- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.421
Can nasılsın bulantilarin gectimiSevdiğim herseye zam gelmiş ya hayret bişi
Gördüm hala bulaniyormus ,peki eskisi gibi bulanıyor muİçimde Bi bosluk hissi sürekli bişi ye der gibi ama midem de bulanıyo ya
Töbee yarabbimmHerseye kız
Yok canım ya aynıyım sürekli öğk öğk kimsede demıor gel belki bizde yemek yersin böle yapayalnız kaldımCan nasılsın bulantilarin gectimi
Aynı hiç değişmedi özellikle sabahları illaki kusucamGördüm hala bulaniyormus ,peki eskisi gibi bulanıyor mu
Bu tamamen bitkisel hayıt tohumu ilacıymış canım ilacı bitirmeye yakın öğrendim hamile olduğumu 2. Kızımdaydı aynen adet düzenlemesi için almıştım ben adetlerim aynı böyle aşırı düzensizdi ama çoğu insan hamile kalmak için kullanıyomuş tek ilişkiyle adetimin geciktiği gunlerde hamile kalmışım eminim o ay başka ilişki olmamıştı inanamamıştık çünkü olmuyordu şuandada olduğu gibi kolay hamile kalanlardan değilim bende malesef benim kızlarımda öyle kardeş diye deliriyolar büyük kızım anne ne zaman ueni kardeşimiz gelcek diyo sürekli hala burda bebek yokmu var gibi sanki diyo şaşırıyorum bu kadar mı istenir diyeAha bak bak ben hiç bilmiyodum bunuama ilaç hormon falan almak istemiyorum bünyeme yaa sonra vucudumda başka biyer bozuluveriyp kilo alıyorum falan. Kilo konusunda çok hassasım 38 bedenin üzerine çıksam onu depresyon haline getiriveriyorum, bu tip ilaçlar da biliyorum ki kilo ekliyo kadına hep. Sen ikinci kızına mı o ay hamile kalmıştın canım bu ilacı kullandığında mı? Ya bakalım daha 3 adet dönemi geçmiş daha ve aslen yumurtlama günü ve öncesindeki bi hafta eşimle hiç ilişkimiz olmamış. Yani teknik olarak hiç denememişiz gibi bi durum var. Burda 36 yaşından büyüksen ve 6 adet dönemi deneyip gebe kalamadıysan hala ve başka çocuğun yoksa sanırım alternatife yönlendiriyorlar. Bakalım yaa önceliğim , düzenli adet olmak, kilo dengemi ve başka biyerimi bozmadan 1-2 yıl içinde gebe kalmak. Yan komşunun kızı bizimkiyle yaşıt ve kardesi haftaya doğacak. Kız gebeliği öğrendiğinden beri huysuz egzaması falan oluştu herşeye ağlıyor. Kardeş olayı çocukta stres yapmış . Bizim oğlana dün bunu açıkladım, yüzünü buruşturup “ ben de kardeş istiyorum diye söylendi durdu herkesin çocuğu farklı , bizimki kardeşi olsun diye ölüyor milletin kardeşini alıp eve getirmeye kalkıyor.
