Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm benim ablamda hsg den sinra sanirim 1 ay icinde gebe kalmisti 38 yasinda. Simdi 2 yasinda nurtopu gibi kizi 2 yasinda simdi. Stres yapma cnm .stres daha cok etkiljyor.

Anladim cnm cok gecmis olsun . Doktor bana cektirmem gerektigini soyleyince bende
etrafimda cektirenlere sormustum, ole anlamisrdi. Ama cektirmek kismet olmadi.Kadin olmak herhaliyle zor cnm allah yardimcimiz olsun.

Canlar şimdi benim döngü 23 ya. Buna göre bata 5 kaldı. Lakin ovulasyonda yumurta cumartesi çatladı ayın 18inde yani. Bu durumda yumurtadan 14 gün sonra mı regl beklemeliyim. Ki bu bana saçma geliyor çünkü regl den 3-4 gün önce yumurtası çatlayan da var. Ayyyy çıldırıciiiim

Canım regl 14 gün falan beklemiyor gelecek olursa gününde de gelir öncede gleir sonrada gelir o yüzden stres yapma stres geç ya da erkene çekiyor uzun yıllar bebek hasretiyle Adetini hesaplayan biri olarak yazıyorum kuzumm

Bu konular benim beynimde de alevler çıkmasına neden oluyor, her haltı anlatan internetin meşhur doktorları bile bu karmaşaya son vermemiş

Ay gözüm korktu kuzum yaa, ben izin alayım en azından o gün madem.herhalde 5. Gün uygunmuş hsgye?

Sağol canım benim. Rabbim tez zamanda kucağını sağlıklısı ir bebekle doldursun inşalla

S SiriusBlackK kuzuuuu sana şimdi iğrenç bir şeyden bahsedeceğim. Elinde iftardan kalma lahmacun varsa bırak onu kenara evet konuya giriyorum. Bildiğin fıstık yeşili akıntım olmuş kız kesin ilaçtan. Bu sefer o flagyl denen işe yarıyor bence bi önce antibiyotik işe yaramamıştı. Bide idrarımın rengi çok çok çok aşırı koyu acaba enfeksiyon idrarlada mı atılıyor ki inşallah gidiyordur bu ascus

Canım enfeksiyon genelde idrarla atılır zaten ben uzun yıllar kronik böbrek enfeksiyonu yaşadım. Yalnız mantara dikkat et canım bu dönemde. Antibiyotikler atılan iltihap mantara neden olabiliyor

Canım enfeksiyon genelde idrarla atılır zaten ben uzun yıllar kronik böbrek enfeksiyonu yaşadım. Yalnız mantara dikkat et canım bu dönemde. Antibiyotikler atılan iltihap mantara neden olabiliyor
Onu nasıl anlayacağım kuzum mantarı. Bende vajinal enfeksiyon var böbrek hadi idrarla alakalıda bilemedim. Mantar olursa Allah korusun ne yapmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…