- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.401
Çok geçmiş olsun. Rabbim acl şifalar versin inşallah hemen iyileşirsin bebişin olur.Merhaba kızlar. Bir hafta önce göbeğimin üstünde ceviz kadar bir kitle farkettim gittim doktora fıtık varmış ve kesinlikle hamile kalma hayati riskin olur dedi. Önce ameliyat olup en az üç ay iyileşmem gerekiyormuş düşünmek için gebeliği.bu hafta ameliyat olacağım.10 ay önce 10 haftalık bir bebek kaybettim 7 aydır da yeniden deniyorduk ve ben çok üzülüyordum olmuyor diye. Ve öğrendim ki iyiki olmamış eğer olsaymış hem onun hem benim hayatım tehlikedeymiş. Özetle anladımki her şeyde bir hayır var dün üzüldüklerimize bugün şükredebiliyoruz. Velhasıl umutsuzluğa kapılan üzülen arkadaşlarım olmuyorsa vardır bir sebebi doğru zaman değildir. Ben artık aranızdan ayrılıyorum mecbur. Hepinize sağlıklı mutlu gebelikler tatlı bebişler diliyorum.Mavi Boncugumm beni listeden silebilirsin kalabalık etmeyim boştan yere.
Sevgiyle kalın...
Evet canım yarında değerlendirmelisin. Yumurtanın çatladığı günde önemli.Kızlar bu gece çift çizgi çok çok koyuydu. Dün gece ve bu geceyi değerlendirdik. Yarın da mı olmalı. Çok yorucu bir mevzu yahu.
Ay aman canım, sadece çocuk için değil kanser olmamak için bile onları terk etmeye çalış.benim bu anlamda tek kötü alışkanlığım alkol, onu da rafa kaldırdım bi süredir.Olsun ben 41 gün aralıksız olsun istedim canım. Rabbim kabul eder inşallah
Aynen bide o mesele var. İşin kötüsü ne yoğurt yerim ne süt ne peynir ne yumurtaboyuna fastfood
Normalde erken mi oluyorsun günündenMerhabalar Bat dündü hâlâ âdet olmadım
Normalde tam gününde oluyorum. Geçen ay 17 Nisanı 18 e bağlayan akşam hasta olmuştum.Normalde erken mi oluyorsun gününden
Canım inşalalh gebesindir. Stres yapma sadece .. rahat ol.Normalde tam gününde oluyorum. Geçen ay 17 Nisanı 18 e bağlayan akşam hasta olmuştum.
İnşallahCanım inşalalh gebesindir. Stres yapma sadece .. rahat ol.
Yok bende alkol sigara vs yok ama fastfood dan vazgeçeceğimi sanmıyorum. Nede olsa yiyen de ölüyor yemeyendeAy aman canım, sadece çocuk için değil kanser olmamak için bile onları terk etmeye çalış.benim bu anlamda tek kötü alışkanlığım alkol, onu da rafa kaldırdım bi süredir.
Yok bende alkol sigara vs yok ama fastfood dan vazgeçeceğimi sanmıyorum. Nede olsa yiyen de ölüyor yemeyende
Bende cıkolatacıyımYok bende alkol sigara vs yok ama fastfood dan vazgeçeceğimi sanmıyorum. Nede olsa yiyen de ölüyor yemeyende
Yok onu pek aramamBende cıkolatacıyım
Neye zam gelmiş kızSevdiğim herseye zam gelmiş ya hayret bişi
Silik çizgi var gibi. Kaç gün geciktin canım?
Bnm testim de oyle olmustu ama malesef adet oldum eger sonradan ikinciz cizgi cikarsa negatiftirEvet az önce idrar testi yaptım kan vermedim
Herseye kızNeye zam gelmiş kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?