Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben senle aynı durumdaydım 15 gün önce negatif çıktı dün baktım hamileyim inşallah sen de hamişsindir

Ya galiba bazı kadınlar çalışmadan edemiyor. İşte ben onlardan asla değilim
Karakter ya, kurtlu bi tipim ben götüm yer görmez illa bişi yapıcam ama keyif yapmasını bilen insanlara da çok özeniyorum ben beceremiyorum çünkü

Merhaba kızlar. Bir hafta önce göbeğimin üstünde ceviz kadar bir kitle farkettim gittim doktora fıtık varmış ve kesinlikle hamile kalma hayati riskin olur dedi. Önce ameliyat olup en az üç ay iyileşmem gerekiyormuş düşünmek için gebeliği.bu hafta ameliyat olacağım.10 ay önce 10 haftalık bir bebek kaybettim 7 aydır da yeniden deniyorduk ve ben çok üzülüyordum olmuyor diye. Ve öğrendim ki iyiki olmamış eğer olsaymış hem onun hem benim hayatım tehlikedeymiş. Özetle anladımki her şeyde bir hayır var dün üzüldüklerimize bugün şükredebiliyoruz. Velhasıl umutsuzluğa kapılan üzülen arkadaşlarım olmuyorsa vardır bir sebebi doğru zaman değildir. Ben artık aranızdan ayrılıyorum mecbur. Hepinize sağlıklı mutlu gebelikler tatlı bebişler diliyorum. Mavi Boncugumm beni listeden silebilirsin kalabalık etmeyim boştan yere.
Sevgiyle kalın...

Cok gecmis olsun Allah sifa versin insallah ıyılestıkten sonra da insallah hemen bebegin olur Allah yardımcın olsun

Karakter ya, kurtlu bi tipim ben götüm yer görmez illa bişi yapıcam ama keyif yapmasını bilen insanlara da çok özeniyorum ben beceremiyorum çünkü
Kendini çok yıpratmadığın sürece güzel çalışmak kuzu ama bazen popişine yer bul

Çok çok geçmiş olur inşaallah canım üzüldüm ama olmaması senin için daha hayırlı oldu dediğin gibi...
Bende 8 gün önce 10+3'de kürtaj oldum seni iyi anlıyorum elbette hakkımızda hayırlısı böyleymiş ama insanız işte üzülüyoruz... Çok şükürki fıtığın çaresi var
Ben seni listeden silmek istemiyorum eğer senin için de bi sakıncası yoksa...
İnşaallah ameliyatını kolayca atlatıp çabucak iyileşip güzel müjdelerle aramıza dönersin
Güzel haberlerini beklicem...
Allah yar ve yardımcın olsun , Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…