetle tavsiye ediyorum bi boşluk oluyor ilk başta ama

Ya hani kafanıza takmayın takınca olmuyor dedikleri için ovülasyon yapsam kafama takar mıyım diye düşünüyodum hep ama böyle daha çok takıyorum galiba
Ovulasyon yapınca da bu gece mutlaka olmalı diye yapılıyor. O zaman da kafaya takılıyor ama en azindan sansın daha yüksek. Ve erken veya geç yumurtladigini anliyorsun,günün belli oluyor. Denemelisin.

Hahaa ne güzel dedin valla bende kafami kaldiramiyorum uykudan. Esim var mi yoksa demeye basladi. Su aralar ovu dönemi deniyoruz daha. İyice uykusuz kaldim onun icin adamcagiz erken yumurtlamissindir belki vardir diyo oda beni gecti valla
Kiz masallah adam ovu felan hep biliyo benimkinin haberi yok pek.

Cnm hic umudunu kaybetme rabbim en dogru zamani belirler. O kadar etrafimda insan var ki 40 yas ustu menapoz dediler simdi kucaklarinda bebeleriyle beraber.
Teşekkür ediyorum güzel dileklerin için canım benim hakkımızda hayırlısı beklıyorum bakalım zamanı öyle çok umut var ki etrafta olmaz denilenler hep bebeği var etrafta bir de hep arkdalar hamile benim ne bilim insan kendini eksik hissediyor hala da kendimde arıyorum neyse seni de yormayım sen hamile miydin sanki öyle hatırlıyorum hayırlı olsun insallah canım Çok tatlı bir anne olacaksın sen inanıyorum mutlu günler diliyorum

Ev hanımlığını şiddetle tavsiye ediyorum bi boşluk oluyor ilk başta ama
Ben hiç evde oturmadım bu zamana kadar ama artık kafam kaldırmıyor çalışmaktan soğudum. Evimin hanımı çocuklarımın anası olmak istiyorum tabi sıkılır insna ilk başta ama düşününce yapcak çok şey var. Hobi edinirim kendime bol bol kitap okurum ohoo ev gibisi yook Günler kısırlar börekler

Ay ben 6 aydir çalışmıyorum diyodum ki ohoo gelsin diziler kitaplar gezmeler 1 hafta sonra agliyodum sıkıldım diye..

Canim benim ne yormasi ole dusunme sakin uzulurum . Sadece cok sik cvp veremiyorum uyudugumdan. Sakin kendinide ole dusunme allahim ne derse o olur. Hic kotu dusunme. Rabbim icindekileri enkisa nazamnda insallah verir sana. Guzel dileklerin icin de cok tsk ederim.

Kızlar merhaba diğer bir konuda da yazmıştım bunları sizden de yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum...
Ben geçen ay 18 nisanda regl oldum regl im 6 gün sürer ve 28 günde bir mutlaka olurum hatta çoğu zaman erken olurum ve bugüne kadar karnımda batmalar bıcak gibi iğne gibi onun dışında gögüs damarlanma ucu belirmesi ve kalınlaşması yaşıyorum. Regl olacak gibi hissetmiyorum kendimi dinleyen biriyim hissiyat yok hiç ve çok farklı kramplarım var sıvı uhu gibi akıntım da var sık idrara çıkıyorum regl hala olmadı dün özel hastanede muayene oldum ve hormon testi yapıldı 0,25 çıktı beta hcg bi kaç sefer test de yaptım negatif anlayacağınız şuanlık pozitif olan birşey yok ne yapmamı önerirsiniz çıldıracağım

Aynen aynen. İlk zamanlar bi keyifli oluyor sonra bi boşluğa düşüyorsun arada saçma bi ağlamalar falan oluyor o ara eşin seni gezmelere götürüyor yeni yerler görüyorsun falan. Ama o ağlamaları hafta sonuna denk getirmen gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…