E ver banaadını bu ilacın kız? Ben temmuzda geliyorum türkiyeye. Çok pahalı bişi deilse geldiğimde senin adresine yollayayım bitane ? Ay hakkaten kız bak heyecanlandım şimdi. Yazbi detayını şimdi bi hafta içinde bekliyorum pik i çok mu geç kaldım kiBu tamamen bitkisel hayıt tohumu ilacıymış canım ilacı bitirmeye yakın öğrendim hamile olduğumu 2. Kızımdaydı aynen adet düzenlemesi için almıştım ben adetlerim aynı böyle aşırı düzensizdi ama çoğu insan hamile kalmak için kullanıyomuş tek ilişkiyle adetimin geciktiği gunlerde hamile kalmışım eminim o ay başka ilişki olmamıştı inanamamıştık çünkü olmuyordu şuandada olduğu gibi kolay hamile kalanlardan değilim bende malesef benim kızlarımda öyle kardeş diye deliriyolar büyük kızım anne ne zaman ueni kardeşimiz gelcek diyo sürekli hala burda bebek yokmu var gibi sanki diyo şaşırıyorum bu kadar mı istenir diye
Sen Yine yemek yapabılıosun ben mutfağımdan tiksinir oldumBenim mide bulantım şimdiden başladı sabahları uyanmak istemiyorum birde ara ara kramp girmesi.. onun dışında yemek yaparken vs sıkıntım yok çok şükür.. mide bulantısı ne kadar zamanda geçer acaba bolbol su da içmeye çalışıyorum ama
Ayyy baktım ilaca 17-18 euro bişi. Ay bilio musun ben de almanyadan böyle bitkisel sarı kantaron hapı almıştım, adet olmayı sağlıyomuş diye. Kan testi negatif çıktığı gün 35 de başlamıştım meğer gebeymişim iyi ki düşük olmamıştı. Ben bu ilacı bi detaylıca araştırıp yarın satın alayım. Gebeysen düşüğe sebep olmuyo mu en önemli nokta bu tabii. Bi de başka bi hormonu kötü etkilio mu, bakınız benim tshım gibi.bu ara adetim düzenli olsun başka da bişi istemem moduna girdim gibi zaten. Hakkaten istersen istanbula gelirken alırım bi paket yollarım sana daBu tamamen bitkisel hayıt tohumu ilacıymış canım ilacı bitirmeye yakın öğrendim hamile olduğumu 2. Kızımdaydı aynen adet düzenlemesi için almıştım ben adetlerim aynı böyle aşırı düzensizdi ama çoğu insan hamile kalmak için kullanıyomuş tek ilişkiyle adetimin geciktiği gunlerde hamile kalmışım eminim o ay başka ilişki olmamıştı inanamamıştık çünkü olmuyordu şuandada olduğu gibi kolay hamile kalanlardan değilim bende malesef benim kızlarımda öyle kardeş diye deliriyolar büyük kızım anne ne zaman ueni kardeşimiz gelcek diyo sürekli hala burda bebek yokmu var gibi sanki diyo şaşırıyorum bu kadar mı istenir diye
ne güzel sikayetler bunlar böyle allahim insallah bizede nasip etsin :)Sen Yine yemek yapabılıosun ben mutfağımdan tiksinir oldum
Kız yazsanaa hatırlıyo musun hemen adetle mi başlamıştın gecikmeyle mi bu ilaca? Ben işte 20. Gün başlasam yine düzenler mi acaba yaa. Biay daha 38 günden uzun adet döngüsüne tahammülüm kalmadı aralıktan beri sürünğyorum 5 kilo aldım dur demezsem yolum balıketiBu tamamen bitkisel hayıt tohumu ilacıymış canım ilacı bitirmeye yakın öğrendim hamile olduğumu 2. Kızımdaydı aynen adet düzenlemesi için almıştım ben adetlerim aynı böyle aşırı düzensizdi ama çoğu insan hamile kalmak için kullanıyomuş tek ilişkiyle adetimin geciktiği gunlerde hamile kalmışım eminim o ay başka ilişki olmamıştı inanamamıştık çünkü olmuyordu şuandada olduğu gibi kolay hamile kalanlardan değilim bende malesef benim kızlarımda öyle kardeş diye deliriyolar büyük kızım anne ne zaman ueni kardeşimiz gelcek diyo sürekli hala burda bebek yokmu var gibi sanki diyo şaşırıyorum bu kadar mı istenir diye
Gel kız bizde yiyelim. Ben yaparım sana yemekYok canım ya aynıyım sürekli öğk öğk kimsede demıor gel belki bizde yemek yersin böle yapayalnız kaldım
Ay canımın içi keşke yaGel kız bizde yiyelim. Ben yaparım sana yemek
Darısı başına olsun canım benim ya inşallah sende tez zamanda kavusursunne güzel sikayetler bunlar böyle allahim insallah bizede nasip etsin :)
eltimden biliyorum kizcagiz buzdolabini acamiyordu tiksiniyordu cok tatlisiniz hepiniz allahim yardimciniz olsun saglikla gebeliginizi tamamlayin dogumuzu yapin bebeklerinizi büyütün insallah ismen kimseyi bilmesemde bu sitedeki hepiniz dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?