Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm sen hic smerr testi de yaptirmadin mi. Senede bir tapilmasi gerekiyor.
Perşembe yaptırdım smear ya, ya ben 19 umda evlendim, her sene düzenli smear yaptırıyodum. Rahim ağzı kanserine karşı olan aşıları bile yaptırdım 24 den önce. Ama gebelik doğum emzirme, almanyaya taşınma derken smear ı3 senedir yaptırmamıştım. Ama doktor dedi ki tek eşliysem ve hamileşik emzirme süreci falan varsa nerdeyse5 seneye kadar yaptırmasam olabilirmiş. Ama artık yaptırdım hazır gitmişken. Çatı kontrolünün gebe kalmayla bi ilgisi yok sanıyordum ondan şaşırdım ben yabem kalça geniş zaten doktorum şöyle bi kalçama bakıp kontrole gerek yok demişti 39. Haftada

Anladim cnm. Hatta turkiyede cogu doktor gebeligin basinda ilk muayneyide catidan yapiyolar. Bende cok sevmiyorum.

Ya oraya parmakla bakip kontrol ediliomus ve anlasiliomus eskiden tıp bu kadar ileride degilmis sonucda hatta koy yerlerinde yapanlar varmis vs vs bnde merak ediorum varmi die ki varmis gercekten yapan anlayan
Kızlar elle muayeneye tıp o kadar ilerideğilmiş diyosunuz da, almanyada bile iki ayrı doktora gittim ikisi de önce elle muayene edip sağlıklısın dedi , ben ısrar edince ultrasonla baktı. Türkiyede de çok ünlü ve yaşlı doktorlar önce elle bakıyor. Biraz geriliyo olabilirsinizama ben elle kontrolde kendimi daha güvende hissediyorum ne biliyim işini bilen doktormuş gibi

Anladim cnm. Hatta turkiyede cogu doktor gebeligin basinda ilk muayneyide catidan yapiyolar. Bende cok sevmiyorum.
Ay şimdi anladımmm, çatı muayenesi dediğin alttan hahaha çatı muayenesi diye bişi var, kadının çatı kemikleri normaldopuma uygun mu diye bakılıyo. Bensandım ki o yanlış anlaşma ok

Canım benim kaynım ve eltim kadın doğumcu bana ne olursa olsun ilk üç ay folik asit hapını almaya çalış önemli demişlerdi bi sor bence doktoruna. Besinlerden gerektiği kadar karşılayabilir misin
kimsye onermiyorum ama inanilmaz kotü yapti beni. ilerde belki baslarim tekrar. doktorlar folik asit seviyesone bile bakmadan iciriyorlar. bende bunun da yanlis oldugunu dusunuyorum :/

kimsye onermiyorum ama inanilmaz kotü yapti beni. ilerde belki baslarim tekrar. doktorlar folik asit seviyesone bile bakmadan iciriyorlar. bende bunun da yanlis oldugunu dusunuyorum :/
Canım aldığın hapın kapsülü veya içeriğinde kullanılan başka bişi de dokunmuş olabilir. Yukarda sana uzzuuun uzuuun yazdım. Benim midemi gebeliği bırak normalde çoğu vitamin döküyor. On farklı folik asit denedim ben almanyada birtek femibion ile rahat ettim asla yakmıyor misal. Gebelik dışında da vitamin olarak kullandım yani sömürdüm geçmişte

Babannem anlatir ki bnm annem bile ablami evde dogurmus koca kari yontemi dediklerimizle anlamislar vede kim ne derse desin hala eskilerin kurleri yaptigi seyler daha saglikli diolar rabbim isteyen herkeze nasip etsin ama eskiler de bilgiliydi ve ts ederim bni destekledigin icin.

kiz onlar sperm sayisi ve hareketini hizlandiriomu ki öleyse bn tikarim agzina

Hngi jel canim o eğer preseed ise iyi diyolardi

Kizlar bn su an şoklardayim gogus ucum beyazlamis halkasi koyulasmis adetime daha var 10 12 gun bi skiyim dedim nerden geldiyse aklima iki sıktım bi damlacik sut geldi hic olmadi bole bisey dolgunlukda hafif aciyoda var bu mumkunmu ya hormonlarim normal daha gecen 9 gun önce test yaptirdim acaba dedim gebelikmi olabilirmi cok heycanlandim bide elle muayene yapiodum ya hep sertti yumusaklik var ve ikiye bolunmus gibi ilkkez bole hissettim ve ilkkez gogusumden sut geldi hala hafif islak .s bole yasiyan varmi k.bkmayin bilgim yok ve ilkkez yasiorum herkezede soleyemiorum size muhtacim bilgilerinize

Gecen bi arkadas yazmisti sut geldi diye bende prolaktinin yukselmistir gebelikte olmaz demistim kiz hamile cikti insallah seninde oyledir ama daha erken sanki kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…