Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım çok çabaladım asılama yapana kadar şimdi ise göğüslerim çok ağrıyor ister istemez stres yapıyor insan valla unutuyorum ayağa kalktığım an göğsüm ağrıdığı gibi adet olacam zannediyorum gebelik testi alsam ilaç etkisi çift çizgi çıkar umutlanacam ve gebelik hormonu yüzünden mahfoldum hep biz kadınlar bu yükleri sirtliyoruz hep biz hep biz Allah hepinize nasip etsin insallah

Nasıl kullanılıyorki ben kaçırmışım o mesajı. Benimde anneminki çok ağrılı olur ona söyleyim bari
Canım zahide yetiş te Bi kadın vardı koca karı ilacı yapıyor çocuk sahibi oluyormuş herkes dediğine göre 1 kilo gerçek bal bir su bardağı öğütülmüş Hayit tohumu karıştırıp sabah aç karnına bir kaşık akşam uyumadan önce bir kaşık kullanıyordum ve adet olmuşum haberim yoktu af buyur lavaboya gidene kadar adet olunca olmadı diye kullanmadım artık baktım ki 6 ay geçti adetlerim çok rahat

Ne kadar süre yedin canım. Gerçi annemde şeker var yemez de belki az zaman yeniyorsa

Ne kadar süre yedin canım. Gerçi annemde şeker var yemez de belki az zaman yeniyorsa
Canım o zaman sadece Hayit tohumu çay i yapsın çünkü bal kullanmanın amacı kana çabuk karışması için ama çok kişi de hamile kaldım diyordu forumlarda okuyordum belki de iki ay kullanmam gerekiyordu bilemiyorum canım 15 gün kullandım

Kizlar ya gogsumden gelen sivi beni korkutmaya basladi sıkınca geliyo ama yinede korkuyorum böyle krem rengi gibi bi sıvı. Gogsumde agrida basladi sanirim yarin once kadin dogumda kan verip betahcg prolaktin baktiricam sonrada genel.cerrahiden meme usg isticem

Ya hamlesin yada prolaktin seviyesi çok yüksek canım geçmiş olsun

Bence uğraşma fazla çünkü göğüsler uyarilinca prolaktin yükseliyor buda gebeliği engelliyor

Kız oynama oranla buranla. Az sakin ol. Millete sen telkin veriyordun şimdi kendin evham yapıyorsun. Hele dur bi sakinn. Aaaaa

20 mayıs@defne

Kız oynama oranla buranla. Az sakin ol. Millete sen telkin veriyordun şimdi kendin evham yapıyorsun. Hele dur bi sakinn. Aaaaa
Kiz sorma ben umursuz bi insandim iyice kafayi yedim en iyisi cerrahtan sonrada bi psikologa gidim hastaneyi bi turlamadan saglikliyim diyemicem. Ama kafama takilir ya yarin gitmem lazim kocisimede dedim oda ayri korktu yazik sabahin korunde goturur beni

Git git hastaneye git kontrol ettir ana evham yapma ayol. Allah esirgesin bişey yokturrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…