Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay acaba ard arda kanamalar oldu diyosun ya ondan mı şimdi adet gelmiyor ki olabilir bak ben de bakalım bu ilacın hayrını görebilecekmiyim.çoğu kişi adetimi düzene sokto ve iki ay içinde gebe kaldım falan yazmış . Bakalım ya

Maksimum altıncı haftada zaten kese iyi yada kötü her türlü tespit edılır

Tam bir sabir testi :) ovuden sonra adet beklemek sabir pozitifi yakalayinca doktora gitmek yine sabir 9 ay karninda beklemek sabir♥ Resmen annelikle beraber sabretmeyi ogreniyoruz
Tam lafı gediğine koyacağım şuan sıkı durun annelikte sabretmeyi çocuk doğduktan sonra görüyorsunben daha 29 aydır sabretmeyi öğrendim ki eminim daha ne sabırlarla sınanacağım Hepsi güzel sabırlar diyorum, az önce 55 dakka uyumayarak yine sabrımı sınadı misal diş dönemi gecelerce günlerce ağlayarak sabır, ek gıda sabır, emmesi sabır. Altını değiştirebilmek, dişini fırçalatabilmek. Eline marker alıp bembeyaz duvarları simsiyah boyadığını gördüğünde pataklamamak sabır ki bende daha bitane var o da yerden bitme 9 ay 10 güne kadar olan kısmı işin reklamı habahahaha

Bende gecikirsem ancak hamilelik testlerimi yapabilirim doktor fln zor buluruz
Benim doktorum başka kan testi lazım değil 6. Haftada gel bakalım demişti de ben manyak gibi hafta gösteren test alıp onla incelemeye kalkmıştım ne çılgınız yaaa hepimiz

Benim doktorum başka kan testi lazım değil 6. Haftada gel bakalım demişti de ben manyak gibi hafta gösteren test alıp onla incelemeye kalkmıştım ne çılgınız yaaa hepimiz

Ahahaha ole biside mi var :) ben boyle ztn biseyi arastirmaya kalktim mi kafayi kiriyorum bak simdi onuda bulur alirim deliyiz valla kadinlardab korkulue

Biz bu femibion tablet i nerden temin edebiliriz. Bildiginiz bi site vs. Var mi acaba

Ay haklisin bende teyzelikle onu epeyce yasadim misal 9 da yatirdi beni teyze uykum geldi diye saat 22.40 gozler faltasi gibi acik v

Biz bu femibion tablet i nerden temin edebiliriz. Bildiginiz bi site vs. Var mi acaba
Ya yok valla ben hep almanyaya gittiğimde alıp getirmiştim. İçmicem dedim ama yine içiyorum enerji de veriyor bugün yine içtim . Yoksa yorgunluk tembellik başgösteriyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…