- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.321
Kizlar bu doktorlarinda bazilari kafayi yemis ablama doltor menapoza giriyon demisti o yazin gebe kaliyor. Nur topu gibi 2 yasinda kizi var.duzenli adet gorenede menapoz diyolarAmin canım cümletençok şükür ama ben biraz geç anne olduğum için içimdeki istek ve tedirginliğim daha fazla
Seninde olur Allah'ın izniyle ..daha yeni evlisin en önemlisi düzenli adet görmek
zaman ilerledikçe yumurtanın sayısı ve kalitesi azalıyor en verimli dönem 25-30 arası
Geçtiğimiz ay hiç yaşamadığım şekilde 3 gün gecikme yaşamıştım negatif çıkıyodu adet olacak gbide hissetmiyodum ama bir anda adet gördüm 10 günü bekleyin negatif çıkmaya devam ederse kadın doğum uzmanına görünün bence. Kafamıza çok taktığımızdada gecikmeler olabiliyomuş ben bunu bizzat geçen ay yaşadım ama inşallah sizin ki gebeliktendirKızlar merhaba diğer bir konuda da yazmıştım bunları sizden de yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum...
Ben geçen ay 18 nisanda regl oldum regl im 6 gün sürer ve 28 günde bir mutlaka olurum hatta çoğu zaman erken olurum ve bugüne kadar karnımda batmalar bıcak gibi iğne gibi onun dışında gögüs damarlanma ucu belirmesi ve kalınlaşması yaşıyorum. Regl olacak gibi hissetmiyorum kendimi dinleyen biriyim hissiyat yok hiç ve çok farklı kramplarım var sıvı uhu gibi akıntım da var sık idrara çıkıyorum regl hala olmadı dün özel hastanede muayene oldum ve hormon testi yapıldı 0,25 çıktı beta hcg bi kaç sefer test de yaptım negatif anlayacağınız şuanlık pozitif olan birşey yok ne yapmamı önerirsiniz çıldıracağım
aa önemli bişey yok değil mi dikkat edin kendinize. Önce sizin sağlığınız sonra bebekİnşallah canım6 ay denedik ama ascus çıktı doktor ara verin biraz dedi 1-2 ay bekleyeceğiz
Amin cnm ins . Suan annemler burda ama kocisin tayin cikarsa ne yapacagim bilmiyorum.Allah sonunu hayır etsin o zaman
Sanırım ben de. Üniversite mezunu bir işsiz olarak anneliğe terfi edicim inşallah.Yok ya ben arka arkaya bebe doğurcam Allah nasip ederse 3 4 5
Aynen canım benim eşimde de Caba yok bana çok güveniyor tamam hanım o işle ilgileniyor diyor sanırsamaynen oyle valla. Cocuk olsun diyolar anca bi arastirma bi caba yok
TeşekkürlerCanim benim ne yormasi ole dusunme sakin uzulurum . Sadece cok sik cvp veremiyorum uyudugumdan. Sakin kendinide ole dusunme allahim ne derse o olur. Hic kotu dusunme. Rabbim icindekileri enkisa nazamnda insallah verir sana. Guzel dileklerin icin de cok tsk ederim.
Hımm önemli tiyo ılık suyla yaz da geldi zaten hayırlıs bakalım bir de bunlardan deneyim adet olduktan sonra canım teşekkür ediyorum Hayırlısı ile kucağına al insallah yavrunu melek annesiCanima det bittikten 2 gun sonra baslamistim galiba 15 gun icip bir hafta ara verdikten sonra yine 15 gunde vam etmistim sabah aksam ac karnina ole hatirliyorum. Ama istersen netten saracoglu testere disli aslan pencesi dersen cikar daha saglikli olur. Benim fsh im yuksek oldugu icin yapmistim. Yanindada yumurta gelistirici incir kurunu yaptim. Hersey allahtan ama onlarin mi etkisi oldu. Iliski sonrasi kaynar suyla yikanmadim ondan mi oldu anlamadim ama bebek suptiz oldu.
Rica ederim cnm.Teşekkürler ☺ tatlım benim
Ins ise yarar allahin izniyle. Bende saglicakla ibs kucagima alirim bebeisi. Sonra halinun uzerine birakicam ozgur bebisi takilsin.Hımm önemli tiyo ılık suyla yaz da geldi zaten hayırlıs bakalım bir de bunlardan deneyim adet olduktan sonra canım teşekkür ediyorum Hayırlısı ile kucağına al insallah yavrunu melek annesi
Ayyy bugun bende de oldu esim evi supururken makineden koku geldi kendimi zor attim balkona. Kokulara karsi cok kotuyum.Ben yine öğürüorum ya
Kusmalar da gelir simdi bendede ufak ufak baslamısti simdi taze kusmuşcuyumAyyy bugun bende de oldu esim evi supururken makineden koku geldi kendimi zor attim balkona. Kokulara karsi cok kotuyum.
Bende iki kere oldu sonrasinda bulantilarla gecistirdim.Kusmalar da gelir simdi bendede ufak ufak baslamısti simdi taze kusmuşcuyum
İnsallah Rabbim o günleri göstersinIns ise yarar allahin izniyle. Bende saglicakla ibs kucagima alirim bebeisi. Sonra halinun uzerine birakicam ozgur bebisi takilsin.
Ay bende de tam tersi yav,37. Gebelik haftasına kadar çalıştım. Oğlum doğunca almanyaya taşındık, 15 ay elimayağım titredi iş bulamazsam ev hanımı olursam diye. Eşimde oğlan illa yuvaya gidecek dedi. Baya kursa mursa vermiştim kendimi de neyse ki iş buldumAynen bende yıllık iznimde bunu yaşamıştım. Ağlayacaktım nerdeyse
Insallah cnmİnsallah Rabbim o günleri göstersinmasallah sübhanallah
Hahaha o kadar mı vahimm durum. Neyse ama çocuğun olursa özlersin bu halini :))Ay ben 6 aydir çalışmıyorum diyodum ki ohoo gelsin diziler kitaplar gezmeler1 hafta sonra agliyodum sıkıldım diye..
Geç döllenme olmuş olabilir belki yaşadığın şeyler psikolojikte olabilir. 2-3 gün daha olmazsan bir kadın doğuma git istersen kist oluşmuş olabilir.Kızlar merhaba diğer bir konuda da yazmıştım bunları sizden de yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum...
Ben geçen ay 18 nisanda regl oldum regl im 6 gün sürer ve 28 günde bir mutlaka olurum hatta çoğu zaman erken olurum ve bugüne kadar karnımda batmalar bıcak gibi iğne gibi onun dışında gögüs damarlanma ucu belirmesi ve kalınlaşması yaşıyorum. Regl olacak gibi hissetmiyorum kendimi dinleyen biriyim hissiyat yok hiç ve çok farklı kramplarım var sıvı uhu gibi akıntım da var sık idrara çıkıyorum regl hala olmadı dün özel hastanede muayene oldum ve hormon testi yapıldı 0,25 çıktı beta hcg bi kaç sefer test de yaptım negatif anlayacağınız şuanlık pozitif olan birşey yok ne yapmamı önerirsiniz çıldıracağım
Allah razı olsun teşekkür ederimHayırla sağlıkla kucağına alırsın inşaallah
Gözün aydın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?