- 12 Temmuz 2006
- 59.452
- 226.845
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.381
Konu başlığına ne yazalım?
Tatlım dilerim hiçbirimiz çok beklemeyiz, sağlıkla mutlu yuvamızda anne oluruzİnşallah çok beklemezsin canım sende
Bence var, hadi hayırlı olsun
Inşallah canım. Adet 2 gün gecikti kan vermelimiyimkiBence var, hadi hayırlı olsun
Bu aralar hiç vermedin mi peki? Sadece idrar testi mi yaptın?Inşallah canım. Adet 2 gün gecikti kan vermelimiyimki
Evet az önce idrar testi yaptım kan vermedimBu aralar hiç vermedin mi peki? Sadece idrar testi mi yaptın?
Testte 2. Çizgi biraz kalın o soru işareti sanki ama kanla destekle ki düşünüp duracağına öğrenip rahatla.ama vardır inşallahEvet az önce idrar testi yaptım kan vermedim
Adetim de gecikti 2 gün. Kasıkta ara ara ağrı göğüsler şişti. 27 yaşındayım 28 gunde bir adet olurum. Normalde hic sasmz Inşallah vardrTestte 2. Çizgi biraz kalın o soru işareti sanki ama kanla destekle ki düşünüp duracağına öğrenip rahatla.ama vardır inşallah
Biraz belirsiz ama bence de olabilir canım kan tahlili yp hemenAdetim de gecikti 2 gün. Kasıkta ara ara ağrı göğüsler şişti. 27 yaşındayım 28 gunde bir adet olurum. Normalde hic sasmz Inşallah vardr
Olsun ben 41 gün aralıksız olsun istedim canım. Rabbim kabul eder inşallahİnşallahhh
O arada kimsenin okumasına gerek yoktu kız
Allah kabul etsin
Aynen bide o mesele var. İşin kötüsü ne yoğurt yerim ne süt ne peynir ne yumurtaTatlım dilerim hiçbirimiz çok beklemeyiz, sağlıkla mutlu yuvamızda anne oluruzhep bu sağlıksız besinlerle böyle zor çocuk sahibi olur olduk.ne yumurta yumurta, ne yoğurt yoğurt, bişeler tüketip duruyoruz ama gel gör ki her gün biraz daha verimsizleşiyoruz maalesef
Galiba idrar fazla gelmiş kuzu
EvetGaliba idrar fazla gelmiş kuzu
İnşallahh kuzummmAynen vallahi benimde bat 21 Mart zor vallahi beklemek hayırlısıyla sonuçlanır inşallah canım
Konu başlığına ne yazalım?
İnşallah sonu güzel bi bekleyiştirEvetüzerine yapıyorum resmen artık çıksın diye bugünde olmazsa 4. Güne gireceğim gecikmede hala ses seda yok
Bence ikincisi" Hamile kalmayı umutla bekleyenlerVe hamişler " bu şekilde yazarsanız sevinirim teşekkür ederim sağolun
Ya da "Mavi boncuğun umutla bekleyen hamile adayları ve hamişleri" mi olsa karar veremedim sizce hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?