- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.861
Kafana takmasan olurYa stres ister istemez yapıyorum, şimdi bayram tatilinde ailelere gittiğimizde nasıl olacak, Allah var ne eşimin ailesi ne benim ailem darlamazlar ama sormasalar bile artık onların da beklediğini hatta ben ve eşim hiçbir şey anlatmadığımız için bu konularda, olmuyor mu diye kaygılandıklarını da biliyorum.ama bize bir şey söylemiyorlar.yani sıkıntı yoksa zamanı tam tutturuyorsak neden olmuyor ben buna takılıyorum.ya da bir problem var doktorlar mı gözden kaçorıyor diye düşünüyorum.bu beni daha da strese sokuyor.
Adet olsam bi hayırlıaıyla olcak inşallahta ilaçta almak istemiyorum iki ay önce gittim climen verdi doktor temelli arka arlaya kanamalar oldu iyi gelmedi o yuzden kendisi gelsin istiyorum aama pek niyeti yok gibiİki tane kızın var senin böyle gebe kalacağıma ümidim yok falan deme noolursun bak. Ay ben hemen gebe kalıyorum diyen kendini çok üreyen sansn çok arkadaşım var hepsi de tek çocuklu. 2 çocuğun var senin ikisi de normal yoldan pozitif düşün lütfen. Sadece bebek için ne gerek? Yumurta ve sperm. Yumurta yoksa bebek de yok, yumurtan çatlamoyosa haliyle hamile kalmıyorsun. Bizimarada adetler düzensizleştiğinden yumurta çatlama günü ya da o dönem ilişki olmadığından hamile kalamoyoruz. Hiç denemeden gebe kaldık diyene de inanmıyorum ben. 28 ginde bi adet oluyosa bi insan bi kere 12 si bi kere de 14 ünde korunmadan ilişkiye giriyorsa zaten yuzde 25 gebe yani. Ve bence böyle yapıp bişi yapmadık diyorlar yani. Daha ne yapacaksın ağzınla kuş mu tutacaksınbizdeki sorun o canım, yumurtlama günlerine denk getirememek. Aha bak oğlumda 6 adrt dönemi yani tam on ay gebe kalamadımben. Sonradan hep kontrol ettim, tüm adetlerin 14 gün öncesine gidip baktım, o gün ve önceki 2-3 gün hiç bir ilişkimiz olmamış. Aaa neden olmamış diyenlere cevabım, eşim yurt dışo seyahatine hem çok gidiyor. Gitmiyorsa da adet bittiği hafta haliyle bi yığılma oluyor, sonraki hafta da hadi sonraki de. Ama 38-40 günde bi adet oluyosan resmen 4. Hafta yumurtlama oluyo kimsede öyle haftada 2-3 hal kalmıyor yani. Bi de her ay başka zamanda resmen sınav gibi inan 6 adet dönemimde bi kere denk gelmiş de tutmamış o kadar. Sora gebe kaldım. Şuanda da ekimden beri gebelik ağzımda,aralığa kadar folik asit aldım denemedik. Daha 3 kanamadöne ilişki olmuş inan yumurtlamagünü ve öncesi net bi hafta ilişki olmamış. Dahaneyi nası kafama takabilirim ki ? Sende de aynısı bak. Boy boy çocukların var , hepsi dedoğal. O çayı içtim bu reçeli yedim falan deme. Yine de doğal yani.. bu ay olmazsabidahakine illa olur.
Insallah canim ya . Bakalim haber veririm yarinGit git hastaneye git kontrol ettir ana evham yapma ayol. Allah esirgesin bişey yokturrr
Ayyy Allah korusun Google kalsa biz olduk zatenHamile olamam suan bence daha 9 gun var adete. Evet biliyorum yukseliyo ama agri oluncada merak ediyo insan. Google amca kansersin dedi zaten
Amin canım cümlemizin inşallahAllah hayırlara çıkarsın bu bekleyişinin karşılığını en güzel şekilde alırsın inşaallah canım
Tamam bebeğim güzel haberler verrInsallah canim ya . Bakalim haber veririm yarin
Bakalim canim hayirlisiAyyy Allah korusun Google kalsa biz olduk zatentnmm bak göreceksin prolaktin in yükselmiş olabilir
Tamam kuzum insallahTamam bebeğim güzel haberler verr
Kuruma cizgisine benziyor canim yaben çatlatma tedavisi oldum iğne vuruldum 14 gun oldu test bu sekılde gebelik varmı acabaEki Görüntüle 2271270
Oncekilere.adetin 3. Gunu baktirdiysan fark eder canim.Arkadaşlar merhaba bugun adetin 21.günü ve progestoren 15.23 çıktı bu değer normal mi daha önce 3,98 çıkmıştı ve ben çok ağlamıştım bu ay bal tarçın kürü uygulamıştim adetin 5.günü başladım geç oldu ama 8 gün falan yedim sabah akşam aç karnına bir de hayıt otu suyu içiyorum düzenli feritinim de felaketti demirim yani 3,6 idi şimdi 46 olmuş doktor buna maşallah dedi ben progestoren değer normal mi dusuk mü onu soracaktım yardımcı olur musunuz
Arkadaşım diyor ki ya prezervatif yırtılmış hamiay dogru dedin ya ben 3 ay felan ilacla korunmustum korkuyodum olursa diye test yapiyodum bide Al iste simdi goruyorum gunumu
Peki bu durumda da bir sene daha olmadı diyelim ki o zaman aşılama ve tüp bebek mi düşünecek doktor.yani sorun yok ama doğal opmayan yollar denenecek yine de değil mi?Cnm benim tip sorun bulamiyor bu duruma aciklanamayan infertilite deniliyor.
Gelecek ay kendime söz verdim, ne gerekiyorsa yapacağım takmamak içinKafana takmasan olur
Umut vermeyeyim de var gibiben çatlatma tedavisi oldum iğne vuruldum 14 gun oldu test bu sekılde gebelik varmı acabaEki Görüntüle 2271270
İnşallah ya, hayırlısıyla, sağlıkla,hepimizeT
Tabi ya haklısın. Rabbim inşallah tattırsın sanabu duyguyu. Ben 37 yaşındayım 14 yıllık öğretmenim. İki çocuğum var. 3.hiç aklımda yoktu eşim çok istedi. Vardır bunda da bir hayır dedim başladım. Böyle diyorum çünkü eim de en az benim kadar 3. Çocuğu istemiyordu. Birden adama bir şevk geldi. Baktım çocuklar da çok hevesli tren kaçmadan yakalayalım dedikAma zor iş çalışıp da annelik yapmak. Yine de Rabbim hepinize tattırsın bu özel duyguyu zor bile olsa
Cnm bildigim kadariyla 30 yas sonrasinda 6 ay veriyolar 6 ay icerisinde gebelik olmazsa tup yada asilamaya yonlendiriyolar. Yas genc ise bir yil korunmasiz iliskiden sonra bakiliyor. Yada bitkisel kurlerle gebelik icin destek verebilirsiniz.Arkadaşım diyor ki ya prezervatif yırtılmış hami
Peki bu durumda da bir sene daha olmadı diyelim ki o zaman aşılama ve tüp bebek mi düşünecek doktor.yani sorun yok ama doğal opmayan yollar denenecek yine de değil mi?
Inşallah umudum o yönde2 günde bir 2 katı artması gerekiyor değerin. Yükselme var umarım gebesindir. Yeni başladıüı için düşük sanırım ama yükselir inşallah merak etme :)
Yine 21 inde bakışmıştı canımOncekilere.adetin 3. Gunu baktirdiysan fark eder canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?