- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.321
Şaki ne kızAy gitme gitmeeee şakiii kızzz
Yaa deme oruç oruç. Kaç zamandır yaplama istiyor canım da erindiğimden yapmıyorumYerim tabii yimem mi gadasını aldığımyağlama, mantı en sevdiğim şeyler
Valla bu ay yaptıracağım kürklü, sana fer nur kürklü diyordu dimidiğer her şey normalse veolmuyorsa başka bir şeyler vardır belki diyorum.ya tıkalıysa ve aylardır boşuna çabalıyorsam diye düşünüyorum.sence yaptırmayayım mı?
Ben hiç yapmadım o kadar becerikli bir hatun değilim annem sağolsun o yaparYaa deme oruç oruç. Kaç zamandır yaplama istiyor canım da erindiğimden yapmıyorum
Ay bu ay gepimiz lekelenme mi yaşadık noluyo yahuuu! Bende 11 gündür pik de yok. Yalnız adetim9 gün sürdü ben eşimle de birlikte olmadım erken yumurtladıysam ihtimal sıfırAy bende lekelenme yasadim o kuru kullanmistim bu ayondan midir ki yaa
Ay bu ay gepimiz lekelenme mi yaşadık noluyo yahuuu! Bende 11 gündür pik de yok. Yalnız adetim9 gün sürdü ben eşimle de birlikte olmadım erken yumurtladıysam ihtimal sıfır
doğru ya oruç kafayla algılayamadım doydum şükürler olsunnn. Kendime geldim. Rabbim olmayanlarada verdin inşallahŞaka yani
Ooo ben ne güzel yaparım. Bence becerik var ama ben çok üşengecim kız. Oda bi işe yaramıyorBen hiç yapmadım o kadar becerikli bir hatun değilim annem sağolsun o yapar
Ağzının tadı acı mı senin deBen acıktığımı da anlamıyorum
Hgs rahim filminden bahsediyorsun canım tüpler açık mı değil mı rahimde bir sıkıntı var mı yok muBu tatliş muhabbetinizi bölüp hemen bir stresli konuya açıklık getirmenizi rica edeceğim kızlar, bu tüpler için yapılan görüntüleme hakkaten ağrılı mı? Siz hiç yaptırdınız mı?
AYnen çok doğru ben cektırdım tüpler açık rahimde bir sıkıntı yok her şey normal dedi doktor ama sorun eştenmış henüz küsmeye olmadı Aralık ayında çekilmiştim günlerce agrım olduHsg çektirdikten sonra genelde hamile kalınıyormuş. Eşinde bir sıkıntı olmadığından eminsen çektir bence.
Normal insanın ateşi 36 sanırım bunun üzerine cıktıkcaKızlar hamileliğe yakın ateş yükseliyordu dimi? Ateş ölçer aldım uyandığımda kontrol etcem kaç olması gerekiyor biliyonuz mu
Merhaba cnm bildigim kadariyla tupler tikaliysa yada cekim asamasinda kendini kasiyorsan agrili oluyormus. Ama agrisiz olanlarida var mis .Bu tatliş muhabbetinizi bölüp hemen bir stresli konuya açıklık getirmenizi rica edeceğim kızlar, bu tüpler için yapılan görüntüleme hakkaten ağrılı mı? Siz hiç yaptırdınız mı?
Bakalım takip edicem bu hafta :)Normal insanın ateşi 36 sanırım bunun üzerine cıktıkca
BEn o taktıkları şey Demir gibi bir şeydi canımı çok yaktı hiç unutamıyorum onun dışında hiç bir şey hissetmedim sonra onu çıkarttılar ve ben kalktım bir şey olmadı Ağrı yoktu aradan 2 3 saat geçti ben fen bir kasık sancısı yerimde duramıyorum hareket edeniyorum adet sancımdan fenaydı hafıfleyerek 4 gün falan devam etti Ağrı kesici içtim yoksa o agrı geçecek gibi değildi zor ya kadın olmakMerhaba cnm bildigim kadariyla tupler tikaliysa yada cekim asamasinda kendini kasiyorsan agrili oluyormus. Ama agrisiz olanlarida var mis .
İnsallah her şey istediğin gibi olur canımBakalım takip edicem bu hafta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?