Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yaşamadım ama yaşayıp gebe kalanı okudum canım gebelik oluşuyor diye Biliyorum doktor beklemeyi anne sağlığı için önerıyormuşş

Takvimi göre doğurganlık dönemim bitti ama akıntı takibi yapıyorum sarı sıvı 2 parmak arasına yapışan akıntım devam ediyoruz ve değerlendiriyoruz sizce doğru mu yapıyorum ?

Ben yaşamadım ama yaşayıp gebe kalanı okudum canım gebelik oluşuyor diye Biliyorum doktor beklemeyi anne sağlığı için önerıyormuşş
Bende boyle biliyorum rahim dinlenmesi icin yoksa kurtajdan sonra filanda hemen gebe kalınabiliyor sadece anne daha saglıklı gebelik gecırsın diye biraz bekletiyor doktorlar

ya inan doktor bişey demedi oat diye suratıma düşüreceksin dedi. Söktürücü vereyim de hemen hastalan dedi fakat ben kabul etmedim ama ilk 2 günü 3 ağrı kesiciyle zor geçirdim. Rabbim kimseye yaşatmasın. Ve iyi doktorlarla karşılaştırsın ..

Takvimi göre doğurganlık dönemim bitti ama akıntı takibi yapıyorum sarı sıvı 2 parmak arasına yapışan akıntım devam ediyoruz ve değerlendiriyoruz sizce doğru mu yapıyorum ?
Sarı akıntı bendede var benimde ovulasyon donemim bitti ama bende yapisan akıntı yok yinede degerlendır istersen canım belki bu ay cift yumurtlams olabılırsın

Bu yumurtlama takibi stresi olayı daha kötü hale getiriyor ben doktorun demeesıyle iki günde bir sabit ilişkiye gebe kaldım bendede pko var yumurtalarım tembeldi o yüzden bence en iyisi bu

Zaten çoğu vicdansız onlara artık rutin GELIYOR

Sarı akıntı bendede var benimde ovulasyon donemim bitti ama bende yapisan akıntı yok yinede degerlendır istersen canım belki bu ay cift yumurtlams olabılırsın
Sanırım her ay çift yumurtluyorum çünkü bi daha ki adetime 1 hafta kalana kadar sarı, sarı beyaz ele yapışan akıntım devam ediyor ama tutmuyor

Bu yumurtlama takibi stresi olayı daha kötü hale getiriyor ben doktorun demeesıyle iki günde bir sabit ilişkiye gebe kaldım bendede pko var yumurtalarım tembeldi o yüzden bence en iyisi bu ☺
Çok üzüldük canım geçen ayki olaydan dolayı hem o yüzden hem de ramazan olduğu için olamadı malesef ..

Sanırım her ay çift yumurtluyorum çünkü bi daha ki adetime 1 hafta kalana kadar sarı, sarı beyaz ele yapışan akıntım devam ediyor ama tutmuyor
Olabilir canım benimde gecen ay 2 yumurtam vardı birde ustune klomen verdı doktor. Yumurta sayım cok arttı bukez. Catlatma vermedi bukez de sancı sancı ustune öldum resmen ama sonuc gebe kalamadım. Yani cok yumurta olması degil yumurtanın catladı gı saatlerde iliskiye girip spermin ulasabılmesı onemlı malesef buay doktora bile gitmedim eşim doktor asla bu tur yumurtlama ılaclarını saglıklı bulmuyor akısına bıraktık bakalım 6 gunum var kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…