- 1 Nisan 2019
- 3.313
- 5.265
- 73
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.561
Sperm sayısını hareketini bilmem de ilişki olmuyorsa çocuk olma şansı sıfır yani. 20 günde bir kere eşimle münasebetim oldu mesela bu ivmeyle zaten ikinci çocuk hayal yanikiz onlar sperm sayisi ve hareketini hizlandiriomu ki öleyse bn tikarim agzina
Ya almanyada rossman da görüp aldım adı başka amA hepsinin olayı aynıdır. Ben çok ıslaklık yapar keyif kaçırır diye düşünürken tam tersi yaptı, ilginç bi kayganlık yaptı ama can acıtacak cinsten anlamadım hiçbişiHngi jel canim o eğer preseed ise iyi diyolardi
Benim yakın bi arkadaşım ard arda iki ay kimyasal gebelik yaşadı aynen senin gibi daha bebek oluşmadan 4-5 hafta arası düşürdü. Gidip paraya kıyıp tüm genetik testleri yaptırdı, dedim bunların sonucu gelmeden gebe kalacaksın diye. Gercekten öyle oldu.hiç beklemeden hemen ardından gebe kaldı sorunsuz sakin bi gebelik geçirdi hiç sorun olmadı canım. Rahimde büyüyüp yerleşmeyince kğrtajlık durum olmayınca kimyasalın çok bi sıkıntısı yok diye biliyorum.ya inan doktor bişey demedi oat diye suratıma düşüreceksin dedi. Söktürücü vereyim de hemen hastalan dedi fakat ben kabul etmedim ama ilk 2 günü 3 ağrı kesiciyle zor geçirdim. Rabbim kimseye yaşatmasın. Ve iyi doktorlarla karşılaştırsın ..
Evet ama hemen beklemeden yapmak lazım. Çünkü ben ilk deneyişimde kimyasal geçirdim sonra biz ara vermek zorunda kaldık. Bir süre ara verdiğimiz için 3 aydır deniyoruz olmuyor. Kimyasalda beklememek gerekiyor.Çevremdekiler de 3 ay içinde kalırsın diyorlar bunu yaşadıktan sonra
Ay kiyamam burda olsaydın ben cagirirdim seni vallahYok canım ya aynıyım sürekli öğk öğk kimsede demıor gel belki bizde yemek yersin böle yapayalnız kaldım
Kızlar göğüsleri adet olmadan önce ağrıyıp, hamilelikte ağrımayan var mı yaümidimi kesicem bu aydan da. Normalde 10 gün kala falan ağrımaya başlar göğüslerim benim. 7 gün kaldı hala ağrı yok sadece bugün dolgunlaştılar. Bu ayda tutturamadık kesin.
[/hayırlısı
hayırlısı olsunKızlar göğüsleri adet olmadan önce ağrıyıp, hamilelikte ağrımayan var mı yaümidimi kesicem bu aydan da. Normalde 10 gün kala falan ağrımaya başlar göğüslerim benim. 7 gün kaldı hala ağrı yok sadece bugün dolgunlaştılar. Bu ayda tutturamadık kesin.
hayırlısı olsun
kıyamam ağlama sabredelimhayırlısı olsun aynen
hayırlısı olsun canım ben 1 hafta önce yaptım negatifti 3 gün önce pozitif olmuş inşallah senin de öyledir :)merhaba kızlar benim bat 28 mayıs fakat yumurtlamam 11 mayısta oldu benim yumurtlama ile regl dönemi arasında 17 gün oluyor dün test yaptım negatif
aynen her şeyin altında stres yatıyor canım rahat ol bir kere olmuş yine olur inşallah bu bile seni rahatlatmaya yetsin Allah hayırlısıyla yeniden versin inşallahKızlar merhaba güzel bir hafta olsunn inşallah Bebek’i haberlerimizle dolsun taşsın
Bend de Aralık’ta 2 aylık bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım iki aydın hazırım ve tam anlamıyla deniyoruz geçen ay tutmadı stresten kafayı takmaktan inşallah bu ay tuttururuz 6 günüm kaldı inşallah
Benim öyle olmuştu canım. Göğüslerim çoğunlukla adet öncesi ağrır, hatta yumurta çatlamasıyla başlıyo ağrı sızı. Adete kadar artıp sora azalıyor. Ama gebe kaldığımda hiç bi ağrım olmadı taaaa 8. Hafta falan anca gögüslerimde şişme hassasiyet başlamıştı. Bende hiç öyle adet olacakmış gibi hissedip hissedip olmama durumu da olmamılto gebelikte. Bilmiyorum bu yazdığım senin aradığın cevap mıKızlar göğüsleri adet olmadan önce ağrıyıp, hamilelikte ağrımayan var mı yaümidimi kesicem bu aydan da. Normalde 10 gün kala falan ağrımaya başlar göğüslerim benim. 7 gün kaldı hala ağrı yok sadece bugün dolgunlaştılar. Bu ayda tutturamadık kesin.
çok zevindim canım inşallah sağ salim kucagina alırsın. senin bata kaç kala negatifti pozitife döndü benim 2 senedir olmuyor sorunda yok ama benim sadece yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyorum reglden ise 17-19 gün sonra yumurtluyorum yanı dongum 34 35 gunf olmuş inşallah senin de öyl
Evet tam olarak benim aradığım cevaap ay hadi inşallah diyelim o zaman tatlımmBenim öyle olmuştu canım. Göğüslerim çoğunlukla adet öncesi ağrır, hatta yumurta çatlamasıyla başlıyo ağrı sızı. Adete kadar artıp sora azalıyor. Ama gebe kaldığımda hiç bi ağrım olmadı taaaa 8. Hafta falan anca gögüslerimde şişme hassasiyet başlamıştı. Bende hiç öyle adet olacakmış gibi hissedip hissedip olmama durumu da olmamılto gebelikte. Bilmiyorum bu yazdığım senin aradığın cevap mı
Çoğu kişi kimyasalı anlamadan geçip gider diyo doktorlar genelde. Bizler biraz aceleciyiz test yapmadan duramıyoruz kendimizi üzüyoruz fazlasıyla:/ kalanları sıklıkla duyuyorum inşallah sizde hemen kalırsınızBen geçen ay kimyasal yaşadım canım.. idrarda ve kanda da bat a 2 gün kala öğrenmiştik .. 2 güj spnra gttiğimizde değerlerim düşmüştü ve çok çok ağrılı bir süreç yaşadım. Rabbim kimseye yaşatmasın. Kimyasaldan sonra hemen ertesi ay hamile kalanınız var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?