Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım kaşıntım falan olmuyor aksine o akıntı olduğu zaman sağ ve sol tarafım da ki yumurtalıklarım taş gibi olup şişiyorlar zayıf olduğum için elle dokununca hissediyorum
Kaşıntı genelde mantara oluyor canım benim yani enfeksiyon vajina içinde derinse yumurtalıklarda ağrır ben kendımden biliyorum altı ay boyunca sürekli yaşadım gebeliğimi o engelledi ve pko mu azdırdı.

Ben her ay yumurtalığım kasığım ağrıo adetim gecıktı hamileyim dıye test yapıordum sonuc enfeksiyon ve en son pkooo

Kaşıntı genelde mantara oluyor canım benim yani enfeksiyon vajina içinde derinse yumurtalıklarda ağrır ben kendımden biliyorum altı ay boyunca sürekli yaşadım gebeliğimi o engelledi ve pko mu azdırdı.
Tahlillerimi hep düzenli yaptıedım canım çocuk istediğimiz için çpk şülğr bu zamana kadar bütün tahlillerim temiz çıktı hormon testlerimde de bi sıkıntı yok şükür ki canım

En güzeli canım banada verecekti söktürücü bende istemedim 2 kat ağrı çekeceğime Rabbim verir şifasını dedim istemedim

Eskiden ilaç mı varmış canıım evet çok sıkıntılı bi süreç olmadığı sürece içilir tabi ki.. ama eskiler ilaçsız, takvimsiz kalırmış 10 11 kızan :) herşey doğaldı onların zamanında bizde herşey hormonlu olunca bizim hormonlara ters etki yapıyor işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…