- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 33
- 43
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #12.341
Cnm benim ablamda hsg den sinra sanirim 1 ay icinde gebe kalmisti 38 yasinda. Simdi 2 yasinda nurtopu gibi kizi 2 yasinda simdi. Stres yapma cnm .stres daha cok etkiljyor.Eşim 4 kere spermle alakalı testlerini yaptırdı, değerleri normalin üstünde bile canım.öyle olunca ben kendimle alakalı tüm ihtimalleri eleyeyim diyorum.bir de erkekler hormon testi yaptırıyor mu? Belki o da bi hormonlarına baktırır.nasıl etkiliyormuş ki sonrasında hamilelik oluyormuş hsgden sonra
Anladim cnm cok gecmis olsun . Doktor bana cektirmem gerektigini soyleyince bendeBEn o taktıkları şey Demir gibi bir şeydi canımı çok yaktı hiç unutamıyorum onun dışında hiç bir şey hissetmedim sonra onu çıkarttılar ve ben kalktım bir şey olmadı Ağrı yoktu aradan 2 3 saat geçti ben fen bir kasık sancısı yerimde duramıyorum hareket edeniyorum adet sancımdan fenaydı hafıfleyerek 4 gün falan devam etti Ağrı kesici içtim yoksa o agrı geçecek gibi değildi zor ya kadın olmak
Hsgde sadece tüpler açık mı diye bakıyorlar değil mi, nasıl hamile kalmasını etkiliyor ki tatlım?sen biliyor musun?Cnm benim ablamda hsg den sinra sanirim 1 ay icinde gebe kalmisti 38 yasinda. Simdi 2 yasinda nurtopu gibi kizi 2 yasinda simdi. Stres yapma cnm .stres daha cok etkiljyor.
Ben hamile değilim ama benim acıAğzının tadı acı mı senin de
Sağol canııımmmmMerhaba cnm bildigim kadariyla tupler tikaliysa yada cekim asamasinda kendini kasiyorsan agrili oluyormus. Ama agrisiz olanlarida var mis .
Canım regl 14 gün falan beklemiyor gelecek olursa gününde de gelir öncede gleir sonrada gelir o yüzden stres yapma stres geç ya da erkene çekiyor uzun yıllar bebek hasretiyle Adetini hesaplayan biri olarak yazıyorum kuzummCanlar şimdi benim döngü 23 ya. Buna göre bata 5 kaldı. Lakin ovulasyonda yumurta cumartesi çatladı ayın 18inde yani. Bu durumda yumurtadan 14 gün sonra mı regl beklemeliyim. Ki bu bana saçma geliyor çünkü regl den 3-4 gün önce yumurtası çatlayan da var. Ayyyy çıldırıciiiim
Yaa peki yalnız gitmeyeyim mi o zaman sence? Bir de çekilip sonra işe gidip çalışmam zor olur mu canım?AYnen çok doğru ben cektırdım tüpler açık rahimde bir sıkıntı yok her şey normal dedi doktor ama sorun eştenmış henüz küsmeye olmadı Aralık ayında çekilmiştim günlerce agrım oldu
Hamile değilim diye kesin hüküm verme sen kuzucukBen hamile değilim ama benim acı
Bu konular benim beynimde de alevler çıkmasına neden oluyor, her haltı anlatan internetin meşhur doktorları bile bu karmaşaya son vermemişCanlar şimdi benim döngü 23 ya. Buna göre bata 5 kaldı. Lakin ovulasyonda yumurta cumartesi çatladı ayın 18inde yani. Bu durumda yumurtadan 14 gün sonra mı regl beklemeliyim. Ki bu bana saçma geliyor çünkü regl den 3-4 gün önce yumurtası çatlayan da var. Ayyyy çıldırıciiiim
Ay gözüm korktu kuzum yaa, ben izin alayım en azından o gün madem.herhalde 5. Gün uygunmuş hsgye?BEn o taktıkları şey Demir gibi bir şeydi canımı çok yaktı hiç unutamıyorum onun dışında hiç bir şey hissetmedim sonra onu çıkarttılar ve ben kalktım bir şey olmadı Ağrı yoktu aradan 2 3 saat geçti ben fen bir kasık sancısı yerimde duramıyorum hareket edeniyorum adet sancımdan fenaydı hafıfleyerek 4 gün falan devam etti Ağrı kesici içtim yoksa o agrı geçecek gibi değildi zor ya kadın olmak
Ama doktor bize bebişi yasakladı. Şu kınadıklarım gibi korunurken olmazsan hamile değilimmHamile değilim diye kesin hüküm verme sen kuzucuk
Sağol canım benim. Rabbim tez zamanda kucağını sağlıklısı ir bebekle doldursun inşallaCanım regl 14 gün falan beklemiyor gelecek olursa gününde de gelir öncede gleir sonrada gelir o yüzden stres yapma stres geç ya da erkene çekiyor uzun yıllar bebek hasretiyle Adetini hesaplayan biri olarak yazıyorum kuzumm
Aynen canım. Ben ki üniversitede macbeti hatmeşmiş insanım bu daha zor vallaBu konular benim beynimde de alevler çıkmasına neden oluyor, her haltı anlatan internetin meşhur doktorları bile bu karmaşaya son vermemiş
Canım enfeksiyon genelde idrarla atılır zaten ben uzun yıllar kronik böbrek enfeksiyonu yaşadım. Yalnız mantara dikkat et canım bu dönemde. Antibiyotikler atılan iltihap mantara neden olabiliyorS SiriusBlackK kuzuuuu sana şimdi iğrenç bir şeyden bahsedeceğim. Elinde iftardan kalma lahmacun varsa bırak onu kenaraevet konuya giriyorum. Bildiğin fıstık yeşili akıntım olmuş kız kesin ilaçtan. Bu sefer o flagyl denen işe yarıyor bence bi önce antibiyotik işe yaramamıştı. Bide idrarımın rengi çok çok çok aşırı koyu acaba enfeksiyon idrarlada mı atılıyor ki inşallah gidiyordur bu ascus
Onu nasıl anlayacağım kuzum mantarı. Bende vajinal enfeksiyon var böbrek hadi idrarla alakalıda bilemedim. Mantar olursa Allah korusun ne yapmam gerekCanım enfeksiyon genelde idrarla atılır zaten ben uzun yıllar kronik böbrek enfeksiyonu yaşadım. Yalnız mantara dikkat et canım bu dönemde. Antibiyotikler atılan iltihap mantara neden olabiliyor
Ben iyiyim karnım doydu gözlerim açıldı. Sen nasılsınSelam herkese nasilsinizzzz
Ben iyiyim karnım doydu gözlerim açıldı. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?