Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah çok beklemezsin canım sende
Tatlım dilerim hiçbirimiz çok beklemeyiz, sağlıkla mutlu yuvamızda anne oluruz hep bu sağlıksız besinlerle böyle zor çocuk sahibi olur olduk.ne yumurta yumurta, ne yoğurt yoğurt, bişeler tüketip duruyoruz ama gel gör ki her gün biraz daha verimsizleşiyoruz maalesef

Testte 2. Çizgi biraz kalın o soru işareti sanki ama kanla destekle ki düşünüp duracağına öğrenip rahatla.ama vardır inşallah
Adetim de gecikti 2 gün. Kasıkta ara ara ağrı göğüsler şişti. 27 yaşındayım 28 gunde bir adet olurum. Normalde hic sasmz Inşallah vardr

İnşallahhh
O arada kimsenin okumasına gerek yoktu kız
Allah kabul etsin
Olsun ben 41 gün aralıksız olsun istedim canım. Rabbim kabul eder inşallah Aynen bide o mesele var. İşin kötüsü ne yoğurt yerim ne süt ne peynir ne yumurta boyuna fastfood

Konu başlığına ne yazalım?

" Hamile kalmayı umutla bekleyenler Ve hamişler " bu şekilde yazarsanız sevinirim teşekkür ederim sağolun
Ya da "Mavi boncuğun umutla bekleyen hamile adayları ve hamişleri" mi olsa karar veremedim sizce hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…