Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kafana takmasan olur

Adet olsam bi hayırlıaıyla olcak inşallahta ilaçta almak istemiyorum iki ay önce gittim climen verdi doktor temelli arka arlaya kanamalar oldu iyi gelmedi o yuzden kendisi gelsin istiyorum aama pek niyeti yok gibi ya cok şükür evet iki kızım var bin şükür 2 sene arayla nasip etti rabbim ben pes ettim umudum kalmadı derken derken artık hesap kitap yapmıyorum yani o heycanım kalmadı yumurtam çatlamıyo onun farkındayım malesef işte bu ay çıksın adet olayım da yine o bitkisel ilaçtan mı alsam diyorum ama hiç bilmiyorum ki 19 20 ay oldu korunmayı bırakalı gerçekten hamile kalmak için beklerken insanın psikolojisi alt üst oluyo süne kadar rüyamda pozitif testler görürdüm artık adet olduğumu görüyorum inanılmaz bişey yani bayrama yakın bi test daha yapıcam bakalım çünkü hiç korunöadığımız için yumurtamın da herkes gibi hemen çatlamadığı için belirli bi gun yok ay valla karısık işler ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar merhaba bugun adetin 21.günü ve progestoren 15.23 çıktı bu değer normal mi daha önce 3,98 çıkmıştı ve ben çok ağlamıştım bu ay bal tarçın kürü uygulamıştim adetin 5.günü başladım geç oldu ama 8 gün falan yedim sabah akşam aç karnına bir de hayıt otu suyu içiyorum düzenli feritinim de felaketti demirim yani 3,6 idi şimdi 46 olmuş doktor buna maşallah dedi ben progestoren değer normal mi dusuk mü onu soracaktım yardımcı olur musunuz

Oncekilere.adetin 3. Gunu baktirdiysan fark eder canim.

ay dogru dedin ya ben 3 ay felan ilacla korunmustum korkuyodum olursa diye test yapiyodum bide Al iste simdi goruyorum gunumu
Arkadaşım diyor ki ya prezervatif yırtılmış hami
Cnm benim tip sorun bulamiyor bu duruma aciklanamayan infertilite deniliyor.
Peki bu durumda da bir sene daha olmadı diyelim ki o zaman aşılama ve tüp bebek mi düşünecek doktor.yani sorun yok ama doğal opmayan yollar denenecek yine de değil mi?

İnşallah ya, hayırlısıyla, sağlıkla,hepimize

Cnm bildigim kadariyla 30 yas sonrasinda 6 ay veriyolar 6 ay icerisinde gebelik olmazsa tup yada asilamaya yonlendiriyolar. Yas genc ise bir yil korunmasiz iliskiden sonra bakiliyor. Yada bitkisel kurlerle gebelik icin destek verebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…