Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya öyle de ne biliyim o kadar uzun süre adet olmamış rahme çocuk doğru olur mu yabu arada bugün baya ilgincim hormondan heralde. Baya şirketten patronu bırakıp yürüyüp gidecektim , böyle bi acaibim.

Cnm bildigim kadariyla 30 yas sonrasinda 6 ay veriyolar 6 ay icerisinde gebelik olmazsa tup yada asilamaya yonlendiriyolar. Yas genc ise bir yil korunmasiz iliskiden sonra bakiliyor. Yada bitkisel kurlerle gebelik icin destek verebilirsiniz.
Benim doktorşar 8 ay dediler bana, 3 ay daha verdim ben kendime, olmazsa çatlatma iğnesiyle başlarız belki, dilerim gerek kalmaz, dua et canım sen de, hamilesin, kabul olur

Insallah cnm hic gerek kalmadan gebe kalirsin. Hormon tahlilerini yaptirip rahim filmi filan cektirdin mi
Canım hormonlar normalmiş, daha evvel çocuk düşünmezken bi 6 haftalık kimyasal hikayem var, ama tüpleri kontrol etmedi henüz doktor, 8 ayım bitince olmazsa bakacakmış, ağrılı bi işlem şimdişik gerek yok dedi.pko var ama değerlerimi etkileyecek kadar değilmiş, çoğu kişide olduğu kadarmış, ha bir de rahim ters pozisyonluymuş.bunları biliyorum bir tek.amh progesteron fsh lh falan çok normal.

Anladim cnm rahim filminin agrisiz olani da varmis. Cektirenlerden duymustum kendini cok kasinca yada tupler tikali olunca agrili oluyor mus. Hormonlar normalse en onemlisi amh kafana takma allahin izniyle insallah hic biseye gerek kalmadan gebe kalirsin. Kafana cok takma iliskiyide gun asiri duzenli olarak yap sadece yumurtlama donemine sikistirma. Illa bebek olsun diye iliski olursa beynin salgiladigi bazi hormonlar buna engel oluyormus. O yuzden rahat olmaya calis cnm.

Kızlar bisey sorcam, akıntı falan tamamen bitince ovu bittimi demek oluyo artik. Takip etmedim iki güne bi iliski dedik ama ramazanda oda cok yorucu gercekten. Adette duzensiz iki aydir. Sat 30 nisan. Kesin bitmistir artik dimi

Gebeler ve gebe adaylari size bir sorum var. Diyelim ki iyi ihtimalle idrar testinde pozitifi gorduk sonrasinda isleyis nasil oluyor. Okudugum kadariyla doktora 6. Haftadan once gidilmiyor? Testte pozitifi gorunce kan tahlili yaptirip 2 hafta bekleyecek miyiz ?

Kızlar bisey sorcam, akıntı falan tamamen bitince ovu bittimi demek oluyo artik. Takip etmedim iki güne bi iliski dedik ama ramazanda oda cok yorucu gercekten. Adette duzensiz iki aydir. Sat 30 nisan. Kesin bitmistir artik dimi

Benim yumurtanin catladigi gunu yani dun kulodum hic kirlenmedi hic akintim kalmamisti, bugun cok az var. yani bence yumurta catlayinca kuru bir donem oluyor.

Canim pozitifi görünce ister saglik ocagi ister kadin dogumcu 2 gunde bir betahcg takip ediyor. Kese olusmasina yakin bi degere yukselincede ultrason bakiliyor.

Evet canım kan tahlilinde iki hafta sonra gidilmesini öneriolar canlılığı tespit için

Kız yok ya ben iki gebelik yasadım beta takibine gerek duyulmadı. Riski gebelik ler için yapılıyor o r re rkese yapılmıyor istemedıkce gereklide değilki bosa stres

Evet canım kan tahlilinde iki hafta sonra gidilmesini öneriolar canlılığı tespit için

Tam bir sabir testi :) ovuden sonra adet beklemek sabir pozitifi yakalayinca doktora gitmek yine sabir 9 ay karninda beklemek sabir Resmen annelikle beraber sabretmeyi ogreniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…