Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tişkür ederimmm kaç gün kaldı aceppp

9 var ama bu kdr erken basliyo muydu acaba adet belirtilerim pek dikkatde etmedim onceki aylar ama istahim bu donemlerde artmaya basliyodu onu hatirliyorum. Bal tarcin corek otu yemistim 5 gun falan o onemi aldi dicem ama yumurtlama gunumde ovu testi yaptim ona gore hesaplarsak daha var. gecmeden zaten test bile yapmicam . Keske seffaf bisey olsaydi da ne olup bittigini gorebilseydik

Ahhh ahhh kafalar bi milyon Valla kuzu ben 6 ay boyunca yaşamadım diyeceğim hamilelik belirtisi kalmadı galiba, nette araştırdığım. Gecikme desen gecikme bulanma desen bulanma her bir halt. Ama ne oldu tırt çıktı her belirti demem o ki canım çokta şeyapmamak lazım. Böyle 9 gün evvel belirti arama bunda da stresten olacağı varda olmaz yok yere heveslenirsin. Ama inşallah ki inşallah bebiş vardır

Onu nasıl anlayacağım kuzum mantarı. Bende vajinal enfeksiyon var böbrek hadi idrarla alakalıda bilemedim. Mantar olursa Allah korusun ne yapmam gerek
çok kaşıntı olur bir kere. Koyu ve kokulu akıntı da olur. Obölgen acır hatta. Cinsel ilişki ızdıraba dönüşür. Ben kızımda sahip oldum gebelik hormonları sonucu mantara ve 6 yıl çektim. Her banyoda sebamed in genital duş jeli i kullanıyorum. Ama nasıl kurtuldun dersen sarımsak derim. Sarımsağı fitil gibi kullandım. Senin şu anda yapacağın o bölgenin temizliğine ve kuru kalmasına dikkat etmek. Ve sebamed kulkanabilirsin

Of ztn dogdugum gunden beri sindirim
Sistemim hep problem dunyaya gozumu actigim
Gun baslamisim 30 oldum devam. Hersey o kadar oraya etki ediyo ki beslenme duzenime fln hep cok
Dikkat ediyorum gaz yapan ve agir gelecek hic birseyi yemem vs. Ama simdi ilacta icmek istemiyorum nolur nolmaz diye

Hmm bu dediklerinin hiç biri yok şuan canım inşallah olmaz. Ama aklımda hepsi dikkat etcem inşallah Allah razı olsun

Bu yazdıklarınızı çokça yaşadı ve sonu hep hüsran hep çok bekleyişe girdim artık son denemelerde belirti falan olmadı çünkü ben belirtilerin alasının yasadım ve en sonunda belirti aramıyordum ama bekleyişim stresim geçmedi demem o ki gerçekten doğru tespit bir defasında 15 gün gecikti ben 10 gün nerdeyse hamile gibi gezdim ve hamşle olmadığıma inanmadım kaç defa kan testi negatif düşünüyorum da ben kadar yıpratmışım kendimi ama artık öyle değilim şükür

Bu benim mesajımın cevabı olamaz. Okudum okudum anlamadım kız hamilelik belirtileri diyorduk stres diyorduk. Mide diyon

Demi insan bir yerden sonra pes diyor. Düşünüyor ediyor ama kendini yıpratmıyor en azından. Bu hale kimi insan 1-2 ay da geliyor kimisi yıllar geçse de sinir stres

Demi insan bir yerden sonra pes diyor. Düşünüyor ediyor ama kendini yıpratmıyor en azından. Bu hale kimi insan 1-2 ay da geliyor kimisi yıllar geçse de sinir stres
Evet aynen canım ben ilk ayları çok çırpındım sonra düşündüm ama eskisi kadar yıpratmadım günüm gecmeden test yapmam ancak belirti ve gerçekten gecikme varsa Rabbim sabrını veriyor bir şekilde

Bu benim mesajımın cevabı olamaz. Okudum okudum anlamadım kız hamilelik belirtileri diyorduk stres diyorduk. Mide diyon

Kuzum cunku mide bagirsak birine vurdumu digerinede vuruyo:) belirtide olabilir beni hassas donemimden denk gelmiste olabilir:) ama sebebi ne ise kesin olarak adet sancisi gibi sancim gazim ve midemde agrilar var. sicak su torbasi mi koysam diyorum oda bu sicakta kurdesen doktorur mu bilemedim. Bu kadar erken belirti banada mantikli gelmiyo ama hasta gibiyim en ufak bir hormonal degisiklik bile bana fazla vurmusta olabilir. Olabilirde olabilir kafalar bi milyon iste

Evet aynen canım ben ilk ayları çok çırpındım sonra düşündüm ama eskisi kadar yıpratmadım günüm gecmeden test yapmam ancak belirti ve gerçekten gecikme varsa Rabbim sabrını veriyor bir şekilde
Kaç ay oldu kuzum sana

Snki içimdeki duygulara tercüman olmuşsun benim de 2 kızım var ama sanki bir tane daha çocuğum bu dünyaya doğmak için ona yol açmamızı bekliyor o da gelse tamamlanacakmışız gibi bir his ben de çok arada kaldım ama kararımı verdim şimdi ilk defa bu ay denedim Allahım inşallah nasip eder

Zaten bu kadinlar kulubu bizi arastirma manyagi yapti
Kızzz gözünü seveyim sen benden betersin Yapma etme kuzum eğer çalışmıyorsan evdeysen rica ediyorum kendine bir hobi bul. En kötü bi ip al bi şiş bişeyler ör. Bu şekilde olmaz çok düşünme çok dinleme kendini

HeyeCANm nasılsın canım? Bişey soracaktım sana benim bugün kürtajın 13.günüydü ilk 1 hafta kanamam olmuştu sonra kahverengiye döndü en son 10.günde kahverengi leke gelmişti sonra kesildi
Son zamanda kahveye döner biter normalde
Ama bugün bir anda kan geldi 2 defa avuçiçi kadar neden günler sonra böyle oldu anlamadım inşallah sorun yoktur
Sendede böyle bişey olmuşmuydu? Hani kahverengi gelip kesildikten 3 gün sonra kan geldi mi hiç içim ne alemde merak ediyorum

Ooo sorma ben fenayimmm calisiyorum valla kostur kostur geciyo gunum gece olunca sariyorum:) buraya uye olana kadar boyle degildim ama bide tiroid fln cikinca pimpirik oldum

Ay kizlar masallah Ilk cocuga deli gibi hevesliyim gunler sayiyorum olsun diye ama 2-3 falan buyuk konusmak istemem Allah bilirde cesaret edemem sanirim

Ooo sorma ben fenayimmm calisiyorum valla kostur kostur geciyo gunum gece olunca sariyorum:) buraya uye olana kadar boyle degildim ama bide tiroid fln cikinca pimpirik oldum
Git git sohbete muhabbete gel buralara araştırmaya gelme Şaka bi yana kuzum gerçekten bu kadar takılma ya faydası olmaz zararı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…