Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy ben çok rahatım ne akıntı ne yumurtlama ne regl bekleme derdim var

Merhabalar yeni üyeyim ben bana yardımcı olursanız sevinirim 2 aydır erken geliyordu adetim bu ay gelmedi 3 gün geçti acaba hamilemiyim geçen ay lekelenme şeklinde gelmişti 2 gün sürmüştü

Kızlar ben yarın gidip beta hcg isteyecem yoksa boşu boşuna bu kadar hormon ilacı almayayım stres oldum gün yaklaştık ca uyku uyumuyorum bu nasıl bir şey ya araftayimolmadı diye his ediyorum fakat beta hcg çıkmazsa ne durumda olurum bilemiyorum korkuyorum ama yapacak birsey yok birsey yoksa hiç değil se ilacı bırakıp adetimi beklerim sonuç ne olursa olsun zor da olsa katlanmak zorundayım elden ne gelir yarın herkesten habersiz hastaneye kaçamak yapacam zaten varsa yüksek değer çıkar yoksa ya 0 yada düşük Bi değer oda ilaç etkisi olacaktırofffcok zor durumdayım Allah bizim yaramıza şu serpsin

Asılama yarın 10 günüm adet tarihi de ilaçtan dolayı sanırım gelmedi gecikti 3 gün göğüslerde adet öncesi ağrı var ve umutsuz bir şekilde aynaya bakıp ağlamam kimse anlamıyor kimseyi herkese kendi derdi kocaman gelir beni benim durumda olan anlar gerisi çocuk delisi sabırsız stres dolu paranoyak görür sizi

Canım üzülme kendini yıpratma. Dur bakalım belki de hamilesindir ama değilsende üzülme lütfen bu kadar dünyanın sonu değil ki. Herşeyin bir zamanı var biraz sabır gerekiyor. Allahım bu mübarek günlerin hatrına yalvarışlarımızı yakarışlarımızı duysun inşallah. Ama sen üzme kendini. Üzülsende üzülmesen de olması gereken olacak. Sen bolca dua et.

Haklısın yarın haber veririm size

Aaa öylemi bende ohh bitti diyodum o zaman devam hala. O kadar ugraş boşa gitmesin

Iliskiye mi devam:) yok ben devam etmiyorum ztn yumurtlama gununden beri gaz sancisindan fenayim ilac icmekte istemiyorum ilacsizda gecmiyor hayirlisi :) ama bu karin agrisiyla iliski yasayamam zaten bana biraz mola

Iliskiye mi devam:) yok ben devam etmiyorum ztn yumurtlama gununden beri gaz sancisindan fenayim ilac icmekte istemiyorum ilacsizda gecmiyor hayirlisi :) ama bu karin agrisiyla iliski yasayamam zaten bana biraz mola
Dün iliski olduysa tamamdir zaten sizinki. Artik bekleme kısmına geçme zamani. İlaçta alma zaten artik belki biseyler oluyordur icinde
Ben son bi kez daha deneyim. belki catlamadandır kuruluk. Tesekkür ederim cevap icin

Aynen öyle ben zaten düzenli adetin ne kadar güzel ve önemli olduğunu dile getiririm
Gecikince çok strese sokuyor insanı bide bebek düşüncesi olunca gecikmeler oluyor stres kaynaklı çoğu sanırım....
Bende merakla bekliyorum bakalım ne zaman gelecek kürtaj sonrası hayırlısıyla hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah en kısa zamanda

Ah kuzum maalesef asıl sabır bunlar bile değil. Oğlum tiroid hastası doğdu. İlk 4 ay her hafta kan verdi çocuğum ila kullandı. Şükür geçti. Oğlum 3,5 yaşındayken kızım doğdu. Kızım da 1 ve 2 yaşında toplam 3 kez ateşli havale geçirdi. Öldüm dedim ölmedim. Dayanamam dedim dayandım. Bir daha çocuk yok dedim işte yine burdayım. Rabbim evlatlar imtihan etmesin çok zor. Sağlık için sabır çektirmesin Rabbim

Maaşallah ne güzel düzene girmiş kısa sürede inşallah benimkide çok geçmeden gelir... Aynen öyle elbet bir nedeni vardı Allah hiçbirşeyi boşuna yaşatmaz kullarına....
Çok şükür daha kötüsünden bizi koruduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…