- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.541
Kaşıntı genelde mantara oluyor canım benim yani enfeksiyon vajina içinde derinse yumurtalıklarda ağrır ben kendımden biliyorum altı ay boyunca sürekli yaşadım gebeliğimi o engelledi ve pko mu azdırdı.Yok canım kaşıntım falan olmuyor aksine o akıntı olduğu zaman sağ ve sol tarafım da ki yumurtalıklarım taş gibi olup şişiyorlar zayıf olduğum için elle dokununca hissediyorum
Çevremdekiler de 3 ay içinde kalırsın diyorlar bunu yaşadıktan sonraBende boyle biliyorum rahim dinlenmesi icin yoksa kurtajdan sonra filanda hemen gebe kalınabiliyor sadece anne daha saglıklı gebelik gecırsın diye biraz bekletiyor doktorlar
Hayırlısıyla ınsallah canim saglıklı olsunda 2 ay sonra olsun 3 ay sonra olsun gercekten beklemek cok zor ama insan dusununce en dogru zamanda veriyor AllahÇevremdekiler de 3 ay içinde kalırsın diyorlar bunu yaşadıktan sonra
Tahlillerimi hep düzenli yaptıedım canım çocuk istediğimiz için çpk şülğr bu zamana kadar bütün tahlillerim temiz çıktıKaşıntı genelde mantara oluyor canım benim yani enfeksiyon vajina içinde derinse yumurtalıklarda ağrır ben kendımden biliyorum altı ay boyunca sürekli yaşadım gebeliğimi o engelledi ve pko mu azdırdı.
Öyle canım 11 aylık evliyim 1. senemiz 1dahaki ay inşallah bu ay tutarda bize hediye olur minikHayırlısıyla ınsallah canim saglıklı olsunda 2 ay sonra olsun 3 ay sonra olsun gercekten beklemek cok zor ama insan dusununce en dogru zamanda veriyor Allah
Umarım kısa zamanda bebeğine kavusursunTahlillerimi hep düzenli yaptıedım canım çocuk istediğimiz için çpk şülğr bu zamana kadar bütün tahlillerim temiz çıktıhormon testlerimde de bi sıkıntı yok şükür ki canım
En güzeli canım banada verecekti söktürücü bende istemedim 2 kat ağrı çekeceğime Rabbim verir şifasını dedim istemedimOlabilir canım benimde gecen ay 2 yumurtam vardı birde ustune klomen verdı doktor. Yumurta sayım cok arttı bukez. Catlatma vermedi bukez de sancı sancı ustune öldum resmen ama sonuc gebe kalamadım. Yani cok yumurta olması degil yumurtanın catladı gı saatlerde iliskiye girip spermin ulasabılmesı onemlı malesefbuay doktora bile gitmedim eşim doktor asla bu tur yumurtlama ılaclarını saglıklı bulmuyor akısına bıraktık bakalım 6 gunum var kısmet
İnşallah canıım inşallahUmarım kısa zamanda bebeğine kavusursun☺
Insallah canım supriz olsun sizeÖyle canım 11 aylık evliyim 1. senemiz 1dahaki ay inşallah bu ay tutarda bize hediye olur minik
İnşallah canım isteyen herkese sürpriz olsun minikleriInsallah canım supriz olsun size
İyi yapmıssın canım klomen tarzı ılaclarla gebe kalanda cok ama nasip de yoksa ilac ne yapsınEn güzeli canım banada verecekti söktürücü bende istemedim 2 kat ağrı çekeceğime Rabbim verir şifasını dedim istemedim
Müslümanın Müslüman kardeşine duası ne kadar güzelİnşallah canıım inşallahseninde gebeliğin hayırlısıyla ilerlesin, Rabbim kucağına aldığın günleri göstersin
Dünya duâ üstüne kurulu canımMüslümanın Müslüman kardeşine duası ne kadar güzelAminnnnn hepimize
Dünya duâ üstüne kurulu canımgönlümden sizleri geçirmenin bana hâyrı olduğu kadar, sizlere de güzellikleri olsun
Insallah kuzum ben umutlandimKiz 10 12 gun diodum 1 hafta var adetime yani 3 5 gun oynuo ama olsun insallah vardir ya
Merhaba gecen ay negatif sonuc tan sonra bu ay biraz sessiz gectı benım ıcın ama reglıme 6 gun kaldi yanı 26 sına ınsallah bende bu sayfada bebek bekleyen herkes pozitif sonuclar alsın
Insallah canimAmin hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?