- 12 Aralık 2018
- 219
- 143
- 18
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.461
Çatı kontrolüne kız ben doğumda bile yaptırmadımEsim testleri yasakladive bn bi yerde okumustum 1 senedir kontrol ediorum cahillik cok istemek ne derseniz ilk kez farkli hissettim umarim tutar tabi yumurtlama degil ise zaten persembe esimle bir hastaneye gidicem varsa ordada cikar insallah yoksa sorunumuzu bulcaklar bn kendim icin gittim cati muayenesi yapmadi bi normal bi adetin ikinci gunu kan verdim karindan bakti kist yok normalsin dedi yolladi bakalim insallah vardir da melegim sıkınti olmaz esim zor izin alio bu ay olmazsa cok zor gideriz hastaneye .ss derdim bu zaten
MarmaraHangi bölgedesin. Bak şehir sormuyorum
Hiç sorma. Hem elinde keçi boynuzu ile dolanıyor evde kırt kırt onu yiyor hemde böyle yapıyor...
Bn de kardesimden duydum dusugu olcakdi bi ozmn bide dogumda yapmislar iste acikligina kapaliligina bakiolarmis rahmin yumusamasi vs dediÇatı kontrolüne kız ben doğumda bile yaptırmadım
Yok uzağız sen yerinde kalMarmara
Ahaha tüh :))))Yok uzağız sen yerinde kal
Hep dualarımdasınız Rabbim isteyen herkese en hayırlısıyla en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Eger bi sıkıntı cikmadiysa stresi birak kuzum. Olacaktir insallahEsim testleri yasakladive bn bi yerde okumustum 1 senedir kontrol ediorum cahillik cok istemek ne derseniz ilk kez farkli hissettim umarim tutar tabi yumurtlama degil ise zaten persembe esimle bir hastaneye gidicem varsa ordada cikar insallah yoksa sorunumuzu bulcaklar bn kendim icin gittim cati muayenesi yapmadi bi normal bi adetin ikinci gunu kan verdim karindan bakti kist yok normalsin dedi yolladi bakalim insallah vardir da melegim sıkınti olmaz esim zor izin alio bu ay olmazsa cok zor gideriz hastaneye .ss derdim bu zaten
O kadar güzel insanlarsınız ki her birinize aklıma geldikçe dua ediyorum beklemek kötü ben bir kere bekledim nasıl zorlandım aylarca senelerce bekleyenler var.. bekledikçe insan daha çok stres yapıyor zaten o da ihtimali azaltıyor maalesef.. ama elde sen değil. RAbbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmez ben ilişkiye bile giremezken şimdi bebek bekliyorum. Onun mucizesine akıl sır ermez hep duamda olacaksınızBenim de midem bulansa keskemama bos yere diil. Bizede dua et kuzum Allah yardimcin olsun
Canım benim kaynım ve eltim kadın doğumcu bana ne olursa olsun ilk üç ay folik asit hapını almaya çalış önemli demişlerdi bi sor bence doktoruna. Besinlerden gerektiği kadar karşılayabilir misinkızlar biliyirsanız 3 4 gun once folik asiti birakmistim . bugun kendimi cok daha iyi hissediyorum. mide yanmasi mide agrisi bas agrisi ve halsizlik vardi. bu durum islerimi aksattigi icin asiri psikolojimi de bozuyordu. durumu merak edenler icin yaziyorum. bugun kendimi cok iyi hissediyorum. korkunc mide agrisiyla uyanmadim ilk defa. biraz yemek yemege de basladim. onceden midem agriyacak korkusundan yiyemiyordum. insaallah bu sekilde devam eder. folik asit icinde beslenmeme dikkat edecegim folik asit iceren besinleri bol tuketecegim. insaallah bebegime zararı olacak bir karar degildir.
Bende yokda dediklerine gore esimede baktircam insallah yoktur ve insallah isteyen herkeze nasip olur bebesleriEger bi sıkıntı cikmadiysa stresi birak kuzum. Olacaktir insallah
Nicnamed kız başka folik asit e geç. Arkadaşın bulantıları bi folik asit sayesinde geçmişti mesela. Paketpaketmiş tozmuş öyle anlatmıştı belki bilen biri çıkar yazar şuraya. Seni çok iyianlıyorum gebeliğimde bana da illa tiroid ilacı alacaksın14. Haftaya kadar demişlerdi inan mide yanmasından ağlıyodum hergün yaşamayan anlamaz . Ben de14. Hafta bittiği gün bırakmıştım ilacı. Amabazı folik asitler var aksine bulantıya yanmaya iyi geliyor. Enaz 4-5 farklı marka var onları dene derim. Çocuk tüm gebelik boyunca annenin vucudunda ne varsa topluyor. Vitamin falan hem bebek hem senin içinçok önemli. Daha bunun doğumu var emzirmesi var, dişi var iki yaş krizivarCanım benim kaynım ve eltim kadın doğumcu bana ne olursa olsun ilk üç ay folik asit hapını almaya çalış önemli demişlerdi bi sor bence doktoruna. Besinlerden gerektiği kadar karşılayabilir misin
Ay hepimizin kocası bi ayrı hikayevay anam sonra niye cocuk yok. Gokten mi inecekmis bu cocuk
Cnm sen hic smerr testi de yaptirmadin mi. Senede bir tapilmasi gerekiyor.Çatı kontrolüne kız ben doğumda bile yaptırmadım
Macun lokum ceviz bırak ortalarda hahaNe guzel ya iliskiniz masallah keske bnm kide keci boynuzu özu icce iki gun icio migdem bulanio dio birakio ya baska cözum bulmm lazim yemege fln katilacak bisey varsa lutfen soleyim caktirmadan atiyim yemegin icine acken ne olsa yiyo fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?