- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.301
Canima det bittikten 2 gun sonra baslamistim galiba 15 gun icip bir hafta ara verdikten sonra yine 15 gunde vam etmistim sabah aksam ac karnina ole hatirliyorum. Ama istersen netten saracoglu testere disli aslan pencesi dersen cikar daha saglikli olur. Benim fsh im yuksek oldugu icin yapmistim. Yanindada yumurta gelistirici incir kurunu yaptim. Hersey allahtan ama onlarin mi etkisi oldu. Iliski sonrasi kaynar suyla yikanmadim ondan mi oldu anlamadim ama bebek suptiz oldu.Testere dişli aslan pençesi nasıl uygulanıyor acaba
Ayyy demekki tek ağlayan ben değilmişimAy ben 6 aydir çalışmıyorum diyodum ki ohoo gelsin diziler kitaplar gezmeler1 hafta sonra agliyodum sıkıldım diye..
Sanirsam tam 1.5 yil oldu. Sonra bir basarisiz operesyon sonra ameliyat sonra bebek olunca is bakma hayal oldu .Ne kadar oldu ki işten çıkalı canım
Ayyy demekki tek ağlayan ben değilmişim
Ama artık bebiş gelecek falan sıkılmaya vakit olmaz. O zaman da biti bebeğe baksana çalışsam diyormuşunSanirsam tam 1.5 yil oldu. Sonra bir basarisiz operesyon sonra ameliyat sonra bebek olunca is bakma hayal oldu .
Evet önümüzde ki ay deneyeceğim galiba, teşekkür ederimOvulasyon yapınca da bu gece mutlaka olmalı diye yapılıyor. O zaman da kafaya takılıyor ama en azindan sansın daha yüksek. Ve erken veya geç yumurtladigini anliyorsun,günün belli oluyor. Denemelisin.
Yok ya ben arka arkaya bebe doğurcam Allah nasip ederse 3 4 5yok kuzu ya insan bosluga dusuyor. Firsatim olursa caliscam
Karıştırdım mı sizin çocuğunuz var ikinciyi istiyosunuz sanıyodumDevamı benzerlik gösterir derken. İnşallah benden bahsetmiyorsun
10 gün geçene kadar bekleyin diyorlar genelde canım. İki gün arayla test yapın.Kızlar merhaba diğer bir konuda da yazmıştım bunları sizden de yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum...
Ben geçen ay 18 nisanda regl oldum regl im 6 gün sürer ve 28 günde bir mutlaka olurum hatta çoğu zaman erken olurum ve bugüne kadar karnımda batmalar bıcak gibi iğne gibi onun dışında gögüs damarlanma ucu belirmesi ve kalınlaşması yaşıyorum. Regl olacak gibi hissetmiyorum kendimi dinleyen biriyim hissiyat yok hiç ve çok farklı kramplarım var sıvı uhu gibi akıntım da var sık idrara çıkıyorum regl hala olmadı dün özel hastanede muayene oldum ve hormon testi yapıldı 0,25 çıktı beta hcg bi kaç sefer test de yaptım negatif anlayacağınız şuanlık pozitif olan birşey yok ne yapmamı önerirsiniz çıldıracağım
ay günler geçmek bilmiyor gibi geliyor insana yahu :)10 gün geçene kadar bekleyin diyorlar genelde canım. İki gün arayla test yapın.
Yok kuzum benim hiç yokKarıştırdım mı sizin çocuğunuz var ikinciyi istiyosunuz sanıyodum
Yaa inşallah beraberce güzel haberler alır veririz burdan birbirimizeYok kuzum benim hiç yok
Evet öyle canım benim ama işte ya yaşımızın verdiği cahillik yada başka bişey bilmiyorum ama insan korkuyor acaba hiç mi olmayacak diye. Çok şükür ki senin bir evladın var ya hiç olmasaydı. İnşallah 2-3 ay sonunda hemen gebe kalırsın
üzdü ☹☹☹ ayrılmayalım bu gruptan ama
Kızzlaaar ben yanlış görmüyorum demiiii hamileyiiim demiiii ❤❤
Yani evde oturup bebek bakmakta cok istemiyorum hala kendimi hazir hissetmiyorum aslinda. Bilmiyorum sonum ne olacak.Ama artık bebiş gelecek falan sıkılmaya vakit olmaz. O zaman da biti bebeğe baksana çalışsam diyormuşun
İnşallah canımYaa inşallah beraberce güzel haberler alır veririz burdan birbirimizene kadar süredir istiyosunuz peki?
Rabbim geciktirmesin inşallah hepimizin muradını versin canım. Evet seni de anlıyorumAmin canım cümletençok şükür ama ben biraz geç anne olduğum için içimdeki istek ve tedirginliğim daha fazla
Seninde olur Allah'ın izniyle ..daha yeni evlisin en önemlisi düzenli adet görmek
zaman ilerledikçe yumurtanın sayısı ve kalitesi azalıyor en verimli dönem 25-30 arası
Allah sonunu hayır etsin o zamanYani evde oturup bebek bakmakta cok istemiyorum hala kendimi hazir hissetmiyorum aslinda. Bilmiyorum sonum ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?