- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.575
- 658
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #11.921
Öef uyumama sanatını onlara sor zaten
Ayyy ben çok rahatım ne akıntı ne yumurtlama ne regl bekleme derdim var
Test yapmadan bilemezsin canim strestende olabilir. Bi test yaoMerhabalar yeni üyeyim ben bana yardımcı olursanız sevinirim2 aydır erken geliyordu adetim bu ay gelmedi 3 gün geçti acaba hamilemiyim geçen ay lekelenme şeklinde gelmişti 2 gün sürmüştü
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinTest yapmadan bilemezsin canim strestende olabilir. Bi test yao
Canım üzülme kendini yıpratma. Dur bakalım belki de hamilesindir ama değilsende üzülme lütfen bu kadar dünyanın sonu değil ki. Herşeyin bir zamanı var biraz sabır gerekiyor. Allahım bu mübarek günlerin hatrına yalvarışlarımızı yakarışlarımızı duysun inşallah. Ama sen üzme kendini. Üzülsende üzülmesen de olması gereken olacak. Sen bolca dua et.Asılama yarın 10 günüm adet tarihi de ilaçtan dolayı sanırım gelmedi gecikti 3 gün göğüslerde adet öncesi ağrı var ve umutsuz bir şekilde aynaya bakıp ağlamamkimse anlamıyor kimseyi herkese kendi derdi kocaman gelir beni benim durumda olan anlar gerisi çocuk delisi sabırsız stres dolu paranoyak görür sizi
Korunurkeninsallah acsus denen illet seni birakmistir sende korunurken hamis kalırsın saglikli bi gebelik gecirirsin. Cokca amin
Kinadigin seyi yasamadan olmezSinKorunurkenşu kınadıklarımızdan mı. Ay inşallah
Haklısın yarın haber veririm sizeCanım üzülme kendini yıpratma. Dur bakalım belki de hamilesindir ama değilsende üzülme lütfen bu kadar dünyanın sonu değil ki. Herşeyin bir zamanı var biraz sabır gerekiyor. Allahım bu mübarek günlerin hatrına yalvarışlarımızı yakarışlarımızı duysun inşallah. Ama sen üzme kendini. Üzülsende üzülmesen de olması gereken olacak. Sen bolca dua et.
Çevremde yok henüz. Bulur bulmaz aaa şuna bak diye kınayacağımKinadigin seyi yasamadan olmezSinaz daha kına bakim
Aaa öylemi bende ohh bitti diyodumBenim yumurtanin catladigi gunu yani dun kulodum hic kirlenmedi hic akintim kalmamisti, bugun cok az var. yani bence yumurta catlayinca kuru bir donem oluyor.
Ayy üzdüm mü seniHaklısın yarın haber veririm size
Aaa öylemi bende ohh bitti diyodumo zaman devam hala. O kadar ugraş boşa gitmesin
Dün iliski olduysa tamamdir zaten sizinki. Artik bekleme kısmına geçme zamani. İlaçta alma zaten artik belki biseyler oluyordur icindeIliskiye mi devam:) yok ben devam etmiyorum ztn yumurtlama gununden beri gaz sancisindan fenayim ilac icmekte istemiyorum ilacsizda gecmiyor hayirlisi :) ama bu karin agrisiyla iliski yasayamam zaten bana biraz mola
Tüm sosyak medyayı kapadım, ruhumu o streslerden arındırdım. Tavsiye ederimBi de evet adet oluyorsun yeni ringe geçiyorsun, ben 32-32-32-32-53-38-63 de adet oldum, son 3 adet dönemi sadece çocuk denedim bi de benim halimi düşün psikolojimi düzenli oluyoken bi anda çıldırdı. O sebeple adet nimettir nimet. Hep iyi yanından bakmaya çalışalım
Ah kuzum maalesef asıl sabır bunlar bile değil. Oğlum tiroid hastası doğdu. İlk 4 ay her hafta kan verdi çocuğum ila kullandı. Şükür geçti. Oğlum 3,5 yaşındayken kızım doğdu. Kızım da 1 ve 2 yaşında toplam 3 kez ateşli havale geçirdi. Öldüm dedim ölmedim. Dayanamam dedim dayandım. Bir daha çocuk yok dedim işte yine burdayım. Rabbim evlatlar imtihan etmesin çok zor. Sağlık için sabır çektirmesin RabbimTam lafı gediğine koyacağım şuan sıkı durunannelikte sabretmeyi çocuk doğduktan sonra görüyorsun ben daha 29 aydır sabretmeyi öğrendim ki eminim daha ne sabırlarla sınanacağım Hepsi güzel sabırlar diyorum, az önce 55 dakka uyumayarak yine sabrımı sınadı misal diş dönemi gecelerce günlerce ağlayarak sabır, ek gıda sabır, emmesi sabır. Altını değiştirebilmek, dişini fırçalatabilmek. Eline marker alıp bembeyaz duvarları simsiyah boyadığını gördüğünde pataklamamak sabır ki bende daha bitane var o da yerden bitme 9 ay 10 güne kadar olan kısmı işin reklamı habahahaha
Amiiin inşallah tez zamanda sorunsuz,sağlıklı gebelikler yaşarız. Seninde inşallah en kısa zamanda gelir adetin benim 25.günde gelmişti. Daha güzellerini ve daha duygulularını yaşamak için yaşadık, daha çok kıymet bilmek için belkide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?