Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yildiz__Tozu sağol! Az önce bişi oldu şoktayım beynim yandı kız! Bugün 23. Günüm, tam 12. Günden beri ovu testi yapıyorum hep negatif . Biliyosun 4 gündür şu senin ilacı kullanıyorum. Bugün baya karın ağrım fln vardı anlamsız, bağırsak sandım. Az önce wc ye gttim koyu lekelenme! Gecen ay tam 31. Gün olan gibi. Acaba adete dönecek mi bekliyorum. Acaba yumurtlama bu ay 10. Gün oldu da bu adet mi? Hayatımda hiç yaşamadım ama bunu. Yoksa yumurtla çatlama lekelenmesi mi? Yarın ovu kiti işaret vermeli bu çatlamaysa ama di mi? Kızlar beynim yandı noluyo bana yaa

Bu tatliş muhabbetinizi bölüp hemen bir stresli konuya açıklık getirmenizi rica edeceğim kızlar , bu tüpler için yapılan görüntüleme hakkaten ağrılı mı? Siz hiç yaptırdınız mı?
Hgs rahim filminden bahsediyorsun canım tüpler açık mı değil mı rahimde bir sıkıntı var mı yok mu

Hsg çektirdikten sonra genelde hamile kalınıyormuş. Eşinde bir sıkıntı olmadığından eminsen çektir bence.
AYnen çok doğru ben cektırdım tüpler açık rahimde bir sıkıntı yok her şey normal dedi doktor ama sorun eştenmış henüz küsmeye olmadı Aralık ayında çekilmiştim günlerce agrım oldu

Bu tatliş muhabbetinizi bölüp hemen bir stresli konuya açıklık getirmenizi rica edeceğim kızlar , bu tüpler için yapılan görüntüleme hakkaten ağrılı mı? Siz hiç yaptırdınız mı?
Merhaba cnm bildigim kadariyla tupler tikaliysa yada cekim asamasinda kendini kasiyorsan agrili oluyormus. Ama agrisiz olanlarida var mis .

Merhaba cnm bildigim kadariyla tupler tikaliysa yada cekim asamasinda kendini kasiyorsan agrili oluyormus. Ama agrisiz olanlarida var mis .
BEn o taktıkları şey Demir gibi bir şeydi canımı çok yaktı hiç unutamıyorum onun dışında hiç bir şey hissetmedim sonra onu çıkarttılar ve ben kalktım bir şey olmadı Ağrı yoktu aradan 2 3 saat geçti ben fen bir kasık sancısı yerimde duramıyorum hareket edeniyorum adet sancımdan fenaydı hafıfleyerek 4 gün falan devam etti Ağrı kesici içtim yoksa o agrı geçecek gibi değildi zor ya kadın olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…