- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.341
Kizlar bu doktorlarinda bazilari kafayi yemis ablama doltor menapoza giriyon demisti o yazin gebe kaliyor. Nur topu gibi 2 yasinda kizi var.duzenli adet gorenede menapoz diyolar
Amin cnm ins .Doktor şaşırmışAllah bağışlasın canım
Darısı başımıza inşaallah
canım gittim baktı kist yokmuş hiçbirşey göremedi ultrasonda geç döllenme de ne zaman bell ioluyor kiGeç döllenme olmuş olabilir belki yaşadığın şeyler psikolojikte olabilir. 2-3 gün daha olmazsan bir kadın doğuma git istersen kist oluşmuş olabilir.
Ah sen ne çektin kuzum ya. Allah yardımcınız olsun.Ben yine öğürüorum ya
Hay masallahYok ya ben arka arkaya bebe doğurcam Allah nasip ederse 3 4 5
Çok çok önemli değil bildiğim kadarı ile canım. Ama doktor tedaviden sonra bebek düşünün dedi. Antibiyotik ve fitil kullanıyorum bakalım inşallah işe yarar. Teşekkür ederim bu aradaGeçtiğimiz ay hiç yaşamadığım şekilde 3 gün gecikme yaşamıştım negatif çıkıyodu adet olacak gbide hissetmiyodum ama bir anda adet gördüm 10 günü bekleyin negatif çıkmaya devam ederse kadın doğum uzmanına görünün bence. Kafamıza çok taktığımızdada gecikmeler olabiliyomuş ben bunu bizzat geçen ay yaşadım ama inşallah sizin ki gebeliktendir
aa önemli bişey yok değil mi dikkat edin kendinize. Önce sizin sağlığınız sonra bebek
Aynen canım benim eşimde de Caba yok bana çok güveniyor tamam hanım o işle ilgileniyor diyor sanırsam
Amin cnm ins . Suan annemler burda ama kocisin tayin cikarsa ne yapacagim bilmiyorum.
İnşallah o terfi uzun sürmezSanırım ben de. Üniversite mezunu bir işsiz olarak anneliğe terfi edicim inşallah.
Buyuk ihtimalle sıkılmayi bile ozlicezHahaha o kadar mı vahimm durum. Neyse ama çocuğun olursa özlersin bu halini :))
Ya galiba bazı kadınlar çalışmadan edemiyor. İşte ben onlardan asla değilimAy bende de tam tersi yav,37. Gebelik haftasına kadar çalıştım. Oğlum doğunca almanyaya taşındık, 15 ay elimayağım titredi iş bulamazsam ev hanımı olursam diye. Eşimde oğlan illa yuvaya gidecek dedi. Baya kursa mursa vermiştim kendimi de neyse ki iş buldumama galiba mesai saati azaltmasına gidicem biraz daha azkazanıcam ama çok stresli ben iç mimarım çok yıpranıyorum. Şuan boyun fıtığına tedavi görmem gerekiyor
Oda olcak inanıyorumHay masallahbir taneyi becerip dogursaydim bi
İnşallah çok beklemezsin canım sendeKızlar ben de 30 yaşımdayım, 1.5 yıllık evliyim, mezun olduğumdan beri çalışıyorum, hiç ara vermedim çalışmaya, diş hekimiyim ama ev hanımlığına da talibim.çocuk için 5 ay olmuş denemeye başlayalı, henüz yok ama olur inşallah :)
Aynen ole cnmAilelerden uzak olmakta zor ya
İnşallahOda olcak inanıyorum
Amin canımAh sen ne çektin kuzum ya. Allah yardımcınız olsun.
Herşeyden haberi var valla, kürleri falan benden iyi biliyoKiz masallah adam ovu felan hep biliyobenimkinin haberi yok pek.
Iyi kiz masallahHerşeyden haberi var valla, kürleri falan benden iyi biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?