Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy umutlanmakta cok kotu kuzum ama kan verdim yeni yuksek diildi diyosun. Insallah Rabbim su guzel günün saatlerinde dualarini kabul eder
Amin cnm bnm diom ya 1 senedir cok umutlandm her ay yeni bi belirti yasiorum heycanlaniorum sonra bi anda gidio yine yok diorum sadece duymak bile guzel ts ederm cnm bnm amin rabbim dualarimizi kabul eylesin

Arkadaşlar bir sorum olacak bilenler cevap verirse çok mutlu olurum adetin 21.günü yapılan tahlller nelerdir ben bir progrsteron biliyorum başka nelere bakılır acaba ?

Merhaba gecen ay negatif sonuc tan sonra bu ay biraz sessiz gectı benım ıcın ama reglıme 6 gun kaldi yanı 26 sına ınsallah bende bu sayfada bebek bekleyen herkes pozitif sonuclar alsın

Hayırlısıyla vardır ınsallah canim yarın bir test al ıcın rahatlasın

Ben geçen ay kimyasal yaşadım canım.. idrarda ve kanda da bat a 2 gün kala öğrenmiştik .. 2 güj spnra gttiğimizde değerlerim düşmüştü ve çok çok ağrılı bir süreç yaşadım. Rabbim kimseye yaşatmasın. Kimyasaldan sonra hemen ertesi ay hamile kalanınız var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…