Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hiç yoktu hatta şimdi bile yok çok az var umudunu yitirme canim

Canımmm nasılsın Bayadır giremiyorum isim süper olmuass doktor bişey dedim çalışmalara tekrar ne zaman baslıyosun

Allah razı olsun çok şükür iyiyim kuzum kanamam 10 gün sürdü kesildi
Doktora henüz gitmedim patoloji sonucu için 20 gün sonra yazmışlardı kağıda o yüzden 8 günüm kaldı o gün gidicem kontrolde ettiririm inşallah bhcg'em düşmüştür ne alemdeyim bilmiyorum ama ultrasonla anlar heralde
Ben en fazla 2 ay bekleyeyim diyorum ama bakalım doktor ne diyecek adetim zamanında gelir inşaallah bakalım merak içindeyim.... Sar başa şimdi ne sıkıcı
Sen nasılsın ? Meleğin iyidir inşaallah kontrollerin nasıl gidiyor

KUzumm cok özlemişim seni buraları 2 ay sonra hemen başla calısmalara kuzum bİiö okulda 2 ay önce kürtaj olan arkadasın bugün hamilelik testi sonucunu ben aldın onun dersi vardı yetişmedi kimliğiyle gittim doktor bu hcgye göre ikiz dedi kürtaj ve düşük sonrası olabiliyor dedi belki seninde öyle olacak hersey de var Bi hayır bende iyiyim işte arkadasın sonucunu alırken kontrole girdim şimdiilik herşey normal bazen düşen bebeğimi soruyorum Bi umut belki oradadır hala diye malesef tek kese tek bebek ve saglıklı deyince mutlu oluyorum Mevlam herseyşn Bi tesellisi ni veriyor inanıyorum seninde en güzel tesellin yakında o arkadaşında kalitesiz spermden ilerlememiş cnm gebeliği

Ne güzel söyledin canım benim
İnşallah inşallah iple çekiyorum şu günleri
Bende özledim seni güzel muhabbetini Fırsat buldukça yaz emi ben malum bi süredir soramadım sizleri... Toparlanıyorum çok şükür Rabbim seninde meleğini korusun ona kavuştursun diğerinin nasibi yokmuş benimki gibi Allah aynı acıları yaşatmasın

Son düzenleme:
Canım sen iki ay bekle dediğin gibi ama hiç beklemeyen bile var çok duydum umarım iyisin fazla girip soramiyorum durumumdan dolayı canım Mavi Boncugumm

Çok şükür kuzum toparlanıyorum
2 ay iyidir evet bende öyle düşünüyorum
Doktorlar 3 ay diyor ama ha 2 ha 3 ne farkeder sanki onlar bide işin psikolojik yönünden dolayı 3 ay diyorlar sanırım....
Hayırlısıyla sağlıkla kalayımda benim psikolojim düzelir zaten
Bende seni soramadım iyisin inşallah?
Bulantınmı var hala?

Kiyamam canım biliyorum çok zor bir süreç ama bu korku insanın hep bir yerinde kalıyor inşallah en kisa zamanda rabbim yeniden hamileliği nasip etsin Benim durum çok vahim. düşün perşembe yattım hastaneye dün çıktım oda doktor çıkarmadı öğleden sonra kendi istegimle çıkışimi yaptım benim mide agrisida var reflu de o yüzden beni zorluyor sanki orda tatildeymisim gibi kv dem laf sokusturuyordu oğlun durmuyor bizi öldürüyor falan çok üzüldüm bana bir kaç bile bakamaz bende buna dayanarak çıktım bide ustune demezmi ilkbahara kadar kal orda senin yerin güzel çıktım ama çok pişmanım evde zorlanıyorum aşırı derecede bu iki hafta geçseydi de ben artık onların bu laflarını duymasam bide geldiğim gibi yemeğe giriştim ki ben kokuya gelemiyorumgerçekten çok zor aynı ev

Ay yok kız ne üzülmesi canım k bakma öyle anlasildiysa özür dilerim hormonlardan dolayı ne yazdığımı anlamadım yarın hersey belli olacak iyi yada kötü beklemekten iyidir sonucu bilmek ne de olsa
Ne özrü estagfurullah. Hadi bakalım yarın güzel haberlerle gel

Ay ne cadaloz kaynanan varmış ya ölecek mi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…