Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar biliyirsanız 3 4 gun once folik asiti birakmistim . bugun kendimi cok daha iyi hissediyorum. mide yanmasi mide agrisi bas agrisi ve halsizlik vardi. bu durum islerimi aksattigi icin asiri psikolojimi de bozuyordu. durumu merak edenler icin yaziyorum. bugun kendimi cok iyi hissediyorum. korkunc mide agrisiyla uyanmadim ilk defa. biraz yemek yemege de basladim. onceden midem agriyacak korkusundan yiyemiyordum. insaallah bu sekilde devam eder. folik asit icinde beslenmeme dikkat edecegim folik asit iceren besinleri bol tuketecegim. insaallah bebegime zararı olacak bir karar degildir.

Çatı kontrolüne kız ben doğumda bile yaptırmadım

Eger bi sıkıntı cikmadiysa stresi birak kuzum. Olacaktir insallah

Benim de midem bulansa keskem ama bos yere diil. Bizede dua et kuzum Allah yardimcin olsun
O kadar güzel insanlarsınız ki her birinize aklıma geldikçe dua ediyorum beklemek kötü ben bir kere bekledim nasıl zorlandım aylarca senelerce bekleyenler var.. bekledikçe insan daha çok stres yapıyor zaten o da ihtimali azaltıyor maalesef.. ama elde sen değil. RAbbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez ben ilişkiye bile giremezken şimdi bebek bekliyorum. Onun mucizesine akıl sır ermez hep duamda olacaksınız

Canım benim kaynım ve eltim kadın doğumcu bana ne olursa olsun ilk üç ay folik asit hapını almaya çalış önemli demişlerdi bi sor bence doktoruna. Besinlerden gerektiği kadar karşılayabilir misin

Canım benim kaynım ve eltim kadın doğumcu bana ne olursa olsun ilk üç ay folik asit hapını almaya çalış önemli demişlerdi bi sor bence doktoruna. Besinlerden gerektiği kadar karşılayabilir misin
Nicnamed kız başka folik asit e geç. Arkadaşın bulantıları bi folik asit sayesinde geçmişti mesela. Paketpaketmiş tozmuş öyle anlatmıştı belki bilen biri çıkar yazar şuraya. Seni çok iyianlıyorum gebeliğimde bana da illa tiroid ilacı alacaksın14. Haftaya kadar demişlerdi inan mide yanmasından ağlıyodum hergün yaşamayan anlamaz . Ben de14. Hafta bittiği gün bırakmıştım ilacı. Amabazı folik asitler var aksine bulantıya yanmaya iyi geliyor. Enaz 4-5 farklı marka var onları dene derim. Çocuk tüm gebelik boyunca annenin vucudunda ne varsa topluyor. Vitamin falan hem bebek hem senin içinçok önemli. Daha bunun doğumu var emzirmesi var, dişi var iki yaş krizivar anne olarak dimdik ayakta durabilmek için kendine de iyi bakman lazım . Bana bişi olmaz deme kuzum

vay anam sonra niye cocuk yok. Gokten mi inecekmis bu cocuk
Ay hepimizin kocası bi ayrı hikaye ben aldığım şu jeli denedim 2 gün önce direk ilişki yarım kaldı. Çok yenrk yedim sora devam ederiz dedi bıraktı adam yarım yaa ama jel beni yaktı hoşuma gitmedi. Neyse ki bu ay ovulasyon testiyle takipteyim daha pik olmadığından hiç stres yapmadım valla kızlarr yaa zaten yumurtlama gününde olsak o gün ilişkiye girsek bile yüzde 25 ihtimal var biliosunuz di mi? Yani28 günde bi adet oluyosanız. Bende bu ihtimal yüzde 3 falan yani kaderde yazıyosa olur, bu fikir beni baya rahatlatıyo ama

Macun lokum ceviz bırak ortalarda hahagecen lokum aldık yedik 2 gün, peşimden ayrılmadı. Ben de Alamanyada bi fırsat bulsam yineöyşe lokumdur doldurulmuş cevizdir alıp koyacam masaya tam yumurtlama öncesi , yarın bi fırsat bulup alayım ya allahım ne ince hesaplardayız töbe yarebbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…