Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bu doktorlarinda bazilari kafayi yemis ablama doltor menapoza giriyon demisti o yazin gebe kaliyor. Nur topu gibi 2 yasinda kizi var.duzenli adet gorenede menapoz diyolar

Geçtiğimiz ay hiç yaşamadığım şekilde 3 gün gecikme yaşamıştım negatif çıkıyodu adet olacak gbide hissetmiyodum ama bir anda adet gördüm 10 günü bekleyin negatif çıkmaya devam ederse kadın doğum uzmanına görünün bence. Kafamıza çok taktığımızdada gecikmeler olabiliyomuş ben bunu bizzat geçen ay yaşadım ama inşallah sizin ki gebeliktendir
İnşallah canım 6 ay denedik ama ascus çıktı doktor ara verin biraz dedi 1-2 ay bekleyeceğiz
aa önemli bişey yok değil mi dikkat edin kendinize. Önce sizin sağlığınız sonra bebek

Hımm önemli tiyo ılık suyla yaz da geldi zaten hayırlıs bakalım bir de bunlardan deneyim adet olduktan sonra canım teşekkür ediyorum Hayırlısı ile kucağına al insallah yavrunu melek annesi

Hımm önemli tiyo ılık suyla yaz da geldi zaten hayırlıs bakalım bir de bunlardan deneyim adet olduktan sonra canım teşekkür ediyorum Hayırlısı ile kucağına al insallah yavrunu melek annesi
Ins ise yarar allahin izniyle. Bende saglicakla ibs kucagima alirim bebeisi. Sonra halinun uzerine birakicam ozgur bebisi takilsin.

Kızllaaaaar ben az önce bi baktım ne göreyimm benim bu korunmayı bırakmadan 3 ay önce başladığım folik asitin içinde günlük yüzde yüz ihtiyaç karşılayan iyot varmış! 3 sene önce de niye bu vitamini bıraktığım ay gebe kaldığımı şimdi anladım bu vitamin benim tsh değerimi yükselten!! Yine aynı boku yedim bi de bilmeden vitamini de daha 3 hafta önce fln bıraktım ara verdim yine. Ve femibion 0 in iyotsuzu yok piyasada. İlk 3 ay kullanılanının var ama , onun için de gebe olmak lazım. Ben adete kadar komple vitamini bırakıyorum bacılar. Adet olunca doktorda kansayımında folik asidime de bakmalarını rice edip konuşucam artık. Zaten vucudumda çok yüklüydü folik asit, galiba bi seferde oldu vitamin bile kullanmıyodum diyenler haklı

Aynen bende yıllık iznimde bunu yaşamıştım. Ağlayacaktım nerdeyse
Ay bende de tam tersi yav,37. Gebelik haftasına kadar çalıştım. Oğlum doğunca almanyaya taşındık, 15 ay elimayağım titredi iş bulamazsam ev hanımı olursam diye. Eşimde oğlan illa yuvaya gidecek dedi. Baya kursa mursa vermiştim kendimi de neyse ki iş buldum ama galiba mesai saati azaltmasına gidicem biraz daha azkazanıcam ama çok stresli ben iç mimarım çok yıpranıyorum. Şuan boyun fıtığına tedavi görmem gerekiyor

Geç döllenme olmuş olabilir belki yaşadığın şeyler psikolojikte olabilir. 2-3 gün daha olmazsan bir kadın doğuma git istersen kist oluşmuş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…