- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 63
- 29
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.521
Ben yaşamadım ama yaşayıp gebe kalanı okudum canım gebelik oluşuyor diye Biliyorum doktor beklemeyi anne sağlığı için önerıyormuşşBen geçen ay kimyasal yaşadım canım.. idrarda ve kanda da bat a 2 gün kala öğrenmiştik .. 2 güj spnra gttiğimizde değerlerim düşmüştü ve çok çok ağrılı bir süreç yaşadım. Rabbim kimseye yaşatmasın. Kimyasaldan sonra hemen ertesi ay hamile kalanınız var mı acaba ?
İİki günde bir kaçırmasaydınız keşkeBu ayın 7si 13ü ve 15i deneyebildik sadece malum Ramazan biliyorsunuzinşallah bu ay tutar
Ben geçen ay kimyasal yaşadım canım.. idrarda ve kanda da bat a 2 gün kala öğrenmiştik .. 2 güj spnra gttiğimizde değerlerim düşmüştü ve çok çok ağrılı bir süreç yaşadım. Rabbim kimseye yaşatmasın. Kimyasaldan sonra hemen ertesi ay hamile kalanınız var mı acaba ?
Bende boyle biliyorum rahim dinlenmesi icin yoksa kurtajdan sonra filanda hemen gebe kalınabiliyor sadece anne daha saglıklı gebelik gecırsın diye biraz bekletiyor doktorlarBen yaşamadım ama yaşayıp gebe kalanı okudum canım gebelik oluşuyor diye Biliyorum doktor beklemeyi anne sağlığı için önerıyormuşş
ya inan doktor bişey demedi oat diye suratıma düşüreceksin dedi. Söktürücü vereyim de hemen hastalan dedi fakat ben kabul etmedim ama ilk 2 günü 3 ağrı kesiciyle zor geçirdim. Rabbim kimseye yaşatmasın. Ve iyi doktorlarla karşılaştırsın ..Ben yaşamadım ama yaşayıp gebe kalanı okudum canım gebelik oluşuyor diye Biliyorum doktor beklemeyi anne sağlığı için önerıyormuşş
Sarı akıntı bendede var benimde ovulasyon donemim bitti ama bende yapisan akıntı yok yinede degerlendır istersen canım belki bu ay cift yumurtlams olabılırsınTakvimi göre doğurganlık dönemim bitti ama akıntı takibi yapıyorum sarı sıvı 2 parmak arasına yapışan akıntım devam ediyoruz ve değerlendiriyoruz sizce doğru mu yapıyorum ?
Bu yumurtlama takibi stresi olayı daha kötü hale getiriyor ben doktorun demeesıyle iki günde bir sabit ilişkiye gebe kaldım bendede pko var yumurtalarım tembeldi o yüzden bence en iyisi buTakvimi göre doğurganlık dönemim bitti ama akıntı takibi yapıyorum sarı sıvı 2 parmak arasına yapışan akıntım devam ediyoruz ve değerlendiriyoruz sizce doğru mu yapıyorum ?
Ayın 7si battan sonraki 1 hafta canım 13le 15i öenmli yüksek olan günlerdiİİki günde bir kaçırmasaydınız keşke
Zaten çoğu vicdansız onlara artık rutin GELIYORya inan doktor bişey demedi oat diye suratıma düşüreceksin dedi. Söktürücü vereyim de hemen hastalan dedi fakat ben kabul etmedim ama ilk 2 günü 3 ağrı kesiciyle zor geçirdim. Rabbim kimseye yaşatmasın. Ve iyi doktorlarla karşılaştırsın ..
Sanırım her ay çift yumurtluyorum çünkü bi daha ki adetime 1 hafta kalana kadar sarı, sarı beyaz ele yapışan akıntım devam ediyor ama tutmuyorSarı akıntı bendede var benimde ovulasyon donemim bitti ama bende yapisan akıntı yok yinede degerlendır istersen canım belki bu ay cift yumurtlams olabılırsın
Çok üzüldük canım geçen ayki olaydan dolayı hem o yüzden hem de ramazan olduğu için olamadı malesef ..Bu yumurtlama takibi stresi olayı daha kötü hale getiriyor ben doktorun demeesıyle iki günde bir sabit ilişkiye gebe kaldım bendede pko var yumurtalarım tembeldi o yüzden bence en iyisi bu ☺
Enfeksiyon olabilirsin ilişkiden sonra canım hiç dikkat ettin miSanırım her ay çift yumurtluyorum çünkü bi daha ki adetime 1 hafta kalana kadar sarı, sarı beyaz ele yapışan akıntım devam ediyor ama tutmuyor
Sorma canım pat diye düşüreceksin demesiyle yıkıldım .ne bi sebep söyledi ne de kontrole gel bi daha dedi hiç yanii hiiç bi de özel verdiğimiz paraya yazık ..Zaten çoğu vicdansız onlara artık rutin GELIYOR
Olur deyip düşünmeyince hormonlar da kalıyor yerinde daha kolaylasıor emin olÇok üzüldük canım geçen ayki olaydan dolayı hem o yüzden hem de ramazan olduğu için olamadı malesef ..
Kimyasal da illaki düşüyor dıye zaten gelmesende olur modundalarSorma canım pat diye düşüreceksin demesiyle yıkıldım .ne bi sebep söyledi ne de kontrole gel bi daha dedi hiç yanii hiiç bi de özel verdiğimiz paraya yazık ..
Yok canım kaşıntım falan olmuyor aksine o akıntı olduğu zaman sağ ve sol tarafım da ki yumurtalıklarım taş gibi olup şişiyorlar zayıf olduğum için elle dokununca hissediyorumEnfeksiyon olabilirsin ilişkiden sonra canım hiç dikkat ettin mi
Evet canım ama içerde pıhtı kalırsa başka bi hamileliğe engel olabiliyormuş maleseef ..Kimyasal da illaki düşüyor dıye zaten gelmesende olur modundalar
Olabilir canım benimde gecen ay 2 yumurtam vardı birde ustune klomen verdı doktor. Yumurta sayım cok arttı bukez. Catlatma vermedi bukez de sancı sancı ustune öldum resmen ama sonuc gebe kalamadım. Yani cok yumurta olması degil yumurtanın catladı gı saatlerde iliskiye girip spermin ulasabılmesı onemlı malesefSanırım her ay çift yumurtluyorum çünkü bi daha ki adetime 1 hafta kalana kadar sarı, sarı beyaz ele yapışan akıntım devam ediyor ama tutmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?