- 9 Mart 2019
- 715
- 656
- 23
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.361
Duaya devam dimi canımİnşallah çok beklemezsin canım sende
Muneyi etiketle ya da profiline yazYa bende konunun ismini değiştirmek istiyodum daha genel bişey yapıcam ama düzenle yerinde yok nasıl yapıcam bilmiyorum
Canım ben senle aynı durumdaydım 15 gün önce negatif çıktı dün baktım hamileyim inşallah sen de hamişsindirKızlar merhaba diğer bir konuda da yazmıştım bunları sizden de yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum...
Ben geçen ay 18 nisanda regl oldum regl im 6 gün sürer ve 28 günde bir mutlaka olurum hatta çoğu zaman erken olurum ve bugüne kadar karnımda batmalar bıcak gibi iğne gibi onun dışında gögüs damarlanma ucu belirmesi ve kalınlaşması yaşıyorum. Regl olacak gibi hissetmiyorum kendimi dinleyen biriyim hissiyat yok hiç ve çok farklı kramplarım var sıvı uhu gibi akıntım da var sık idrara çıkıyorum regl hala olmadı dün özel hastanede muayene oldum ve hormon testi yapıldı 0,25 çıktı beta hcg bi kaç sefer test de yaptım negatif anlayacağınız şuanlık pozitif olan birşey yok ne yapmamı önerirsiniz çıldıracağım
Karakter ya, kurtlu bi tipim ben götüm yer görmez illa bişi yapıcamYa galiba bazı kadınlar çalışmadan edemiyor. İşte ben onlardan asla değilim
eşimde hiç çaba yok sen benle mutlu değil misin böyle diyor yani o öyle diyince evet diyorum ama benim gönlüm istiyor ama onun da ben kadar istemesini çok isterdim hayırlısı bakalımbide onun sorumlulugu var . Istifa edicem az kaldi
Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah ıyılestıkten sonra da insallah hemen bebegin olur Allah yardımcın olsunMerhaba kızlar. Bir hafta önce göbeğimin üstünde ceviz kadar bir kitle farkettim gittim doktora fıtık varmış ve kesinlikle hamile kalma hayati riskin olur dedi. Önce ameliyat olup en az üç ay iyileşmem gerekiyormuş düşünmek için gebeliği.bu hafta ameliyat olacağım.10 ay önce 10 haftalık bir bebek kaybettim 7 aydır da yeniden deniyorduk ve ben çok üzülüyordum olmuyor diye. Ve öğrendim ki iyiki olmamış eğer olsaymış hem onun hem benim hayatım tehlikedeymiş. Özetle anladımki her şeyde bir hayır var dün üzüldüklerimize bugün şükredebiliyoruz. Velhasıl umutsuzluğa kapılan üzülen arkadaşlarım olmuyorsa vardır bir sebebi doğru zaman değildir. Ben artık aranızdan ayrılıyorum mecbur. Hepinize sağlıklı mutlu gebelikler tatlı bebişler diliyorum.Mavi Boncugumm beni listeden silebilirsin kalabalık etmeyim boştan yere.
Sevgiyle kalın...
Aynen vallahi benimde bat 21 Mart zor vallahi beklemek hayırlısıyla sonuçlanır inşallah canımay günler geçmek bilmiyor gibi geliyor insana yahu :)
Evet kuzum devam ediyorum 41 gün olmadı 6 günü başka arkadaşım okudu inşallah temmuzda hamile kalırımDuaya devam dimi canım
Kendini çok yıpratmadığın sürece güzel çalışmak kuzu ama bazen popişine yer bulKarakter ya, kurtlu bi tipim ben götüm yer görmez illa bişi yapıcamama keyif yapmasını bilen insanlara da çok özeniyorum ben beceremiyorum çünkü
Merhaba kızlar. Bir hafta önce göbeğimin üstünde ceviz kadar bir kitle farkettim gittim doktora fıtık varmış ve kesinlikle hamile kalma hayati riskin olur dedi. Önce ameliyat olup en az üç ay iyileşmem gerekiyormuş düşünmek için gebeliği.bu hafta ameliyat olacağım.10 ay önce 10 haftalık bir bebek kaybettim 7 aydır da yeniden deniyorduk ve ben çok üzülüyordum olmuyor diye. Ve öğrendim ki iyiki olmamış eğer olsaymış hem onun hem benim hayatım tehlikedeymiş. Özetle anladımki her şeyde bir hayır var dün üzüldüklerimize bugün şükredebiliyoruz. Velhasıl umutsuzluğa kapılan üzülen arkadaşlarım olmuyorsa vardır bir sebebi doğru zaman değildir. Ben artık aranızdan ayrılıyorum mecbur. Hepinize sağlıklı mutlu gebelikler tatlı bebişler diliyorum.Mavi Boncugumm beni listeden silebilirsin kalabalık etmeyim boştan yere.
Sevgiyle kalın...
Muneyi etiketle ya da profiline yaz
O değiştirebiliyor
Biz yapamıyoruz
Bizde de bende iş yok, istikrarli degilimdir hic. Onun icin başlamiyorum biseye ama bu ayda tutturamazsak sogani deniycem bakalim, inşallah gerek kalmazIyi kiz masallahben anlatsam kurleri felan inanmaz benimki
İnşallahhhEvet kuzum devam ediyorum 41 gün olmadı 6 günü başka arkadaşım okudu inşallah temmuzda hamile kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?