- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.441
Nasıl elle muayene kızBisey sorucam elle muayeneyi duyan yapan sonuc alan varmi kizlar konu actim ama kimseden tık yok bugun buraya yazayim dedim ?
Hangi bölgedesin. Bak şehir sormuyorumAy canımın içi keşke ya
Ya oraya parmakla bakip kontrol ediliomus ve anlasiliomus eskiden tıp bu kadar ileride degilmis sonucda hatta koy yerlerinde yapanlar varmis vs vs bnde merak ediorum varmi die ki varmis gercekten yapan anlayanNasıl elle muayene kız
Sağol canımEvet canım yarında değerlendirmelisin. Yumurtanın çatladığı günde önemli.
Valka o durum bizde de varGünaydın kızlar benim koca yorulmuş. Enerjim düştü o öyle deyince. . Özlem duymadan oluyormuş. Sadece yumurtlama dönemi böyle oluyor dedim bende.
Canim bende duydum ama adete 1-2 gun kala anca belli oluyomus o da. Sonucta eskiden bizim gibi sıkı takip etmiyolardir bi hafta kala merak etmiyolardirYa oraya parmakla bakip kontrol ediliomus ve anlasiliomus eskiden tıp bu kadar ileride degilmis sonucda hatta koy yerlerinde yapanlar varmis vs vs bnde merak ediorum varmi die ki varmis gercekten yapan anlayan
Bozuldum resmen . Ev ödevi gibi yapmak da psikoljik olarak olumsuz etkiliyormuş ama napalim mecccbbuurrrr....Valka o durum bizde de var
Benim de midem bulansa keskemBenim mide bulantım şimdiden başladı sabahları uyanmak istemiyorum birde ara ara kramp girmesi.. onun dışında yemek yaparken vs sıkıntım yok çok şükür.. mide bulantısı ne kadar zamanda geçer acaba bolbol su da içmeye çalışıyorum ama
Canim bence esin hakli. Hic yumirtlama donemi felan anlatmayin eslerinize 2 gunde bir yanaşın azicikBozuldum resmen . Ev ödevi gibi yapmak da psikoljik olarak olumsuz etkiliyormuş ama napalim mecccbbuurrrr....
Ya bilmiorum cok merak ettim ne zarari olurki sonucda iliski oluo cati maayenesi vs olsa zarar onda olur ve olsunda bebegim herseyi deniom iste nasip elbet ama su an bi dususdeyim bi sey ariom isteCanim bende duydum ama adete 1-2 gun kala anca belli oluyomus o da. Sonucta eskiden bizim gibi sıkı takip etmiyolardir bi hafta kala merak etmiyolardir2 gun kala da boyle bisey yapmamaliyiz bence riskli sonucta
Sen git ben duş alıp geliyorum diyorum offf yine mi der gibi bakio. Tm diyorCanim bence esin hakli. Hic yumirtlama donemi felan anlatmayin eslerinize 2 gunde bir yanaşın azicikyoksa onlarda strese girer.
Haklisin canim ama sonucta oyle yakinda bir yeri kontrol etmiceksin bayagi ilerde rahimagzini bulman gerek. Bence boşver 2 gun kala testlerdede anlasilir zatenYa bilmiorum cok merak ettim ne zarari olurki sonucda iliski oluo cati maayenesi vs olsa zarar onda olur ve olsunda bebegim herseyi deniom iste nasip elbet ama su an bi dususdeyim bi sey ariom iste
Sen git ben duş alıp geliyorum diyorum offf yine mi der gibi bakio. Tm diyor
amin canim cok aminnDarısı başına olsun canım benim ya inşallah sende tez zamanda kavusursun❣
Hiç sorma. Hem elinde keçi boynuzu ile dolanıyor evde kırt kırt onu yiyor hemde böyle yapıyor...vay anam sonra niye cocuk yok. Gokten mi inecekmis bu cocuk
Esim testleri yasakladiHaklisin canim ama sonucta oyle yakinda bir yeri kontrol etmiceksin bayagi ilerde rahimagzini bulman gerek. Bence boşver 2 gun kala testlerdede anlasilir zaten
Ne guzel ya iliskiniz masallah keske bnm kide keci boynuzu özu icce iki gun icio migdem bulanio dio birakio ya baska cözum bulmm lazim yemege fln katilacak bisey varsa lutfen soleyim caktirmadan atiyim yemegin icine acken ne olsa yiyo fark etmezBir gebe kalayım ben ona fena özleticem de .. beklesin o
Ay valla yarıngidip alıyorumbu bitkisel ilacı başlıyorum 3 ay içeceğim gacılar. Bidahaki adetimde hormonlarım da düzgün çıkar belki. 5 ay düzenli adet olunca durup dururken 7 kilo vermiştim. Belki düzenli adetolsam baya zayıf bi insan mı olucam neKizlar bnde pkos var ama agnucaston duzenledi bni oda hayit tohumu hapi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?