- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.901
Kız yok ya ben iki gebelik yasadım beta takibine gerek duyulmadı. Riski gebelik ler için yapılıyor o r re rkese yapılmıyor istemedıkce gereklide değilki bosa stres
Aynen öyle canım benimTam bir sabir testi :) ovuden sonra adet beklemek sabir pozitifi yakalayinca doktora gitmek yine sabir 9 ay karninda beklemek sabir♥ Resmen annelikle beraber sabretmeyi ogreniyoruz
Ay acaba ard arda kanamalar oldu diyosun ya ondan mı şimdi adet gelmiyor ki olabilir bakAdet olsam bi hayırlıaıyla olcak inşallahta ilaçta almak istemiyorum iki ay önce gittim climen verdi doktor temelli arka arlaya kanamalar oldu iyi gelmedi o yuzden kendisi gelsin istiyorum aama pek niyeti yok gibiya cok şükür evet iki kızım var bin şükür 2 sene arayla nasip etti rabbim ben pes ettim umudum kalmadı derken derken artık hesap kitap yapmıyorum yani o heycanım kalmadı yumurtam çatlamıyo onun farkındayım malesef işte bu ay çıksın adet olayım da yine o bitkisel ilaçtan mı alsam diyorum ama hiç bilmiyorum ki 19 20 ay oldu korunmayı bırakalı gerçekten hamile kalmak için beklerken insanın psikolojisi alt üst oluyo süne kadar rüyamda pozitif testler görürdüm artık adet olduğumu görüyorum inanılmaz bişey yani bayrama yakın bi test daha yapıcam bakalım çünkü hiç korunöadığımız için yumurtamın da herkes gibi hemen çatlamadığı için belirli bi gun yok ay valla karısık işler ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Hiç gereği yok beta takibi falan Bi kez yaptır tamam zaten iki hafta içinde hersey belli oluyor canımAblama sordum oda yaptirmamis ay ben ztn o stresle fenalar olurum
Benim doktorum da yaptırmamıştı bana .Ablama sordum oda yaptirmamis ay ben ztn o stresle fenalar olurum
Ay sormaSeninde benimde o tarihler bayrama denk geliyor di mi:)
Tam lafı gediğine koyacağım şuan sıkı durunTam bir sabir testi :) ovuden sonra adet beklemek sabir pozitifi yakalayinca doktora gitmek yine sabir 9 ay karninda beklemek sabir♥ Resmen annelikle beraber sabretmeyi ogreniyoruz
Ay sormahayir geciksem gidip kan veremicem deli olrum beta takibi onermeseler bile ben sabredemem her gun olsa veririm
Ay testte pozitifi gorelimde bayramdan sonrada giderizBende gecikirsem ancak hamilelik testlerimi yapabilirim doktor fln zor buluruz
Benim doktorum başka kan testi lazım değil 6. Haftada gel bakalım demişti de ben manyak gibi hafta gösteren test alıp onla incelemeye kalkmıştım ne çılgınız yaaa hepimizBende gecikirsem ancak hamilelik testlerimi yapabilirim doktor fln zor buluruz
O ne kizBenim doktorum başka kan testi lazım değil 6. Haftada gel bakalım demişti de ben manyak gibi hafta gösteren test alıp onla incelemeye kalkmıştım ne çılgınız yaaa hepimiz
Ay testte pozitifi gorelimde bayramdan sonrada giderizdelilerin zoruna bak.
Benim doktorum başka kan testi lazım değil 6. Haftada gel bakalım demişti de ben manyak gibi hafta gösteren test alıp onla incelemeye kalkmıştım ne çılgınız yaaa hepimiz
Biz bu femibion tablet i nerden temin edebiliriz. Bildiginiz bi site vs. Var mi acabaKızlar ben gebeliğim boyunca femibion diye bitane vitamin kullandım. Femibion 0 ile başlıyor, gebelik öncesi 3 ay işte içinde her vitamin ve folik asit var. Ardından femibion 1 ilk 3 ay için, sonra femibion 2, omega 3 falan dahildi. Ve femibion 2 emzirirken de kullanılıyor. Bu vitaminler ben gibi hassas mideli birine bile hiç dokunmadı ve asla kilo aldırmadılar. Ve emzirirken de gayet süte destek oldular. Ben 3 seneden uzun kullandım ve inanın hiç hasta dahi olmadım. Bu vitaminler biraz tuzluydu ama ben çok memnun kaldım. Oğlan da kafası havada doğdu, 3-4 aylıkken dönüyodu , 5 aylık emeklemeye, 6 aylık sıralamaya 9 aylık yürümeye yaşına gelmeden de bildiğin konuşmaya başladı ben hepsini bu vitamine bağlıyorum bilemiyorum tabii. Bi de çocuk hastalanmıyor herkes hasta, herkesi öpüyor kokluyor ama bi grip nezle bikere olmuşluğu yok ki bu çocuk 11 aylık yuvaya başladı . Yani diyeceğim o ki folik asit vitamin falan önemsiz gibi görünse de hep geleceğe çocuğun gelişimine sağlığına yatırım. Ben şuanda yine femibion 0 kullanıyorum . Tüm kan değerlerim de gayet iyi çıkıyor tavsiye ederim. Tsh dışında tabii o konuya girmicem
İnşallah kuzum ya insallah. Nasil mutlu olurumAhahajaj bize hepten bayram olur
Tam lafı gediğine koyacağım şuan sıkı durunannelikte sabretmeyi çocuk doğduktan sonra görüyorsun ben daha 29 aydır sabretmeyi öğrendim ki eminim daha ne sabırlarla sınanacağım Hepsi güzel sabırlar diyorum, az önce 55 dakka uyumayarak yine sabrımı sınadı misal diş dönemi gecelerce günlerce ağlayarak sabır, ek gıda sabır, emmesi sabır. Altını değiştirebilmek, dişini fırçalatabilmek. Eline marker alıp bembeyaz duvarları simsiyah boyadığını gördüğünde pataklamamak sabır ki bende daha bitane var o da yerden bitme 9 ay 10 güne kadar olan kısmı işin reklamı habahahaha
Ya yok valla ben hep almanyaya gittiğimde alıp getirmiştim. İçmicem dedim ama yine içiyorum enerji de veriyor bugün yine içtim . Yoksa yorgunluk tembellik başgösteriyor bendeBiz bu femibion tablet i nerden temin edebiliriz. Bildiginiz bi site vs. Var mi acaba
Öef uyumama sanatını onlara sor zatenAy haklisin bende teyzelikle onu epeyce yasadim misal 9 da yatirdi beni teyze uykum geldi diye saat 22.40 gozler faltasi gibi acikv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?